Ni som har Bloglovin… och ni som ännu inte har..

Kan ni, SNÄLLA, klicka på den här länken, och trycka på Följ bloggen.

Som det är nu så ser jag att jag har många som följer mig på mina gamla bloggar och alltså inte har uppdaterat. Det tar er 8 sekunder och på kuppen blir jag glad.

Om man inte har Bloglovin, så går det också bra att trycka på länken. =)

The more, the merrier…

Tack!

PS Paula, jag har en vilsen lastbilschaufför från Enköping, som är här och hälsar till dig!

 1. Bläääää vad äckligt med fötter. Ligger i sängen och mår kasst, men efter dom där fina fötterna mår jag nu illa:) jag har fotfobi!!! Jag ska till Karlstad o jobba med Grannyran så det blir date med Maggan där. Men jag ska boka upp med M om en vinkväll i storastaden och då måste du kunna också:)
  Är du flexibel?
  Kram Lizette

 2. Troligtivis är jag helt tekniskt okompetent men nej det var inte att bara trycka här 🙁 Fick först leta upp din blogg (svettigt värre ;)) och när jag tryckte Följ Bloggen så var jag tvungen att bli medlem. Jasså? Så jag fortsätter min pekfingervals och trycker in din blogg för hand för att följa vad som händer. För, tyvärr, har jag ingen lust att bli medlem och få en massa reklam som jag redan svämmas över med. Men jag följer dig ändå. Dag för dag! 🙂

  1. Nej, du får upp dem i fin följd i en frame där du längst ner kan klicka på like för att spara i en särskild mapp eller next. Det är helt suveränt med bloglovin, har man ett gäng bloggar man följer så sparar det SJUKT mycket tid. Jag hade aldrig haft tid att följa så pass många som jag gör – och har roligt/nyttigt/etc av – som nu om inte bloglovin hade funnits. Reklam? På startsidan på bloglovin ja, men inte sen när man läser bloggarna, då strular det bara när det är nån som blockerat framesvisning och så reklamen som hör till varje blogg förstås.

   1. Hm… på nått sätt känns det som att det är nu som jag ska be om ursäkt för att jag inte hittade din blogg bland alla de jag scrollade igenom. Och så hade jag fel med reklamen också… inga rätt med andra ord. Hur ska det här sluta 🙂 Bara att dra på miffomössan och le 🙂

 3. Jag kör inte bloglovin utan har en ”fristående” rss feed-läsare jag startar igång när jag har tid/ork att läsa blogginlägg, himla smidigt för då ligger det lagrat på datorn (eller mobilen) och går att läsa (gamla inlägg) även om internet bråkar. Vill bara tipsa om det för er som inte vill skaffa konton hos exempelvis bloglovin eller google reader 🙂

  Men skulle jag skaffa bloglovin så är Monasuniversum den första bloggen som hamnar där <3

 4. Hoppsan vad förvånad jag blev när jag som vanligt surfade in på din härliga blogg och får se en personlig hälsning till mig! Tack snälla du, och tack till min karl som letade upp dig på Bromma blocks. Jag är en trogen läsare som följt dig ett par år, jag läser allt men har nog aldrig kommenterat. Dessutom tar jag varje chans jag får att rekommendera din blogg till vänner och bekanta!
  Sluta aldrig vara så bra som du är!
  Många kramar från Paula

  1. Haha, varsågod. Han såg helt förvirrad ut stackaren: ”äre du som bloggar?” Typ. Jättetrevlig. ”Kan inte du skriva en hälsning till henne, hon skulle bli jätteglad då!”

   Och du, tack så jättemycket för fin komplimang. I love my readers.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..