Sökord…

Igår roade jag mig med att kolla i min statistik. Tomas har lagt in nån extra grej, som är bättre än Google Analytics, så jag kan se exakt var i bloggen ni klickar, varifrån ni kommer och det är hur kul som helst.

Och det är ju alltid lika rolig att kolla vad folk har googlat på, som sedan har lett dem in hit:

trycker in den i min röv 2
brödkavel i baken 2

Ehh, okej.

Jamen välkomna då’ra.

 1. Nog för att du har nämnt ordet röv några gånger i din blogg, speciellt efter din GBP 😉
  Men jag har svårt att förstå att de får träff på din blogg när de har sökt på meningarna ovan…

 2. Hahahaha, underbart. Tack så mycket, jag behövde verkligen börja dagen med ett skratt. Ska iväg till förskolan med lillgrabben och har migränen ifån helvetet. Skrikande ungar och huvudvärk är ingen bra kombination.

 3. visst är det kul att se sökord. Dina slår ju det mesta men jag undrar vad de tänkte på när de hamnade hos mig när de sökte
  1. skruvdragare förbjuden
  2. kaninsadel
  och min favvo
  3. Bin laden

  Man skulle ju kunna tro att jag tämjer kaniner, hatar hantverkare o har terroristdrömmar:-)

 4. Tack för att du gjorde min morgon lite roligare! Har just nu en son som driver mig till vansinne så jag behöver verkligen all uppmuntran jag kan få!

 5. Loggar in på blogger och funderar på om jag blivit lite galen sen igår eller om blogger driver med mig. Det första jag får upp är ditt inlägg om sökord, samma tema som jag hade på mitt senaste inlägg, blev väldigt förvirrad tills hjärncellerna hittade rätt och återgick till sitt ordinarie arbete…
  Tack för en fantastisk blogg!
  /Marina

 6. Jag sökte på ”skepp ohoj alla ni som cuttar champinjoner med gräsklipparen”, och jag kom hit jag också! 😉

 7. Men nu måste jag fråga… för det driver mig typ till… vansinne.
  Är det en Stockhomsgrej att skriva ”då’ra” istället för dårå?

  Läste ”Jag älskar dig inte längre” och det var likadant (Fick mig att vilja kasta boken i backen).

  Hur säger/skriver folket? ”Dårå” eller ”då’ra? ”

  1. I Göteborg med omnejd gäller ”dåda”. Det är nog dialektalt, så hav överseende och skippa vansinnet! 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..