Los stupidos

Hur många av er har köpt en handväska för att insidan är skitfin, räck upp handen nu!

image

Att sorteras under Dum, dummare, dummast.

 1. Dumt å dumt…du spenderar väl mesta tiden över att rota runt och leta efter trut valla å allt annat som kan tänkas vara borta just när du ska ha det så en fin insida kan ju pigga upp i sökandet…annars kan du ju alltid vända ut och in på väskan.

 2. Jag har köpt så många handväskor av alla möjliga anledningar… fint foder, coolt handtag, fin färg, bra storlek… osv osv. Det där fodret hade jag också fallit för! 🙂

 3. Nope. Men däremot ett par skor! Skitsnyggt foder…mindre snygga skor dock, så jag använder dom aldrig. Haha 😀 Men som sagt, insidan är fin och det är ju vad som räknas 😉

  Och sedär, nu kommenterade jag för första gången!!

 4. Har aldrig ens slagit mig, men nu föll hakan ner till bröstvårtorna och DÅ tappade jag den. Såklart att insidan ska vara assnygg. Är det dessutom röda/rosa rosor så är saken klar liksom. Hur är det möjligt att man (jag) inte tänkt på detta förut?!

 5. Inte det minsta korkat. Varför inte ha en handväska med fint foder? Något fint att titta på varje gång man ska ner och rota i den. Gör en på bra humör och sånt sprider sig 🙂

 6. Sedan när ska INTE insidan var minst lika snygg som utsidan?? Om tom inte snyggare. Fast de behöver nödvändigtvis inte kosta 4 siffrigt i euro varje gång……… sådana tabbar gör man helst bara en gång…………

 7. Jag brukar klaga på att mina väskor är svarta hål… för stora, med svart foder och allt man lägger i dom försvinner.

  I din väska syns prylarna (förhoppningsvis) och DU blir glad varje gång du tittar ner… det räknas väl också. Dessutom tror jag inte att den var ful på utsidan heller!

  1. Jag är på samma våglängd. Sist jag köpte väska köpte jag en med LJUST foder istället för en med svart.

   (Att sen skräpet gick sönder veckan efter tar vi en annan dag.)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..