Magdalena Graaf – the beauty and the beast, hehe

Det är ju skönt att veta att även gorgeous women ser ut som en annan mellan varven, hehe.

Ljuvlig va? Som en liten sockerbit.

Och grymt sexig. Nästan så att jag kan konvertera till flata när jag ser den här bilden.

Men vid närmare eftertanke så stannar jag nog där jag är. Inte lika ljuvlig och sexig här va?!

Hehe, fick den nyss på mms och höll på att skratta ihjäl mig.

Just det ja, när jag skulle googla fram en bra bild på henne så dök hennes bok upp. Om du inte har läst den, så gör det. Köp här, bara 39 pickadoller. Jag läste den när den kom för 6 år sen och blev oerhört berörd.  Och jag gjorde en helomvändning: från att ha trott att hon var en tom tuttlisa från diverse utvik, till att inse att hon är smart som få. Att hon nu, 6 år senare, blivit en av mina allra käraste och närmaste vänner är ju helt otroligt..egentligen.

Sjukt roligt vad mycket min blogg har tillfört mitt liv.

  1. Samma för mig, gjorde också en helomvändning på två hjul efter jag läst hennes bok när den kom ut. Den berörde mig starkt. Följer också hennes blogg sen dess och är så glad för hennes skull att hon har det bra idag.

  2. Mona Mona 🙂 när hade du tänkt att jag ska städa här hemma och laga mat 🙂 måste bara kommentera Maggan 🙂 Hon är underbaaarr. har nyligen börjat läsa hennes blogg och är redan beroende. 🙂 är också nybliven mamma till tvillingar och har lite graviditets kilo kvar sedan förra graviditeten för 3 år sedan. 🙂 men det var Maggan som gav mig inspiration till att börja med Lchf och träna 🙂 har nya träningskor, iphon sensor, och styrkan som bara maggan kan ge sina läsare. Visste inte att hon gick igenom så mycket genom livet, jag trodde innan att kändisar klarar sig undan sånt trams och konflikter. men nu när man följer maggans logg så är hon en helt vanlig mamma, fru, dotter som vi andra. har inte läst hennes bok, ska beställa nu direkt och lära känna den kvinnan ännu mer. Kram på dig och Maggan

  3. Läste hennes bok för många år sedan, efter det fastnade jag i hennes blogg. Vilken resa hon gjort, ingen blåst blondin där inte. Jag ändrade uppfattning totalt. Hon har en grym humor också, precis i min smak

  4. Jag hyllar sista bilden!! Rynkor och fräknar, det är snyggt det!! Hylla kvinnor som gått igenom hell och kommit tillbaks och ser så där fräscha ut! Vill inte se tillrättalagt och plastigt. Hejja alla snygga tjejor! Och nu lät jag sådär galet rödstrumpig och det var inte meningen, men igår satt jag och surfade runt på ”plastic surgery gone wrong” av en annan anledning, och då kände jag att jag bara ville hylla rynkan lite! Så var det med det.

  5. För flera år sedan lyssnade jag på Magdalenas ”Sommar” när jag var på landet och målade utemöblerna. Jag grät och målade och målade och grät, ett otroligt program. Det ändrade totalt min bild av Magdalena. I det programmet kom en varm intelligent kvinna fram. Nu när jag sitter i mina utemöbler tänker jag ofta på det programmet.

  6. Har precis beställt Magdalenas bok på biblioteket. Blev dock lite småförvånad över att den står under Barnpocket på ett av Göteborgs bibliotek… känns det rätt? Jag har bara läst en sammanfattning visserligen, men nog är det inte direkt en barnbok?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..