Breaking news

Jag och talibanen fikar. Hon ställer en massa frågor. ” Vilket är världens varmaste land, vilket är det kallaste, vilket land har barn det sämst i?”…och så vidare. Sen kommer den viktigaste frågan av dem alla: ”Finns tomten på riktigt?” Jag tog sats…och svarade. ”Näe” ”VA!! Gör han inte?!” ”Näe” ”Vem spelar honom då?” ”Morfar” ”VA?!” Jag visste hur reaktionen skulle bli så mobilkameran var redo. Bilden visar hennes chockreaktion i samma sekund som jag svarar ”morfar”. Hehe, evil mom!

image

  1. Vi lyckades att få brorsans bonusson att tro på tomten tills han var 8. Det krävdes en hel del jobb visserligen. Sista året fick min bonusbror ställa upp som tomte och det var fasiken den bästa skådespelarinsats jag sett. Efteråt var pojken helt övertygad om att tomten fanns. Det är underbart när barn kan få vara barn. Några månader senare så råkade han ju hitta tomtens pälsrock (lugn i stormen nu,det var en äkta fuskpäls ) när han hälsade på hos mamma, då sprack det ju men han tog det väldigt bra. Nu är det min pojk vi försöker hålla tomten vid liv för. Det håller än så länge, vi får väl se vilken ”tomte” som råkar avslöja bluffen för honom.

  2. Ahh, stackar Taliban;-)
    Igår var jag den onda – ett tag iaf. Dottern, snart 20, spänner ögonen i mig och fräser -Varför har jag Monas Universum på min Blogglovin? Va? Va? Öhhh kanske för att hon bad oss…och jag inte är så teknisk som jag ger sken av…
    En timme senare fnissar hon högt och gissa vad hon läser..

  3. hahahaha…mine store unger troede på tomten længe længe, men jeg arbejdede også hårdt for det…..”nøøøøj, skynd jer skynd jer….julemanden flyver deroppe…løøøøøøøøøb” når de så endelig kom styrtende, så var tomten fløjet forbi eller han var bag en sky….men udenfor lå nogle gaver – gerne med det tøj de skulle ha på juleaften 😉

  4. Ja,ja där nere i södern kanske ni har morfäder som klär ut sig till tomtar men här i min del av världen där har vi den riktiga tomten! Han bor i berget inte så långt ifrån mig.
    Så sluta ljug för Talibanen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..