Äckliga fötter – håll för ögonen nu

Okej, inkorgen svämmar över av bidrag men dessa är finalisterna. Skriv namnet i kommentatorsfältet på den ni tycker ska vinna. Under tiden så går jag och kräks lite!

Agnetha

Gitte

Frida

Ebba

 

 1. Alltså Frida! Hon måste ju bara få vinna. Hua, kan inte vara kul det där. Jag som tycker mina fötter ser ut som skit, men herregud! 😉

 2. Jag tycker att Frida ska vinna. Det ser ut som atopiska vinterfötter, ajaj. Kanske skulle Frida också gå till farbror doktorn och få nån salva utskriven.
  Inte roliga tassar på nån av dom!
  Jag har bestämt mig för att sluta fila fötterna och hoppas att dom blir mindre sprickiga, för jag hade aldrig några hälsprickor före jag började fila dom. Ska bara smörja och massera varje kväll!

  1. Sofia L, du gör helt rätt i att sluta fila fötterna. När man gör det så tror foten att den håller på att få för tunn hud så att den bygger på ännu mer. Till slut så blir det sprickor. Så en scrubb i duschen eller fotbadet så kommer då få bort det som gör fötterna hårda och spruckna. Smörj efteråt så kommer du ha hur fina fötter som helst. Lycka till!

   1. Vaaa? Jag har alltid filat (stålfil) mina fötter o sen smörjer jag in dem med BodyShops Bodybutter, o de är alltid lena o fina. Filar dem ca 2-3 ggr per vecka samtidigt som jag väntar på att balsamet ska få verka.

 3. Ja Frida, helt klart. Stackaren, fattar inte hur hon klarar att gå på fötterna när de ser ut så där, måste göra skitont!

 4. Frida! Hon behöver egentligen också en svävare att glida runt med, för det där gör ONT. Jag vet. Hade så där både på händer och fötter. Sedan fick jag diagnosen psoriasisartrit och medicinerar sedan några år. Har nu så fina fötter att jag inte kan vara med i den här tävlingen!

 5. Alltså…Fridas var ju klart, klart värst. Men frågan är om hennes problem ens går att åtgärda med lite hemmaspa-grejer… Känns som att medicinsk fotvård borde inletts months ago…för det där är inte friskt.

  Agneta vinner priset för fulast fötter *asg* (sorry Agneta), men det går inte heller att råda bot på med lite krämer 😀

  Så jag röstar på Fröken Finemang – hennes fötter kan få bra effekt av lite serious hemmaspaande.

 6. Ang biltips. Ska du ha en bil som håller och är tålig satsa då på japanskt eller koreanskt. Skulle det ändå bli rep så kostar det inte en förmögenhet. Har du kollat Nissan Juke!! Ja den heter faktiskt så…..Satsa bara inte på citroen för mycket konstiga elfel på dessa bilar konstaterat ifrån säkra källor.

 7. Jag försökte ta en bild igår, men hur lätt var det liksom. Kanske tur det. Mina fötter ser hundra gånger värre ut än dessa!

  Men av dina finalister så ser Fridas fötter värst ut!

 8. Frida, oj aj stackars människa! Mina fötter såg också ut sådär innan jag bestämde mig för att det minsann fick vara nog och unnar mig själv fotvård var 6e vecka. I början var jag tvungen att ha det tätare, ca var 4e vecvka, men sen går det bra att ta längre och längre mellan gångerna.

  Numera har jag sjöstensplattor (aj, oj!) på baksidan hemma och genom att gå barfota där på sommaren masserar jag fötterna kraftigt varje dag så då går det alldeles utmärkt att ha ”sommaruppehåll” hos fotvårdaren juni-augusti.

 9. Jämfört med Fridas fötter är min urfina!! Herre Gud, har du inte ont, människa???
  Ge grejorna till Frida!!!! Ebba kommer som god 2:a, men Frida vinner lätt!!! Söte Gud….. :O

 10. Frida ska gå till en läkare snarast, Agneta till en kirurg, Gittes var inte sååå farliga, Ebba köper en kräm för spruckna hälar (scholl) och vinsten går till Fröken Finemang 🙂

 11. Helt seriöst..hur kan man låta fötterna bli sådär vidriga? Det måste vara skärmbilder, usch så snuskiga 🙁

 12. Men Frida, du får snart amputera dina fötter som du ser ut. Dax att göra nåt, aj aj. Det gör ont i hela kroppen av att se kortet. Hoppas du vinner, och att du får fina fossingar till sommaren.

 13. Pingback: Äckliga fötter!
 14. Jag tycker synd om Frida och röstar på henne, men jag tycker inte dessa fötter är äckliga. Däremot har jag märkt att äckliga människor(otrevliga,dryga, arroganta) har äckliga fötter!

  =om jag ogillar en människa så tycker jag också att fötterna är äckliga och spyr gärna på dem 😉

  /Bitter- finfotad!

 15. Frida har ju förlåt mig men fett äckliga fötter, de måste ju göra ont att vanvårda dom på det där viset. Hon måste ju bli en solklar vinnare!! 🙂

 16. Alltså Frida bara måste vinna hon behöver det verkligen för det där gör ont.
  Stackars dig Frida hoppas du vinner!!

 17. Hahaha, Fridas fötter ser ut som mina,dvs hon verkar ha Keratoderma- eller Keratosis palmaris et plantaris se här–>
  https://www.google.se/search?hl=sv&biw=1280&bih=861&q=keratoderma&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.,cf.osb&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=V1OqT8HpFKbi4QTZ7OnDCQ#um=1&hl=sv&tbm=isch&sa=X&ei=eFOqT8TtEJLa4QTiq_yoCQ&ved=0CDwQvwUoAQ&q=keratosis+palmaris+et+plantaris&spell=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.,cf.osb&fp=6d244d78bf5530c8&biw=1280&bih=861

  Den är starkt ärftlig och jag har det, mina båda barn har det, farsan har det. Jag har några saftiga bilder på mina. kanske skulle lägga ut dem? hehe!

