Min älskade make och chefjäveln

Av någon märklig anledning så har jag saknat maken nu när han är Indien (han kommer hem sent i kväll.) Så pass att jag tänkte skriva nåt gulligt inlägg dedikerat honom, lätt inspirerad av Magdalenas kärleksförklaring till Filip igår.

Nämen allvarligt talat så tänkte jag på det redan före hennes inlägg. Jag har liksom känt mig lite småkär, hur nu det har gått till. Gick till och med förbi vårt bröllopsfoto härom dagen och tänkte: ”Satan så snygg han var där, hur har jag kunnat glömma det?!” Och så pirrade det till lite i Söderköping.

Jamen ni hör ju, det är ju helt galet.  Eller så är det så enkelt som att han behöver resa bort lite då och då. Vi är ju ihop dygnet runt, no wonder att man kräks på varandra.

I alla fall.  Funderar lite kring det där inlägget som jag tänkte skriva då telefonen ringer. Ända från Indien.

Bla bla bla: ”aaaa, och sen så har vi ett inköpsmöte på torsdag mellan 9-11 och går igenom alla produkter som vi h…”

”Eh, näe. Det är röd dag på torsdag så 8.30 ska jag fixa naglarna.”

”Vadå ”fixa naglarna”, du har ju redan gjort det!”

”Jamen man måste fylla på efter ett tag!”

”Vadå fylla på?”

Ameh, skit i det, jag ska fixa dom. Det kanske vore bra om du kollade med mig först innan du bokar in ett möte!”

”Men, vi måste ha mötet, vi har massor att göra och..”

”I don’t give a shit, jag ska fixa naglarna.”

Sa jag att jag varit lite småkär?

Glöm det, han kan fara och flyga!

 1. Hahaha, ”Söderköping”! Ska hälsa min kusin att hon bor i en f*tta. (Det håller hon nog med om, för hon spanar på boende annorstädes).

 2. Ha, ha,ha! Jag och min man har varit ihop i över 15 år, gifta i 5 år och jag ler fortfarande tokfånigt när jag ser honom på håll när vi t ex ska mötas utanför affären. Om man får tro de som hållit ihop ett tag så slutar man med sånt efter några år, jag måste vara underlig… Dessutom grälade vi i princip aldrig och vi hjälps åt med alllt även om jag tar mycket i hemmet men han gör ju en massa annat så det blir lika ändå.

 3. Äsch då… Kommer nog pirra till lite i alla fall när du ser honom.. 🙂
  Om inte annat blir du ju lycklig av att 20-åringen kommer hem.. alltid något 😉
  Ha en fin onsdag, Mona!

 4. Alltså, jag undrar om ni är vi, och i så fall – ingen av oss är kloka i huvudet. Vi bråkar lika mycket, vi älskar trots allt varandra (inte alltid) och maken är helt jävla dum i huvudet. Nästan jämt.

  Jag kan tala om PRECIS hur det hade gått om inte maken hade ringt och sabbat upplägget och inlägget. Du hade fortsatt vara kär och pirrig, han hade kommit hem och INTE varit det, eller ens tacksam och skitglad över inlägget och bara pratat jobb. Du hade blivit snorförbannad och tyckt att han var en tråkig jävel, och otacksam.

  Man skulle kunna se det som att maken gjorde något bra. Du slapp vara sådär kär och fånig i flera timmar i onödan, blev förbannad medan han inte är hemma och sen när han väl kommer så är det över. Skitbra ju. 😉

 5. Kom ihåg

  Det är tanken som räknas och du tänkte ju skriva nåt snällt i alla fall, att han sen ringde hem och förstörde hela grejen det är ju inte ditt fel.
  Och fixa naglarna är ju verkligen viktigt och måste så klart gå före jobbet.
  För visst har du tänkt återställa dom så dom fungerar att messa med så du inte råkar skriva fler skit-sms,
  för fyfan så kallt blött och ensamt det kan bli på mässparkeringen .

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..