På order av talibanen

”Mamma, om du vill så kan du väl lägga ut på bloggen att ”dottern har stekt köttbullar och kokat makaroner till sig och kusinen. Alldeles själv.”  Så får läsarna se vad duktig jag är!”

”Okej.”

”Och du måste skriva exakt så mamma, jag kollar det sen!”  Hon vänder sig till kusinen:

Mamma har en jättestor blogg men jag får inte vara med på bild i den och det är taskigt. Hon säger att jag måste vara 15 eller 18 först.”

 1. Duktig tjej! Vem har hon ärvt matlagningstalangen efter?! 🙂

  Å klok mamma där – att inte lägga ut bilder på henne – det finns det mest förunderliga äckel därute som går igång på det allra minsta. Läste om en tjej på tio i Australien som hamnat i en pedofils bildarkiv – hon satt och knöt på sig fotbollskorna! Det tände han på!

 2. Hej dottern!
  Vad duktig du är som lagar mat till dig och din kusin!
  Tänk vad stor du har blivit. Jag har läst din mammas blogg jättelänge och då var du ganska liten och mamma berättade så roliga och härliga saker om dig så du blev min favorit och det är du fortfarande, sorry mamma 🙂
  Vilken jättefin sten du hittat, hoppas storasysters pojkvän blev glad för den.
  Ha en rolig dag!
  Hälsningar från en av alla tanter som läser din mammas blogg.

  1. Men…………inte var väl stenen till honom????
   Det var väl till Talibanens kärlek ??

    1. Herregud, hon har alltså blivit så stor att hon har egen pojkvän 🙂 Jag tog liksom förgivet att det var syrrans, har inte hängt med i svängarna. Ja, då hoppas jag ännu mer att pojken blev glad för stenen.

 3. Riktigt duktigt! Har själv en lika gammal dotter och lagat mat själv har hon ännu inte gjort. Det här ger mig en idé om att det kanske är dags att höja nivån på hennes uppgifter här hemma?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..