Maken och presenter

Jag minns i början av vårt 16-åriga förhållande. Då var det blommor var och varannan månad, diamanter och briljanter och överraskningsmiddagar på flotta restauranger.

Igår kom maken hem från Indien.

Jag fick en burk med lakritsgodis…

 och en flaska med nån c-vitamin för fejset…

Vad fan hände liksom?!

Sen att jag älskar lakrits och nyligen börjat rota igenom marknadens utbud av krämer till mitt gamla plyte, behöver vi ju inte prata om tycker jag…

 

 1. Delar med mig av dagens då det handlar om min man eller han som kanske vill bli min man om han bara tog sina hippifasoner och… Nåväl idag ska vi en liten tripp till Stockholm så packa en weekend väska är ju trevligt. Det tycker inte alla i mitt hushåll utan plastkassar i alla dess former. Att jag inte hugger av mig armen varje gång han har ”packat”. Där till hör att vi har en schysst uppsättning för resor. Jag säger som du typ att det brinner till i skallen på mig=vansinnig. Fick starta resan med att försöka packa ner alla påsar i en lite större väska.

 2. Inte bara lakrits och c-vitamin, utan lakrits från Holland och C-vitamin från Bodyshop, köper han med sig från Indien.
  Men du, har du varit på Lakritsroten, Sveavägen korsningen Frejgatan. Ett paradis för lakritsfantasten. Dom har allt, absolut allt i lakritsväg.

 3. Men Mona… Är du inte glad över att få saker som du faktiskt kan använda dig av istället för blommor som bara dör och smycken som du förmodligen redan har en hel hög av?? Han har ju faktiskt lyckats lyssna in dig (för en gångs skull?) och köpt sånt som du vill ha. Var lite glad nu och käka lakris:)

  1. Tyvärr Mona, jag håller med Frua. Denna gång har ju faktiskt maken lyssnat och köpt något som du vill ha/gillar. Omtänksamt tycker jag.

   1. Jo, jag förstod det, men tänkte att jag för en gång skull skulle ge maken din lite credit. Han brukar ju mest få ”skäll” av oss här inne. 😉

 4. Jag sa en gång att jag tycker om Tyskt bröd. min man är ofta i Tyskland på affärsresa, och vad får jag varje gång? EN FRALLA!! samma sak gäller min svärfar som bor i tyskland, när han kommer på besök hos oss några ggr om året så får jag massor av tyska frallor. dags för mig att säga att jag har blivit allergisk kanske de slutar 🙂 jag förstår dig fullt, här gäller inte tanken, det kunde ha vart de sakerna och sist men inte minst en liten överasking 🙂 kram

 5. Helt off topic.Det verkar som nån invaderat din blogg och lagt upp en massa länkar.Vad ni än gör klicka inte på länkarna.Det här är nåt skumt.

   1. Det har kommit ett nytt svinelakt virus som heter Windows Secure Surfer, och ser precis (nästan iaf) ut som riktiga Windows Update. Det är tom så smart att det känner av om man försöker snika in ett virusprogram eller trojankiller att ta bort det med, och det går inte att göra ett skit med datorn. Förtvivlad kompis fick det i förrgår och jag fick göra ambulansutryckning och lägga en hel dag på att överlista det, och det gick till slut. Men jag är datanörd och jobbar med skiten, en normal användare hade inte fixat det. Kan helt ärligt säga att det var det styggaste viruset/trojanen jag sett på många år. Kan du inte skriva något om det Mona, du har ju många läsare. Och för de som inte kan själva så kommer det sluta med inlämnad och rensad dator…och det är bajs. Mer än bajs. Har fortfarande inte klurat ut var det kommer ifrån.

    1. Ja visst är det snyggt uppbyggt det nya viruset…jag blir alltid lika förvånad över att folk envisas med att klicka på tveksamma länkar…

     Men Mona fina presenter än vad jag fick är svårt att slå ha ha

 6. Var tacksam du gifta kvinna. Skulle maken komma hem med en ny kastrull eller något trendigt städredskap då skulle jag förstå din ”vara gifta länge” känsla. Nej du har nog det bästa man kan få= Någon som lyssnar och ser. Jga tycker alla klagar på sina döva och blinda män. Liten fast bara liten guldstjärna till maken

 7. C-vitamin-grejen är skitbra, det finns fler produkter i den serien och en utav dem skall användas över ansiktskrämen – den är helt fantastisk!

 8. jag förstår din känsla vet inte heller vad som hände…min sk man kom hem från USA och hade med sig en flaska sprit och var så nöjd med sitt köp
  Det är dom små tingen som gör det och ofta med en tanke bakom…

 9. Det värsta är att detta viruset inte verkar komma från tveksam länk, jag har försökt klura ut var det kommer från, men det verkar som att det inte finns någon gemensam nämnare.

  Så, jag menade inte att länkarna var till det nya viruset, men fifan vad jävligt det var. I mitt jobb trycker jag dagligen på mååhååånga mysko länkar till skillnad från polaren som fick det.

  Kan inte de som är så clever och har kunskap att göra ett sådant virus göra något BRA istället *mutter

 10. Det som poppade upp i min skalle var…. Jaha, blev det nå bankbank? Vem av dom är öm liksom. Maken för att frun hiva lakritsburken i huvudet? eller frun i söderköping 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..