Bloggportalen – min nya dildo

Fucking finally! Efter att jag slutade att blogga på Bloggfamiljen så glömde jag totalt bort att regga mig på nytt på Bloggportalen. Nu är jag up and running och saknar bara ett par tre tusen läsare, sen är jag tillbaka där jag var.

Jag hatar siffror men dom här kan jag ha sex med. Lätt. Tack alla kära läsare, jag bugar så djupt att pannan slår i golvet. Tack, tack, tack, I will lick your feet!

Magdalena älskling, snart kommer jag och tar dig! (Yea, right..)

 1. Asså Måna Måna. Om den där listan vore typ 4 varv runt jorden lång, så ligger jag lixom på de sista 300 centimetrarna…. =) Du ÄR i toppen lixom. Och jag älskar att vara ”delaktig i din framgång” =))). Ha en go kväll. Hoppas ingen ur famijen är här ikväll. Då snor dom väl dina gömda 8-kronorskolor. Kram kram..

 2. Härligt tjejer!!! Du och Magdalena är bara bäst, så jag hoppas du snart hoppar upp på 2:a platsen. Ha en myskväll med superdyra kolor 🙂

 3. Coolt! Grattis! Jag tipsar alla jag känner, tjej som kille, att läsa din blogg. Behöver jag säga att du blivit en daglig drog?? Nä, tänkte väl det 🙂

  Keep up the väry good work!!! 🙂

  1. Bloggportalen är en ”mätportal”, ett ställe där man som bloggare kan registrera sig. I och med att du kommer in till mig så registreras ditt besök. Alltså, om du går in till mig hundra gånger på en vecka så räknas det bara som ett besök, om du sitter vid samma dator. De räknar antal besökare per vecka. En gång i veckan så nollställs det, och sen börjar man om.

   Man kan välja olika kategorier på sin blogg. Jag har valt Föräldrarskap/bar (placering 8), Vardagsbetraktelser (placering 7) och Humor (placering 2).

   Så det handlar inte om att rösta, det handlar mer om att jag vill ha fler läsare och hoppas att bloggen sprider sig till ALLAAAA! Ju fler läsare jag får, ju högre upp på listorna…

   Nu är det förvisso aningens förmätet av mig att ens för en sekund tro att jag skulle kunna komma högre upp än så här. Å andra sidan så trodde jag aldrig i livet att jag skulle kunna gå om Fotbollsfrun…

   Hajar du?!=)

 4. Visst är det kul!!! Men visst vill man alltid komma vidare och få fler läsare 🙂 Eftersom vi har ”kul” bloggar båda två så kanske vi kan hjälpa varandra?

  Ett länkbyte helt enkelt, jag tipsar om din blogg och du tipsar om min. Vi läser ju ändå varandras så varför inte 🙂

  Lite fler som hittar in är ju aldrig fel och våra läsare blir glada att hitta ännu en kul prick som bjuder på sig själv.

  What say you?

  Kram på dig
  Bondmoran
  http://www.bondmoran.nu

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..