 18. Alla ska vinna! Modiga människor som visar upp vinterfötterna :0)
  Äckliga tycker jag är hemskt och säga att fötterna är.

  Se till att någon flådig fotgrejare tar hand om dem alla.

  Det är du skyldig dem alla :0)

 19. Men jesus!!
  HUR kan man låta det gå så långt så man har så här äckliga fötter!?
  Fötternas motsvarighet av Lyxfällan, man har skitit i att ingripa när det började krasa.
  URK!

 20. Jag fattar inte att man ens vill gå runt med sådana fötter. Om man har fula fötte,r knotiga, krokiga, breda, smala, det skiter jag, för det kan man inte göra ngåot åt. Men ÄCKLIGA fötter.
  Varför i helvete filar man inte fötterna?? Det handlar ju om hygien!!

 21. men, HUR kan man skita i att fila sina fötter? Känner man inte hur äckligt det raffsas i sängen när de ligger mot varandra? Eller hur täckte fastnar i fötterna? Gött för gubben och ha rispiga förhårdnader mot ryggen när man idkar samlag…..Fy f*n…fila, fotbad, smöööörj!!! Skulle aldrig låta mina fötter bli sådana , om det inte vore sjukdomsbetingat! Hoppas banne mej ni fixa de innan sandalerna ska fästas på……//Helene

 22. Stackars Frida! Det där är väldigt smärtsamt. Jag vet, har själv varit där och då handlade det om fotsvamp. Gå till en fotvårdsspecialist och få det åtgärdat!!!

 23. Ebba och Frida behöver annat än hemmafotvård. Jag röstar på Fröken Finnemang, hon kommer att lyckas.

 24. Det här är nog den enda tävlingen hos dig jag inte vågat delta i av rädsla för att vinna…Men det hade jag kanske inte gjort inser jag nu, jag har det inte värst. På flera av bilderna ser det så ont ut!

 25. Glömde rösta innan…

  Jag röstar på Gitte, det är den enda som kan lyckas få fason på äckelfötterna utan medicinsk hjälp. Dom andra behöver verkligen annan typ av vård…

 26. BLÄÄÄÄ! GITTE tror jag också är den enda som kan lyckas med krämer och annat på hemmaplan. De andra behöver proffshjälp. NU.

 27. Ouch. Jag får ont i mina fötter av att se de där bilderna. Frida bör nog gå till läkare ja, det där behöver mer än hemma-kit. Stackare.
  Fotkräm innehållande karbamid hjälper mig, det gäller bara att få in rutinpå att smörja in också (t ex när man sitter på toa).
  Tycker att Ebba ser ut att behöva hemma-fotvårdskit mest (vad läskig ”hålighet” vid hålfoten :/ )

 28. Alltså plötsligt framstår mina fötter som de sötaste ”ogådda” fötterna ever!!
  Det var tur att jag inte är kräkmagad för dessa tjejer måste lida med dessa fötter men Frida får bli mitt val. Jag tror precis som någon annan skrev att de fötterna behöver få hjälp av en doktor med stort receptblock eller iaf en snabb linje in till närmsta apotek!

  Kram

  Ps svarar aldrig KaosAnna på sina mail? Kan du fråga henne när ni ses nästa gång?

 29. (Äh, kan inte hålla mig från att kommentera detta)
  Är man van att ha förhårdnader på fötterna tror jag inte att man tänker särskilt mycket på att fötterna fastnar/repar mot lakanen och att det skulle vara ”konstigt”.
  Jag tror heller inte att alla ser förhårdnader som något superkonstigt på kroppen och att det paniskt måste tas bort. Din äckel-känsla kanske inte är det”normala”. Tyck vad du vill såklart men ibland kan det nog vara mer pedagogiskt att länka till en fotvårdssalong än att högljutt få personen att känna sig äcklig 🙂

 30. Måste kommentera en gång till då- till de som inte fattar när det är ”sjukt” dvs en hudsjukdom. tex @Helene…
  ..Jag tex- filar OCH skär i mina fötter minst en gång i veckan, och smörjer-så mycket nytt skinn växer till att jag skulle vara flera meter hög om det ej gjordes=) de blir lite ”syggare” men hudsjukdomen går ju inte över för det.

  Ingen skulle f.ö kalla någon med tex hudsjukdomen psorias för ”äcklig” eller?

 31. Stackars fötter! Frida måste gå till doktorn med de där ledsna fötterna. Hon kan få vinna (inte för att det kommer hjälpa fötterna) för hon kan få lite uppmuntran 🙂 De andra fossingarna tycker jag att ägarna kan fixa lite fotbad, fil och kräm (ev. svampmedel) . Fötterna bär ju oss hela dagarna, ge dem lite omvårdnad 🙂 Kram!

 32. Frida och Ebba borde gå till sin distrikssköterska och be om duoderm för att slippa smärtan i sprickorna …

  Kram

 33. Jag röstar på Frida!
  Trodde jag hade problem fötter med sprickor å förhårdnader, men det är ju inget jämfört med Fridas stackars fötter!

 34. Jag blir lite less på att folk är så elaka och automatiskt ser fula fötter som ett tecken på ignorans och vanvård. :/

  Jag röstar på Frida. Och så tycker jag att alla gamlingar borde få såna här paket också – såg måånga fossingar som var värre än dessa när jag jobbade i hemtjänsten.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..