Hej alla tjockisar!

Det är Monas kompis tjockisen här, jag som ville rensa min garderob på snygga kläder och ge till någon som gärna vill ha något nytt….ni kanske minns mig.

Jag vet att det har tagit lite tid, men jag har jobbat så in i sjutton mycket och inte haft möjlighet att ta tag i det här tidigare, mn nu är det dags!

Maila en bild på dig till Mona (så att jag kan se kroppsformen, vi är ju tjockisar på olika ställen) samt adress, vilken storlek du har och vilken typ av kläder du gillar.  Så ska jag dra 5 stycken med liknande mjuka former som mig som får ett paket med Posten! Passar inte kläderna så ska man självklart skänka dom vidare.

Se så, sätt fart och maila! Det är bra, snygga och hela kläder!

 Kram från Tjockiskompisen

mona@hemslojdsprodukter.se

...och då kan Mona intyga att den här bönan har snygga kläder..

Och du, självklart lägger jag inte ut några bilder på er här!

LOADING..