Kommentarer

Seriöst, har ni läst kommentarerna bakom ”Jävla Maggan”?

Om inte, så gör det. Det är inte bara jag som är störd i huvudet.

Good to know liksom.

 1. Jag har oturen att ha väldigt mörk och grov kroppsbehåring (Zigenargener ;-D ) och har funderat på att skaffa mig en sådan där apparat. När jag läste kommentarerna så bestämde jag mig för att avstå. Jag får fortsätta att bekämpa mitt unibrow och min mustach med vax,kräm och pincett. Benen aningen rakar jag oftast men då krävs det att man gör det ofta.
  Så som du ser ut på läppen brukar jag alltid se ut efter att ha vaxat mustachen. Svider utav h-vete. Krämen är fasiken så mycket bättre.
  Så länge jag har mindre kroppsbehåring än maken så är jag glad men det är fasiken inte långt ifrån.

 2. Mona!
  Epilera inte med en sån där maskin! Visst försvinner håren för ett tag, men de kommer växa ut kraftigare och mörkare. Kroppen är så finurlig, förstår du, att den tar smärtan som ett angrepp och därför gör håret lite starkare till nästa gång…
  Som andra har föreslagit ovan, laser är kanon. Man kan behöva ett par tre gånger, men sen är håren borta för alltid!
  Även depilering är bra – visst, man vaxar bort håret. Men efter vaxningen läggs ett enzym på området som hämmar hårväxten. Av egen erfarenhet funkar detta super!
  //Från en som vet

 3. Måste dementera att håren växer ut starkare och grövre, det gör iaf inte allas för mina är tunnare än nånsin. Jag har aldrig haft så tunna och osynliga hårstrån som jag har nu.

  Vaxar dock numera hellre än epilerar då det går fortare.

 4. Nu Mona! Har jag gjort det! Tagit det första steget mot en gbp-operation. Hoppas på att bli godkänd! Känner att det här har mognat fram och att jag nu var redo att ta steget.

  … och det där med hår vet jag ingenting om, jag rakar mig ibland under armarna. Men aldrig benen…

 5. Jag är blond o får en fin mustasch som reflekterar ljus väldigt bra så den dj-eln tar jag bort med vaxstrips innan sängdags så svullnaden lagt sig innan jag ska visa mig offentligt.
  Första gången jag testade att vaxa benen själv så tyckte jag det var en skön smärta, tror jag är smygsadomasocist…nu har jag en epilator men både efter den o vax så får jag inåtväxande hårstrån o det kliar som attans. Spelar ingen roll hur mycket jag torrborstar.
  En gång i tiden roade jag mig med att regelbundet pincettplocka bikinilinjen, snacka om att ha för mycket fritid.

  Smärta av vax eller epilator på ben eller överläpp är dock inget jämfört med att rycka näshår, fy satan vad ögonen rinner vare sig man vill eller inte…

  1. Den här kommentaren hade jag kunnat skriva! 🙂

   Och för att göra ett eget tillägg:
   Det bäst med att epilera benen är ett sorts rus som kommer efter några minuters götte-smärta. Det är som att segla fram på knarkhormoner, plus att man blir inställd på att ”ta dom jävlarna”. (..och rycka näshår är kul, men det måste göras utan linser, för ögonen rinner en stund…)

 6. Tänk vilka problem man har, jag vaxade ryggen axlarna öch överarmarna idag. Epileringsmaskin, noway det gör ont som aldrig förr.
  Tacka vet jag en bra vaxning, känns nästan inte alls om utföraren vet vad hon / han gör.
  Två cm strån är inte att leka med.

  Alex

 7. Jag satt på lunchen för mig själv och läste kommentarena Skrattade visst lite högt då personalen tittade på mig lite undrande. Tack för att du / ni fyllt dagsransonen för skratt

 8. Sååå. Efter att ha läst ditt inlägg och alla kommenterar bestämde jag mig. I ett par månaders tid har mina småbröder – 16 och 13 år gamla mobbat mig varje gång jag träffat dom att jag har mustasch. Jag vet, det har jag! Men den syns inte så mycket! Trodde jag.. tills jag sminkade mig och den var det enda jag såg tyckte jag. Så nu jäklar. När sambon ropade till hockeyn stod jag i badrummet och ropade aj av smärta. Men ja. Jag tycker nog minsann att det var värt det! Men skit i epilatorn och ta vaxet istället, gör ont för en pyttestund och det går mycket fortare!

 9. alla ni som har egna bilder /foton vid ert alias – hur gör man? var lägger man in en bild? eller har ni egna bloggar? mvh

 10. Vad det gäller att epilera…
  Så skulle jag AAAALDRIG i mitt liv ge mig på skiten.
  Ge mig en billig smärtfri variant, so be it.
  Tills dess så rakar jag.

  Okej, då talar jag ben o armhålor nu.
  Har inga skäggiga muschar på besök, ännu.
  Men jag skulle fan inte ta de med en epilator!
  Galet ju!!

 11. Jag är av den sorten som knappt har nåt hår, ja förutom på skallen då där jag har tjockt. Under armarna har jag kanske 10-15 strån (läs fjun) som jag bara behöver dra 2 ggr med hyveln så är det kart ;). Förra sommaren tänkte jag att jag skulle gå till en salong och fixa benen så dom blev snygga ett par veckor utan att bry sig nämnvärt. Tjejen som vaxade undrade nog vad jag gjorde där för när jag skulle betala så sa hon att det kändes inte helt rätt att jag skulle betala fullt pris då jag har stickelhår (en här och en där) så nästa gång skulle jag få någon annan behandling ”på köpet”. Nej, jag gick inte dit nå mer gång. Betala svindyrt för mina fjun…… nej, hyvel funkar fin fint.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..