Stockholmsmässan – om när man gör bort sig totalt

Alltså, finns det någon som inte har en touchtelefon? Då vet ni att det ploppar upp egna ord lite här och var när man sms:ar. Lägg därtill ett par stycken lösnaglar så är katastrofen ett faktum.

Igår fick jag ett mail från Stockholmsmsmässan, vi ställer ju ut där några gånger om året och jag håller på att deala fram en bättre monterplacering. Vi har haft ett antal samtal och mailkonversation eftersom jag är sjukt missnöjd med placeringen av min ena monter. Man kan säga att jag varit något irro på dom eftersom vi behöver komma in i en helt annan hall då våra kunder inte hittar oss där vi står.. på en plats där vi inte alls hör hemma, men dom har bestämt att vi visst gör det och ska stå i den hallen.

Så då fattar ni att det är aningen irriterat från vår sida.

Och så får jag då ett mail från dom om ett nytt förslag på placering. Jag sitter i Bromma Blocks-butiken och ska svara lite snabbt via min telefon.

Skriver svar och trycker på Send. Innan jag läst igenom det. Och upptäcker att jag skrivit så här;

Bajsa, maken är i Indien och väntas hem i morgon kväll, bla bla bla bla…”

Hon jag skriver till heter Kajsa och inte Bajsa.

Så där ja. Då blir vi det första företaget på Formexmässan som har en monter ute på parkeringen.

Grattis idiot.

 1. Hahah Har faktiskt gjort så där några gånger jag med. Inte kul när det kommer tillbaka svar från kunder och undrar – Hur menar du nu??
  Måste måste läsa igenom

 2. Ha,ha du är väl för skön. Har också gjort det ( min dotter heter Kajsa) men då har jag varit irriterad på 11 åringen så hon förtjänade nog att jag skrev Bajsa istället.

 3. HAHAHAHAHAHAHA….

  Jag dööör….
  Jag gjorde samma sak när jag skulle skriva ett heja rop till min chef..
  Skulle skriva: I wish you good luck tonight.. ( han skulle ha ett viktigt möte på kvällen) men jag skriver : I wish you good fuck tonight…

 4. Hahahaha gud så fel det kan bli 🙂 det är därför jag undviker att skriva ordet kul…när jag smsar….L:et är ju precis sidan om K:et…ja ni fattar 😉
  Tack f ett gott skratt!
  Mia

 5. Haaaahahahahhhahahahahahahahaha….jag dööööör av skratt!! Vad vore livet utan Mona, några kilo (kan man räkna skratt i kilo?) skratt mindre. Förresten en ytterst klädsam övervikt i så fall.

 6. Hahaha.. så jävla underbar du är, Mona! Tror att det bara är en tidsfråga innan du får en egen TV-show.

  ”The Mona Show”

 7. Haha påminner om när dn kompis till mig satt o jobbade över en kväll med att skriva protokoll som skulle ut till hela företaget stoooort företag. När hon var klar skrev hon under o mailade ut. Problemet var väl att hon missade lite isgnaturen o skrev under me Birfitta xxxxx

 8. 5 minuter efter jag skaffade min Galaxy SII stängde jag av funktionen autokomplettering. Jag klarar inte av när den skriver egna ord. Må så vara att jag då skriver långsammare eftersom jag får skriva ut varje ord, men då får det väl ta den tiden då.

 9. Men det är ju en utmärkt plats, att stå ute på parkeringen! Då missar ingen att ni är där! Ställ er nära ingången, så ska du se att ni lyckas tömma montern på nolltid.

  (Går det inte att stänga av autokorrekt?)
  (Det är i o f s mycket roligare för oss läsare om du inte gör det, men – ja, du vet.)

 10. Eller så står man på scen och ska presentera chefen inför en brokig samling folk samt press å ska gör det på engelska å säger i micken
  – And now let me give you our VD XX !!!

  Nä blev inget bra där…

  1. Ooiiiaaah det var det roligaste jag läst på länge, Jag skrattar så , jag citerar Tatiana ” frustar ut kaffet genom näsan!”

   Tack det skrattet behövde jag så väl.
   Kram

 11. Hahaha, Mona, Mona vad vore livet utan att läsa din blogg. Dessutom är det attans kul att läsa kommentarerna från dina ”hang a rounds”. Det är ett jäkla drag i din blogg! Hipphipp hurra för Dig!

