Vinn exklusiv kroppskräm från Fleur de Santé

Mona har börjat kladda och experimentera med krämer, det har väl inte undgått någon? Det är säkert fler av er som går i samma tankar och särskilt nu inför vår och sommar när man vill se snygg och fräsch ut. När vi fick frågan från Fleur de Santé om att lotta ut några fina kroppskrämer tackade vi givetvis ja! Fem av er har chansen att vinna varsin Exklusiv bodysouffle FdS Expertise Line värde 650 :-. Svara rätt på frågan nedan och du deltar i tävlingen. Lycka till!

Information om vinsten/produkten: Exklusiv uppstramande behandling för armar, mage och dekolletage. Den unika formulan, med lyxigt gräddig konsistens och exklusiv doft, ger dig en hud som ser fastare ut och känns ljuvligt silkeslen! Mer information och mer produkter från Fleur de Santé hitter du HÄR.  

Vad heter produktserien med härlig doft av hallon som Fleur de Santé säljer?

Tävlingen är avslutad. Vinnare blev: Åsa Puide Uppsala, Charlotte Bergström Oskarshamn, Petra Hult Limhamn, Margareta Persson Falun och Carina Stenström i Stockholm. Grattis!!!

 

 

LOADING..