The evil mom

Eftersom maken (och 20-åringen) sitter på ett plan till Indien i detta nu, på en inköpsresa, så får jag ta över rollen som andretränare på kvällens fotbollsträning. Ni som känner mig här vet hur intresserad jag är av just fotboll. Så medan barnen tränar i ösregnet så sitter jag i den varma bilen och spelar Wordfeud. Moahaha..

image

 1. Jamen du är elak du! 😀 Hört talas om kläder efter väder?!
  Å jag hoppas bilen står stilla – du spelar väl inte och kör samtidigt?! 🙂
  Hoppa ur bilen och heja på lite nu!

 2. Du ligger hästlängder efter mig…I’m the evil stepmum…gick hem med barnen i spö regnet FAST bilen va hemma…orka gå trehundra meter från jobbet å hem för att hämta bilen när det va 200 meter till skolan…

 3. Alltså – nu får du faktiskt börja fundera på att styra upp en bloggträff. Sälj tuppar, makens krukor (eller kukodling *S*9, väskor, skönhetsmedel….. talibanen (skoj..men….*S*).
  Jag LOVAR dig att vi är väldigt många som SÅ gärna vill träffa dig. Du är min start på dagen, du är det jag småfnissar åt under dagen och du är det jag njuter av som dessert efter middagen.
  Förutom att du är jefla (knyckt..erkänner) kul så är du sanslöst bra på att uppdatera. Du är min drog ”and I like it”
  Varm kram

 4. Smart där, men vad tror du att maken gör som andratränare med tanke på att han inte kan låta bli mobilen under bilkörning. Skrattar/lider med dig varje dag-fortsätt!

 5. Jag hade ställt in alltiohopa och stannat hemma 🙂 Skitväder och fotbollsträning rimmar illa i mina öron 😉

  Tack vara dig är jag nu lite fattigare då jag blev nyfiken och bokade biljetter till Ljust och Fräscht… 🙂

 6. Något helt annat – behöver din experthjälp. Vart går man och fikar om man är ute och rör sig i typ finhooden? Tror du har nämnt ett Gateau t ex, vilket är det? Eller är nåt’ annat bättre? (Vi gillar klassiska bakverk som Napoleon och Princess snarare än jättemuffins och frisbee-size-kakor.)

   1. Det duger bra (med sortimentet) tack! Spanar in dessa. Måste ju ha något trevligt att se fram emot efter att ha bevistat barnens sportevenemang. Eller *harkel* ytterligare något trevligt menar jag såklart.

 7. Nu surar jag ihop lite!
  ”maken (och 20-åringen) sitter på ett plan till Indien i detta nu, på en inköpsresa”
  Varför, varför, varför åkte inte du??? Hade blivit så mycket roligare för oss alla. 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..