Tjuvar och banditer

Vi säljer ett skitsnyggt kakfat (449 kr)och när vi packade upp butiken så hade vi inga bullar i närheten.

Fiffig kollega använde sig då av så kallade braständare från Dlight. När Anna stöper sina ljus så blir det en massa vaxspill. Detta spill blandar hon med vekar och träspån. Hon klickar geggan i bakformar och säljer i snygga papperspåsar. Man använder dom alltså för att tända brasor med. Sjukt bra.

I alla fall. Kollegan lägger upp dom på kakfatet så att det ser lite…roligare ut.

Tror ni inte på fan att de får fötter! Två stycken hann försvinna innan jag fick häcken ur vagnen och köpte riktiga bullar.

Det är ju bara att hoppas att det fastnade tillräckligt mycket vax i käften på tjuvarna, innan de fattade läget.

  1. Folk är roliga. Jag jobbar som kökssäljare och vi har kittat ett fint kök med Findus bullar ( fråga mig inte hur dom kan hålla sig så många månader) men dom är stenhård. Nog fan tar folk dom också…..

  2. Hahahaha, underbart. Jag upphör aldrig att förvånas över folks dumhet. Skulle inte förvåna mig det minsta om de kommer tillbaka och klagar på bakverken som ni ”bjudit” på.

  3. Påminner mig om den gången en vän, vars ensamstående mamma, som då levde med tre vuxna tonårsbarn lät en flickvän till en av hennes söner flytta in.
    Tjejen åt dem bokstavligt talat ur huset utan att så mycket som föreslå att betala hem en slant, vadsomhelst liksom.
    Så när mamman i familjen lackade ur och helt enkelt lät bli att handla några dagar för att uppmuntra initiativ hos dem andra att ombesörja det kommer flickvännen hem hungrig och glatt tar för sig av ett stort fint rött äpple som ligger i fruktkorgen på köksbordet. Äpplet var väldigt naturtroget men gjort av plast. Lesson learned liksom.

  4. Bästa straffet av alla när det känns. Tänk om alla mindre stölder och brott kunde få liknande konsekvenser. I dag blir det mest bara ett ärende som ligger i en hög och sen avskrivs om det ens kommer dit. När du ändå inte får tag i några resor får du istället tänka ut fler fällor. Heja på

  5. Hejsan Mona och tack för ett gott skratt. Tänk att mina braständare fick äran att ligga på detta fina fat. Jag hade sååå gärna velat se minen på den som satte tänderna i dem. Haha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..