Radiointervjun..och spöa Marie

Här har ni dagens radiointervju, det börjar ca 9.05 in! Jag kan säga att det inte hade skadat med en Pampersblöja..

/

Och så en annan sak. Kan alla ni tiotusentals läsare hjälpa mig att ge läsare Marie kompanispö. Kolla vad hon skrev:

Marie skriver:

Åh nu har jag lyssnat på er! Din röst var inte alls så jag hade föreställt mig att den skulle vara, vad konstigt det blir då! Bli inte arg nu, men du låter äldre och surare än vad du är:)

Jag tar det en gång till:

”..MEN DU LÅTER ÄLDRE OCH SURARE ÄN VAD DU ÄR”!

Jag kan säga så här: det är ytterst, y t t e r s t, sällan som maken skrattar länge och hjärtligt. Så där långt innifrån hjärtat. Men det gjorde  han när han upptäckte hennes kommentar.

Låter jag verkligen sur, va va va va?!

Kärring!

=)

Uppdateringen: Se där ja, det visar sig finnas fler svartfötter än Marie som ska ha kompanispö här. Jefla rumpnissar!

 1. Inte alls Mona, du/ni lät professionella, det är en helt annan sak! Synd att det var så kort bara! Jag hade gärna lyssnat mer på ert babbel förlåt synpunkter…. 😉

 2. Hej Mona!

  Ja, jag får hålla med litegrann faktiskt. Jag hade inte alls heller föreställt mig att du skulle låta så. Vet kanske inte riktigt vad jag hade tänkt mig heller.. men med tanke på hur rolig du är, så kanske jag hade föreställt mig att du skulle vara lite.. ehhmmm.. käckare? Jag vet inte! Jag tycker du är grym oavsett, så ta det inte fel nu! Jag gillar verkligen din blogg, och dig förstås!!! Så ta det snälla inte fel!

 3. ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
  *andas*
  surare å äldre ha ha ha ha ahaaaha

  Gud va skönt…det behövde jag just idag…men bäst är nog att inte bara jag vågar tala klar språk med dig stumpan!

 4. Förlåt!;) Du får trösta dig med att jag tycker att alla stockholmare låter lite sura, på samma sätt som örebroare låter lite gnälliga. själv är jag värmlänning och låter inte direkt intelligent när jag pratar:) älskar dig ändå, hur du än låter!

   1. Hahahahahahahaha… Jag e från Göteborg och låter ju alltid görkäck och glad vetttööööh! 😉 Men du, ni ska väl ha bloggträff i Sthlm va? Jag bor ju på andra sidan landet, så jag och Marie och Katarina kanske klarar oss från stryk denna gång? 😉 Du vet att vi älskar dig ändå!

   1. BAM! Jamen det är väl skönt att inte låta som en pantad fjortis? Tänk att din erfarenhet och visdom färgar din röst eller nått:p Gillar din blogg i alla fall=)

 5. Jösses. Du lät faktiskt som min gamla svärmor, 65 bast men lite käck. hahah.
  Jag kommer fortsätta läsa men också vara glad över att du inte videobloggar 😉

 6. Du låter precis så i verkliga livet! :)) Kanske att du var liiite nervös hörde jag….men vem fan skulle inte vara det!! 🙂

  Synd det var så kort bara. Ville lyssna mer………

  När blir den bloggträffen ni snackade om??

 7. Oj vad du spänner rösten Mona (säger jag som hört dig ”på riktigt”)
  – ni som inte gjort det, tanten låter inte riktigt likadan på riktigt, men det skyller vi på nerver va’?
  😀

   1. Ha ha – nä, men jag har en lillasyrra som gör precis samma misstag när hon talar offentligt, så jag har hört det förr…
    – det har alltså inget med tants ålder att göra, det har däremot din Pampersönskan skulle jag tro… men kunde inte Maggan ryckt fram en av lillSkorpans blöjor från någon handväska…?
    😉

