Dansbandsmusik och jag

Jag kan helt ärligt säga att jag aldrig varit särskilt förtjust i dansbandsmusik. Jag är förvisso inte så intresserad av musik över huvud taget, men jag har tyckt att just dansbandsdravel varit aningens…ähum, ni kommer slå mig nu….töntigt. Ärketöntigt.

Men på senare tid, läs: året, så händer något när jag hör tv-reklam för den här typen av artister och deras skivor. Jag blir…ehh..glad. Fötterna börjar vifta i takt med musiken och jag kommer på mig själv med att tralla med.

TRALLA MED! Fattar ni läget?!

Herregudminskapare, vad ÄR det som händer?

 1. Hahaha känner igen det där. Det är väl så när man blir till åren 😉

  Tack för en fantastisk blogg. Har läst den ett tag nu och skrattar ofta med dig. Dock första gången denna skåning lämnar en kommentar!

  Ha en härlig söndag i fin-hooden!

   1. Ha ha ha det där med att vara till åren får man ta med en klackspark… Själv är jag 33 och kommer på mig själv att sjunga med och knäppa med fingrarna (bara en sån sak) när jag dansar, bäde till schlager och dansband! haha 🙂

 2. Hur fan kan du dra alla låtar i mello över samma schlagerkam??? Jeeeeezz vad arg jag blir nu!!! Hade vi ens med EN schlagerlåt i år???? Det var mest ”radioreklampoplåtar”.
  Grr. Ta tillbaka det där NU!!!!!!

 3. Tror inte att det har med åldern i sig att göra utan snarare att det spelas ÖVERALLT, på radio, i tv, i affären osv. Tillslut blir man indoktorerad (stavas det så?) det nöter ner en helt enkelt. Så det är tur att dansbanden är bojkottade i de allra flersta medier. 🙂

  1. …och dansbandskryssningar..och dansvänliga skor och slut på att dricka skumpa eftersom det är vätskedrivande och istället hinka i sig vatten eftersom det blir så varmt att bugga hela eftermiddagar och kvällar..

 4. Alltså har du inte dansbandsfilter i din radio? Prova med att spola öronen med bandit.se, hoppa dock gärna över reklamen.
  …herregud, dansband……

   1. Ahh, ja då var det förstås värre 😀 Vi lyssnar gärna på radio Guld på datorn, reklamen kan man ju skippa här också iofs 😀 Jag kör bandit på väg till och från jobbet, klart lagom dos per dag (2×15 min)

 5. Har inget med ålder att göra. Endast hjärntvätt. (Annars blir jag aldrig gammal och vi borde vara ungefär jämnåriga) Du får lov att tvätta hjärnan med lite bra musik några veckor nu 😉

 6. Ett par år till så stampar du takten till Calle Jularbo och Harry Brandelius och sjunger glatt med i ”Gamla nordsjön”. DÅ snackar vi tantvarning!

 7. Jahapp, ett steg närmare att dricka kaffe ur kopp med snirkligt öra (på koppen alltså) och äta vetelängd. 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..