Radio P4 Sörmland

I morgon ska jag släpa med mig Graafskan till radio P4 Sörmland (Eskilstuna) där vi ska bli intervjuade. Pratade med henne om logstiken och hon säger:

”Ligger det söderut eller norrut?”

Är jag förvånad över att vi har ytterligare något gemensamt?!

 1. Mona, jag måste berätta en sak. Detta skedde förvisso för flera veckor sedan, och nu minns jag inte längre vilket blogginlägg det var. Men i alla fall, jag skulle berätta för en vän om något du hade gjort, och innan jag ens hinner reflektera över saken refererar jag dig som en jag känner. Inte en blogg jag läser. Man blir ju skev i huvudet av att gå in här varje dag.. Och nu märker jag att jag låter som en.. inte så frisk människa. Men don’t worry, jag är bara ett hängivet fan som följt dig och skrattat med(/åt) dig en väldigt lång tid.

 2. E-tuna ligger på breddgrad N 59° 22.130 E 016° 30.449 och
  Stockholm på N 59° 19.806 E 018° 03.416.
  Stockholm är således lite mer söderut.
  Men om någon frågade mig skulle jag säga att Eskilstuna ligger västerut.

  Inte lätt det där med väderstrecken.

 3. Men seriöst!? I Eskilstuna händer allt. Eller hände allt. Jag föddes där, min syster bor där, min HUND är där nu, Charlotte rattar radion där (är det henne ni ska till??) och jag kysste min första kille där. Hälsa. (Inte honom då, men stan)

 4. Fika på cafe Smak när ni ändå är där, det bästa cafeet i E-tuna! Finns massa gott där! Ligger på Alva Myrdals gata.

 5. Gå rakt över ån så kommer ni till Tingsgården, ligger mysigt, precis vid åkanten. Eller stanna i samma huskropp och gå runt hörnet så har ni ett fik precis vid en rondell. En av Eskilstunas stoltheter…eller not!

 6. Säger som Ann, västerut. Delmål på vägen kan vara följande: först mot Södertälje, därefter mot Strängnäs och vidare till Eskilstuna. Lycka till med geografin och ev, kartläsning/teknisk utrustning som sägs kunna leda en mot rätt mål… den utrustning som du ibland väljer att inte tro på 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..