 12. Haha, du är ju störtskön Mona…Härligt att du bjuder på dig själv!
  Bjuder på en här
  – Skulle skriva till min kusins sambo, har precis fått min iphone och kollar inte hur orden poppar upp fel, ville skriva Gomorron, blev Gonorre 🙂

 13. Hahaha….

  Mitt skummaste mess jag har skickat iväg löd:
  Har du hört GW på mix metspö? Han är en riktig skåning…
  (Betydde; Har du hört GW på Mix Megapol? Han är en riktig sköning)
  Efter detta korrigerade jag mig själv och skrev:
  Sköning menade jag….
  Fick svaret:
  Har ingen radio och kanalen Mix metspö ligger inte på förval hos mig.

  Minns att jag höll på att köra av vägen för att jag skrattade så häftigt.

 14. I dag har du skrivit två inlägg och i båda har det skitit delvis eller ska tom säga totalt. Alltså två val: Byt telefon och sitt där och var otrendig eller ta bort naglarna och känn dig ful. Valet är ditt.
  Jag är en av dem som inte har touch telefon men jag har naglar. Telefonen kan man gömma men det är jäkligt svårt att gömma naglarna

 15. Hahahaha! Det var det roligaste jag läst på länge! Tack snälla du för detta skratt. Helt underbart kul! Stackars Bajsa vad ska hon tänka!

 16. Har hittat hit från Maggans blogg och kan bara säga att du gör min dag! Varje dag…. Underbart att det finns såna som bjuder på sig själva som ni gör!!

 17. Ha ha ha ha, skrattar igenkännande. Roligt för oss att du delar med dig, men inte lika kul för dig. Hoppas att Kajsa har humor och förstår vad som har hänt.

 18. Hahaha… 🙂 Ser framför mig hur ni står där ute på parkeringen bland alla bilar 🙂 Men förresten, det kanske är bästa placeringen, där sticker ni ju ut och alla ser er 🙂
  Jag har haft samma problem med den automatiska stavningen i mobilen, men… jag läste det innan jag skickade iväg sms:et, som tur var. Jag var på konferens och skulle skicka ett sms till min sambo och skrev ”Sitter i baren och njuter av en chef” det var bara det att det inte var en chef jag njöt av utan en cider… men min telefon hade inte ordet cider inlagt och tog ett eget initiativ och skrev chef istället 🙂

  // Nilla

 19. har också hittat hit genom Maggan, men jag sviker henne inte du :)fortsätter läsa bägges blogg 🙂 måste bara skriva till dig vad jag gjort hos fotografen för några år sedan 🙂
  Jag fick mitt körkort precis, och skulle direkt från vägverket gå och ta bilder till körkortet, när jag och min vän kommer in så var det någon tant innan oss. medans vi väntade så pratade vi på (bosniska) om att jag måste klippa mig osv osv. när det var min tur frågade fotografen ”vad kan jag hjälpa er med?” och jag svarade ”JAG VILL KLIPPA MIG” då vi precis pratade om klippning” han hänvisade mig till frisören mittemot och min nästa mening var ”NEJ NEJ, JAG VILL SLICKA MIG” slicka betyder på bosniska fotografera hahaha och han var snabb han ”TYVÄRR SÅ GÖR VI INTE DET HÄR”, hahaha vad det kan bli fel 🙂 det fotografiet är den bästa jag har med ett glatt leende som verkligen kom från hjärtat 😉 ps. kurva betyder hora, kuk- höft, peder-bög osv osv 🙂 roligt med språk..
  Kram på dig Mona, jag slickar mig inte mer, men får ett skratt här varje dag 🙂

 20. Haha… Du är ju bara så rolig…
  Ofta sitter jag här hemma ochskrattar högt när jag läser din blogg.
  Maken tittar konstigt på mig. Ibland har jag högläsning för honom om vad du skrivit.
  Inte alltid han tycker det är lika roligt som jag tycker. Konstigt!!!
  Kram!

 21. Fick du svar från Kajsa?? Tipsa henne om att börja läsa din blogg för då kommer hon inse vilken härlig typ du är och vips har ni bästa A-läge till montern.

  1. Jag mailade och bad en miljon gånger om ursäkt, hon svarade med en smiley. Som tur är så är all personal, som jag haft med att göra, där, väldig trevliga. Om än envisa.

 22. Äh fy fan vad du är rolig. Du är grym. Tack jag behövde det garvet idag mer än något annat. Jag hoppas du förstår vad duktig du är på detta. Puss och kram.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..