 8. Hahahaha
  Jag och min man träffades via nätet, och pratades i tel några veckor innan vi träffades på riktigt. vid första tel samtalet och fram tills dess han såg mig i verkligheten så trodde han att jag var en 50-årig kåt kärring som vill komma åt unga pojkar. Så jag tog det som en komplemang att jag lät mycket äldre än 26 år som jag var då 🙂 därför gifte han sig med mig för att jag lät sexigt och äldre än jag är på tel. 🙂
  Vi har ett ordspråk – från gammla hönan är det bästa soppan 🙂
  Du lät som du är och som du skriver 🙂 jag diggar dig väldigt mycket redan efter 2 v på din blogg.
  PS. Skrattar chefen eller gråter han om att du tog upp sexlivet i radion? 🙂

  1. Haha, du ser! Tack för att du hittat hit och stannar, det gör mig glad. Maken skrattade bara åt Maries kommentar, just för att han ofta kallar mig ”jävla gnällkärring”! Om sexet sa han inget. Kan bero på att han är likadan, hehe!

 9. Näe vet du vad! Du låter inte alls sur och gammal. Du låter samlad och saklig och cool. Typ som Lotta Bromé som är en favoritradioröst för mig.

 10. Okej..sur och gammal vete sjutton men så mycket allvarligare röst än vad jag föreställt mig. Med tanke på din fabulösa humor här så hade jag nog väntat mig nån annan röst. Vilken vet jag dock inte.
  Men nu blev jag iofs. ännu mer sugen på att träffa dig irl bara för att höra om rösten låter sådär då också.

  Kan ju också trösta dig med att jag avskyr att höra min röst..Tycker inte alls jag har sån mörk röst och hemsk dialekt.(värmlänning) när jag hör mig själv prata. Men hör jag den inspelade versionen blir jag nästintill gråtfärdig..den kan skrämma barn.

 11. Men hallå!! Du lät ju så… seriös! Jag hade väntat mig en virrigare människa där i etern. Men när jag tänker efter så har du kanske försökt ge en ganska seriös bild av dig här på bloggen men så lyckas du alltid vända båten rätt med att dela med dig av en bajsstory eller nåt liknande.

  Jag tror att du är en väldigt ordningsam och seriös person i en virrig och sjukt kul kropp – dvs lite schizo. 😉

  Fortsätt i samma stil!

 12. haha, gud så spännande det ska bli att höra!
  Älskar alla kommentarer.

  Men sånt där är ju läskigt.
  Man har ju ingen aning egentligen.
  Man får ofta för sig något om rösten, som oftast inte stämmer, så är det ju.
  Och själv brukar man ju inte gilla sin röst bandad…

  Ska lyssna på er i morgon till frukost.
  Längtar!

  Natti så länge.

 13. Du låter inte alls sur eller gammal. Nix, din röst är saklig, förtroendeingivande, sensuell och med skinn på näsan – om än ngt formell! 😉
  (hur f*n lät det? Ja, ja, du fattar!)
  Åsså en sak till dåda: Bloggträff/insamlingsgrejsimojs i Göteborg oxå, tack…….

  1. Åh, har jag sagt att jag älskar dig. På riktigt! ”Sensuell”..ahhh, ska leva på det resten av året!

   Ja, jag skulle också vilja ordna något nere hos er. Vi måste bara hitta något ställe att vara på.

 14. Ja men baby, du låter tantvuxen, seriös och präktig. Tur att vi vet att du är annorlunda 🙂
  Sen så är det intressant med dialekter. Det hörs att du kommer från baksidan av landet.
  Oavsett så tycker jag att du är underbar och av den bästa årgångar av alla och vi är inte gamla. Punkt.

  1. …mmm, det började ju bra där…och avslutades med ”baksidan av landet!”

   Det är ju tur att du har ögon som gör att man förlåter dig!

   (Men du fick till det på slutet!)

 15. Men hallå! om du hade sveriges bästa radioröst skulle du förmodligen inte sitta och blogga (och stackars oss dårå..) utan då satt i i nån tråkig lokal radiostation som kanske få lyssnade på! Mina vänner hävdar att inte jag kan sjunga – vilket jag bestrider med att sjunga närhelst jag vill (poor friends hehe) men dom står ut! (tydligen)
  Kör på – en röst gör ingen lag! Du är bäst där du är 🙂

  Kram på dej! och fortsätt och gör radio när du får tillfälle – lägg ut det här så lyssnar varenda en av oss läsare tror jag 😉 kul grej!

