Fråga Olle-dokumentären på femman just precis nu

Herregud så tacksam jag är för att talibanen sover klockan 20.00.

 

 1. Såg bara slutet, men herre gud för Erik som blev FRIVILLIGT sparkad i skrevet. Det verkar inte sunt ju.
  Vilket jobb Malin har, jag skulle behöva gå i terapi för att klara det jobbet. Följer henne på tvitter och de håller på att spela in en ny säsong just nu.

 2. Min tanke va…men hur gör dom när dom blir osams?
  Bråkar å han bara blir tänd å vill att hon ska sparka på han å hon ba NÄ nu är jag arg du får inget spö på flera dagar!

  Jaha värsta straffet är att inte få nåt straff…

  Å på sista bilden…hon skulle kanske gå och få sig en bh som va i rätt storlek…måste vara jobbigt att ha dom hängade utanför hela dagarna…skulle vara livrädd att va i närheten av henne en vänding å man skulle få sig en blåklocka av en tutte…

 3. Morra inte nu att jag är en dålig mamma för mina barn får se praktiskt taget allt…skräck som dokumentärer. Vi pratar om det om det behövs efteråt men oftast är de fullt med på att vissa saker bara är på låtsas och att alla människor är olika…

  Sonen som strax fyller 11 satt kvar framför TVn mellan CSI-avsnitten och hade Fråga Olle på, jag frågade honom efteråt om han lärt sig någonting och han svarade såhär:

  Jag har lärt mig att man måste variera sexlivet genom att prova olika saker.

  1. Jamen jag håller med, men inte när dom är 8 år, inte den typen av sex. Allt det där kommer så småningom om i alla fall i tidiga tonåren..

   Bra svarat av honoom för övrigt!

 4. När jag var 15 år var det pinsamt att titta på Bullen med päronen. Igår tittade vi på Fråga Olle med 15-åringen utan att det var ett dugg pinsamt. Tiderna förändras. Riktigt pinsamt blev det dock när 13-åringen, som har en utvecklingsstörning och inte kan ett dugg om det sexuella spelet, kom ner precis när en tjej gav en kille en snyting i skrevet. ”Vad gör hon?” 13-åringen fick raskt knata upp för trappan till sin barnfilm i stället…

  Mvh, Pernilla be

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..