Mors Dag

Jag tänkte att eftersom maken aldrig lyssnar på mig men läser bloggen så vill jag bara påminna om att det är mors dag den 27 maj.

Jag upprepar:

MORS DAG

Jag vill ha den här plånboken. Skit i att det står att det är en perfekt studentpresent. Jag kan sätta på mig 20-åringens studentmössa och köra lite rollspel, om det gör saken lättare..

För övrigt en blogg i din stil. Eller för alla som är intresserade av designade bruksprylar.

 1. Hur stor är sannolikheten att maken kommer hem med drink mix setet överst, för att han inte har kollat längre ner på sidan. Man kan inte vara övertydlig nog!!

 2. Som hittat 😉 m massa bling-bling!
  Kan jag fråga om din GBP eller eg. om viktnedgången efter op? Hur mkt/ fort gick du ner typ førsta veckorna/mnd? Gjorde en GBP før 4 v sen och førsta veckan for hela 6 kg, men sen har jag gått ner ca 1 kg/v. Har førsøkt googla men det var inte så lætt att hitta ex på viktnedgång.

  1. Jag gick ned ganska fort. Doktorn trodde att det skulle ta lång tid eftersom jag inte tillhörde den tjockaste kategorin. Jag kommer inte ihåg exakt men jag gick ned allt första året. Vet att man kan hamna i så kallade platåer, där man står still och att de kan vara väldigt länge, ibland upp till ett halvår, så ge inte upp! Det viktiga är att du går ned även om jag förstår din frustration. Och du, grattis till operationen, ditt liv kommer totalförändras!

   Till det bättre! 100%

   1. TACK, gulliga du, før att du svarade och goda råd. Hoppas verkligen på ett nytt liv, har jojo bantat i 20 år så min kropp visste inte vad førbrænning var før nåt. Provat Viktvæktarna 100 ggr, LCHF, pulver kurer, You name it, så nu investerade jag mkt pengar i mig sjælv och min hælsa och jag har inte ångrat mig. Har ju blivit inspirerad av ditt liv och att det går så bra efter din op!

 3. Förlåt men har jag missat nåt??

  Trodde inte att du var hans MORSA även om du påpekat att han är yngre än dig men jag har ju alltid trott att det ändå är din man som du kallar maken.
  Så varför skulle han köpa Mors dags present till dig?
  Nä gå o köp plånboken själv så är du säker på att du slipper drinkmix-setet.

  Kram

  1. Vänta sig lite här; som husMOR så ska han dyrka marken jag går på här hemma.

   Ehhum… I wish…

   Nämen du vet, talibanen måste få lite hjälp på traven tänkte jag, hehe!

 4. Trodde också att det var första produkten på sidan… ”vill du ha snapsglas i plånkan??”… Sen såg jag Pradan, men finns det ingen snyggare?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..