 16. Du lät precis som jag tänkt mig. Inte gammal och sur alls. Visst lite nervös men vem skulle inte vara det 😉 Något jag störde mig på var programledaren som var lite elak mot dig tyckte jag. Och så vände hon sig bara till Magdalena hela tiden…

  Hur du än låter så är det ju ändå det du skriver som är viktigt här och jag är så glad att jag hittade hit för lite mer än 2 år sen. Varje dag måste jag in och läsa, annars är inte dagen komplett 🙂

  Ha en alldeles fantastisk dag i solen! Jag ska sova bort min dag eftersom jag jobbar natt 🙂

 17. Jag har inte haft tid att lyssna på klippet ännu! (jo jag vet, jag prioriterar fel men…) Men jag ska lyssna senare. Å jag hoppas rösten inte passar till stövlarna! 😀 Ha en bra, själv ska jag vara SNÄLLA tanten i skogen hela dagen i ett sagoäventyr!

 18. Det var ju synd att du inte hinner lyssna på klippet innan du går ut i skogen.
  För skulle du skriva nåt dumt så hade jag önskat att skogsmulle höll dig kvar där ute!

 19. Självklart är det svårt att sitta där i en studio och vara rolig och prata bajs eller vad dom nu vill höra, när du känner pressen att vara seriös. Men…..nästa gång så MÅSTE du stoppa in ett ”jefla” med DIN röst så att vi som läser kan connecta till svordomen som vi har läst så många gånger på din blogg.
  Vi alla ”hör” dig i våra huvuden när vi läser uttrycken och svordomarna och om dom uteblir så är du ju inte den Mona vi har hört i våra huvuden. Så enkelt är det. Vi målade en bild, nu får du Jefla ta och fylla i färgen Mona! 🙂
  Sen vill jag bara tillägga att jag har bloggat i 7 år i juni och det är sååå mycket längre än dina jefla 5 år, men inte har jag flera hundra följare och jag har definitivt inga som kommenterar om man bortser från den närmast sörjande familjen, jag är nog roligare i verkliga livet än på bloggen jag. Men jag tar fina kort. 🙂

 20. Hade ingen speciell förväntning på hur det skulle låta, men du har en behaglig röst att lyssna på. Alla människor låter annorlunda på inspelningar, än i verkliga livet. Usch, skämsmössan åker på hos mig, när jag hör vår telefonsvarare…..stackars min omgivning som måste lyssna på mig. 😉

  1. alltså som man låter på inspelning det är så man låter för andra, det man själv tror är bara ens egen ”hörning” av sej själv. men visst låter man själv annorlunda just för att det kommer från en inspelning, hör man sej själv prata så tycker man att man låter ”normalt”

   virrigt men alltså man hör sej själv på ett sätt, och andra hör en på det sätt man låter på en inspelning 🙂 hemskt men sant. jag tycker själv jag låter som en helt annan person på inspelning än live

 21. Du låter som en sån där oldschool lärarinna;) ”Inget jävla bus på mina lektioner!” Stenhård lixom… Men gammal;)

 22. Hahaha… Du är helt underbar Mona, är så happy att jag snubblade över din blogg. Kan ju enkelt säga att du förgyller mina stunder vid datorn…;-)

  Och bara för att slippa säga ngt om din röst, så har jag ÄNNU inte lyssnat på dig & Maggan……;P

  Ha en underbar dag
  Kram

  1. Nu så har jag lyssnat på programmet sweetie och jag tycker du har en behaglig voice, lugn sansad och självklart nervös men vem fan skulle inte ha varit det då ? 😉

   Nä för mig så kan du få prata in några go´natt sagor så kommer jag somna tryggt och lugnt. 😉

   Kram

 23. Jag har själv varit med korta snuttar i både tv och radio. Kan säga att jag hade förmodligen tappat all självförtroende om någon sagt något negativt soever till mig om det. För jag menar hur ska man egentligen låta? Vad är rätt eller fel röst eller utseende och vad tror dom att man ska kunna göra åt det då? De som kritiserar kan ju spela in sin egen röst och höra hur bra det låter!

