Alla ni som haft problem med att kommentera

Kan ni prova nu please. Tror att Tompa Cruise har tagit bort spamfiltret…

 1. Kanske Tompa kan förklara det här felmeddelandet? ”Du postar kommentarer alltför snabbt. Sänk farten.”

  Sen när blev Monasuniversum en blogg om hur man lever livet långsamt och njuter av varje sekund? Är inte hela bloggen ett exempel på hur man lever livet i 190??

  Gaahhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!

  1. Undrar också detta:
   ”Kanske Tompa kan förklara det här felmeddelandet? ”Du postar kommentarer alltför snabbt. Sänk farten.”

   Har dock inte hänt hos dig, men dock hos Maggan många ggr, som jag vet att Tomas också har hand om.

   Själv har jag inte haft några problem hos dig. 🙂

 2. har inte haft problem (förmodligen för att jag inte kommenterat när dessa problem ska ha uppstått) men provar ändå…

 3. Hade problem förut. Med kommenterandet alltså. Har förmodligen fortfarande problem. I allmänhet alltså.
  Och det brukar kännas lite lättare efter ett inlägg av dig.

 4. Hej !
  Jag kom får nån månad in på din blogg då jag sökte GBP bloggare. Jag är numera sen 2 veckor tillbaka själv opererad på St Görans ( Idag har jag ätit min första riktiga måltid 🙂 ). Jag får dina blogginlägg till min FB och är FAST . Oj vad du skriver underhållande och rappt. Jag är oxå känd för att vara rapp i käften men du vågar mer än mej hahaha. Jag kommer att följa dej länge känns det som och pratar varmt om dej för mina kompisar .
  Tack för att du förgyller tillvaron
  vi hörs 🙂

  1. Åh vad glad jag blir, tack! Och du, GRATTIS till open! Jösses vilket härligt nytt liv du kommer få. Och du, gå på träningen som de har där för det är verkligen kul, även om man som jag, hatar motion! Och gör du det så måste du hälsa träningsgestapon från mig. Du kommer veta vem det är, så lova mig att du hälsar henne det. Kommer i skrivandets stund inte på vad hon heter, grrr.

   1. Hej igen !
    jag ska på möte med sjukgymnast nästa vecka och jag tror att hon heter Sunna Koskinen , men jag kommer dessvärre inte att gå på träning där . Jag jobbar och bor i järfälla och utan körkort dessutom så det blir nog lite körigt när man har ungar som ska iväg på olika träningar på eftermiddagarna . Jag får ta itu med motionen på hemmaplan istället ( Promenader och gym )
    ha en trevlig kväll Sussi 🙂

 5. Hej Mona!
  Dina inlägg höjer mitt humör! Varje dag!
  Men åh, vad jag skulle vilja se en före- och en efter-bild från gbp:en! (jag vet att du inte gillar att vara med på bild och ännu mindre förut. Men kan du inte bjuda på det?)
  Kram till dig!

  1. Tack kära du!
   Problemet med mig och bilder är att det inte finns några! Eller ja, jag kanske kan gräva fram nån ansiktsbild, men den lär ju inte visa så mycket! Jag hatade kameror.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..