Alternativet

Eller så kan man knöla in dom i skåpet i det andra badrummet. För husfrun märker säkert inget.

image

 1. Spara alla tomma rullar som göms undan och ge berörda dem i julklapp…det är ju ungefär lika roligt som att hitta dom i diverse skåp…. 🙂

 2. Om man knycklar ihop dem och stoppar in dem i varandra tar de mindre plats.
  Sen finns de de som sparar dem och eldar upp dem i kakelugnen eller spisen.

 3. Jag blir galen på att man tar det sista på rullen sen tar man en ny ställer den på GOLVET under hållaren…Varför?!

  Sen kan jag hitta tomma rullar i hela huset för de tre sopptunne dykarna aha den ska jag göra en grej med bara det att dom kommer sig aldrig för att göra den dära grejen…utan dom lägger ifrån sig den tomma lite här lite där å så…ett gen fel från sin far…

  han ska bara gör en grej å ändå kan jag gå en slitsad bana efter honom å se vart han haft sin framfart…

 4. Här är tomma toarullar guld värt.
  Gömmer hundgodis i dem och knölar sedan ihop ändarna på dem.
  Billig och bra sysselsättning en stund för hundarna först och sedan en stunds sysselsättning för matte att plocka pappbitar lite överallt 😀

  1. Griner…forestiller mig lige min schæfer og min boxer gå i krig med toaruller..wow et svineri 😉 Her bliver de brugt til at lave dukker og andre sjove ting

 5. Jag brukar låta rullarna ligga och stå där övrig medlemmar ut familjen ställer dem, men jag skriver på dem. Typ, Här står jag och är tom, jag borde ligga i tunnan, hej, kasta mig.. ja Jag vet…Supertråkigt men en dag hoppas jag på att de förstår.

 6. Trots att båda barnen är över 20 så samlar jag fortfarande toarullar till deras lågstadiebildlärare. De brukar bli stommen till smällkarameller till jul och till annat kan jag tro andra tider på året.

  Ja, och så är de bra att göra hundjulklappar med.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..