Lösmagad

Eftersom det är väldigt tråkigt att sitta i vår tillfälliga butik i Bromma Blocks så passar jag på att jobba med en ny hemsida som vi lanserar alldeles strax.

Och när man är djupt koncentrerad på något så märker hjärnan inte vad högerhanden gör.

Igår köpte jag såna här på Apoteket, som ligger 3 meter från butiken.

Laktrits. Yummy yummi.

Efter några timmar började det bubbla i magen och när jag kom hem så var det bara att lubba in med pjucken på.  Innan det var too late so to speak.

Resten av kvällen gick i toalettens tecken kan man säga.

Av en händelse så läste jag på askens baksida.

Jamen jaha. ”Kan ha..” Ett understatement lemmetellya.

Sa jag att jag tryckte i mig TVÅ askar med sisodär 40 tabletter i vardera under ett par timmar…

 1. Är du torr i munnen? Nä, det är du förstås inte efter alla de tabletterna!;-)
  Mina söner hade vid ett tillfälle köpt några sockerfria godistabletter och tryckt i sig rätt mycket var. Samma effekt som för dig! Kan säga att de aldrig mer köpt såna godisar (fast de egentligen var goda).

 2. Godmorgon hjärtat!
  Va positiv- det blev ju en rejäl utrensning!
  Hoppas du får en bra helg, här i norrland blåser det som faan, och jag tänker inte göra ett skit idag!
  Kärlek!

 3. Visste du inte det?! Herregud människa, det vet väl alla att man inte ska äta halstabletter hur som och speciellt inte sådana som innehåller lakrits!

 4. Haha! Tabletter övh ska du inte ät för mkt av då alla har en laxerande verkan vid extrem överkonsumtion. Testa Läkerol mes lakritssmak, det brukar krävas ett par tre askar innan nåt händer… Annars finns det goda lakritshalstabletter på apoteket i en orange ask. Mycket goda och inte till för den som är torr i munnen 😉

 5. Med risk för att låta tjatig, du slutar aldrig överraska mej! Mona äger och jag håller på att garva läppen av mej! Ramlar den av så hävdar jag allmän olycka för dej kan man ju inte stämma!

 6. HAHAHA. Har fått erfara denna laxerande effekt på bilsemester med familjen för massa år sedan. Vi syskon fick välja varsin godisgrej från tax freen och min lillebror, som då var runt 4 år, väljer ett storpack Läkerol som enligt honom var lika gott som vanligt godis. Efter att han suttit och knaprat på sina Läkerol i bilen nästa dag så började det hända grejer….Efter detta så blev det ransonering för hans del vad gäller grejer med laxerande effekt!

 7. Återigen blev din blogg dagens höjdpunkt. Du får se det från den positiva sidan att du nu vet vad du ska ta till ifall du blir hård i magen någon gång.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..