 24. Har alltid gillat din sensuella röst. Det är en av dina bästa features! Jag vet helt enkelt bättre än de som påstår annat. Nu har jag inte hunnit lyssna på radiogrejen, men inget kan få mig att ändra min åsikt, eftersom inspelningar inte är rättvisande o din röst är en av de finaste jag hört. (Inte helt olik min egen, ha ha ha )…

 25. Nää Mona, du låter bara lugn och sansad. Inte ett dugg barsk och stel som andra säger! Det är ju 1000 gånger värre med nån fnittertippa som ska försöka förmedla sig i radio el tv… Du låter seriös och ”eftertänksam” inför nästa mening 🙂
  Bra gjort av er båda! 🙂

 26. Näe Mona! Du låter precis som jag hade tänkt mig. Jag hör på din röst dock att du låter lite nervös men jag tycker du gjorde superbra ifrån dig! Jag tycker du låter snäll, nästan så att man skulle vilja ge dig en kram 🙂

 27. OMG! Hur orkar vissa människor ha synpunkter (klaga) på precis allt?!
  Har aldrig tidigare kommenterat på en blogg men måste bara få säga – SKIT (ni) i hur du (de/hon) låter!! Mskor låter a l d r i g som man tror och har man enbart haft t.ex. telefonkontakt med någon som har jätteskön röst så ser personen a l d r i g ut som man föreställt sig! Läser sedan länge både Monas o Maggans blogg – den ena ger mycket igenkänningsfaktor o leenden i vardagen, den andra får mig att skratta så att tårarna sprutar o tänka ”wow- tänk om jag hade vågat göra/säga så…”. Jag beundrar er båda för att ni bjuder så mkt på er själva o tackar för det ! Ni är outstanding – LÖV U!!

  1. Du är för söt du, tack. Dock ska du veta att dom här svartfötterna älskar att reta mig så det är med glimten i ögat.

   Annars hade dom fått stryk på riktigt hela bunten

 28. Nu har jag äntligen haft tid att lyssna, och du har en bra mikrofonröst- och diktion (jag jobbar av och till som speaker, inte kul att höra sej själv hur många gånger man än gjort det) men visst är du spänd i början, och det kan man ju få vara.
  Men du har ju överklass-r! Såna där på tungroten! DÄR blev jag förvånad 😉

 29. Hej!
  Det gick väl bra det där och inte lät du lastgammal . Du lät som en 45-åring som du ju är. Du ska inte vara ledsen för jag blir sällan bra på kort så jag brukar också göra miner.
  Have a good one.
  AGGE

 30. Jag tycker att du har mycket behaglig röst. Det var roligt att få höra lite mer än förra gången – när du hade fiskar som åt på fötterna eller vad det var.
  Jag skulle gärna höra mer ljudklipp av din röst.
  Soliga hälsningar från Värmland.

 31. Jag kommer ihåg när jag skulle ringa dig via mitt jobb, gällande era telefonproblem på något av era kontor, det i Bromma om jag inte minns fel, för att se om det gick att ordna på nåt sätt när det hade dragit ut på tiden. Hade läst din blogg länge och följt ditt bråk med olika frakt-företag. Var skiiiiitnervös och beredd på världens elakaste människa och jordens utskällning. Och så svarar du, och har världens finaste och mjukaste röst, även om du lät bestämd. Supertrevlig och det enda jag kunde tänka när vi la på var ”vilken jävla skön människa, tänk om man kunde träffa henne nån gång!!”.
  Så inget äldre och surare här inte. Fina fina mona!

 32. Mona, du låter som någon som har haft sin uppväxt i stockholm eller dess förorter. Inte sur och inte gnällig, pratar med lite darr i rösten när man är nervös. Precis som jag, inget konstig. Men jag hatar att höra min röst inspelad, hatar dagens mobilahandenheter. kram Tarja

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..