På SVT1 ikväll

Om ni inte ligger inför döden så tycker jag att ni ska titta på dokumentären ”Ingen riktig våldtäkt” klockan 21.00 ikväll.

Spread the word please. Det här är vanligare än ni tror.

  1. Jag tittar och mår illa. Kan man låsa in sina barn på obestämd tid? Alternativet är att man aldrig är mer än 2 meter ifrån.

  2. Men fy fan vilka äckliga småpojkar! Hur fan är man funtad när man gruppvåldtar en tjej, fotar, hotar och sen sprider bilderna??! Jävla skitungar! Jag är så upprörd så jag vet inte vad jag ska ta vägen!

  3. Jag förstår PRECIS hur ”Sara” mår och mådde. Jag har själv varit med om något liknande. Samhället MÅSTE försöka förändra synen på en våldtäkt. Det vanligaste är INTE när man går ute i skogen ensam och en främmande man hoppar fram…det vanligaste ÄR av någon man känner och hemma hos någon man känner eller till och med i sitt eget rum….

    Det här är en fråga som inte får vara tabu!

  4. Ja, jag såg programmet och mår dåligt. Hur funtade är pojkar igentligen? Skryter om det! Huva huva….. Hur ska det då bli när mina barn blir stora? Allas lika värde vad är det? Och läraren då… som så åt henne att hålla tyst för annars få skolan dåligt rykte!???? Saken är den att även om Tjejen hade polisanmält det direkt så hade det inte hänt ett skit. Ord står mot ord och då läggs det ner, brist på bevis. Den signalen killarna får är ju att det är OK! Hur uppfostrar vi våra barn? Det kan ju knappast vara skolans fel att flickan blev utnyttjad av ett gäng killar. Det är ju VI som föräldrar som bär ett stort ansvar hur vi uppfostrar våra barn. Skolan ska stå för lärande och vi föräldrar måste ju stå för uppfostran, det är iallafall vad jag tycker!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..