När man går all in, eller skrämmer slag på sina läsare

Jag har ju varit sugen på att göra naglar en tid. Ganska opraktiskt med tanke på mitt jobb, men ack så snyggt.

Så jag frågade er efter bra nageltekniker och sweet Lord så många bra svar jag fick. Jag plockade ut 5 st och tänkte att den som hade tid först skulle få mig som kund. Samma dag drog jag till CityGross och där stod en expedit med kalassnygga naglar. Jag tog mod till mig och frågade henne vart hon gjort dom. Jag fick namn och nummer till en tjej som sitter hemma och gör naglar. Mitt på St Eriksplan här i Stockholm.

Så idag drog jag dit. Tänkt först köra feg-racet med en vanlig fransk manikyr men sen tänkte jag: ”what the fuck, let´s have some fun” Jag är ju så jefla tråkig och förutsägbar jämt.

Kolla!

För 350 kr. Sjukt billigt!

Och inga elaka kommentarer, jag tycker att jag är skitmodig!

Nu ska klia maken på lite valda ställen och se om det händer nåt.

 1. Ja, du är jätte modig!!

  Men inte tycker jag att det var snyggt inte!! 🙁 Förlåt!
  Jag är väl för gammal för att förstå det där!?
  Men jag älskar blingbling annars…….

 2. Ja, smaken är som baken! Men för en färgstark blingbling-tjej som du, fina Mona passar det perfekt! Tjingeling!

 3. Häftigt! 🙂 men i min värld så är inte 350 kr sjukt billigt!;-)
  Tror inte jag lagt ut det på mina naglar på hela min livstid å då använder jag ändå nagelack då och då.
  Fast har man råd så är det ju bara att köra!:-)

 4. Älska! Själv sitter jag med hemgjorda naglar – nåja, hemlackade naglar iaf – i en vass, isblå nyans. Med glitter. Skitsnygg färg i flaskan, men herredjeflar…det ser ut som om jag förfrusit fingertopparna. Nästa gång satsar jag nog på att låta ett proffs fixa det hela. 350 spänn är ju taget liksom.

 5. Häftigt! Jag hade nog inte valt denna blåa färg, men har sett att man kan få detta på ”min” nagelsalong i en liten byhåla på landet. Sist jag var där var en ung tjej och fick världens häftigaste naglar. Det var med svart och kanten ned mot nageln var V-formad istället för rundad. Det var glittriga stenar och pålagda mönsterapplikatoner. De hade börjat när jag kom och hon blev färdig samtidigt som jag.
  Eftersom jag ska vara företagets aniskte utåt vågar jag inte vara för extrem. Vit, fransk manikyr med en liten blomapplikation på ringfingernaglarna. Jag betalar 300 för detta, inklusive moms, när jag bättrar på. Prisvärt tycker jag. Vet inte vad andra betalar

 6. Snyggt! jag körde fegracet med fransk manikyr, du var djärvare. Hittade också en tjej där jag bor som håller på att utbilda sig så jag kom billigt undan också.

 7. Läckra å till ett riktigt bra pris!! Vilken tur du inte fegade med vanligt fransk 🙂
  Men bidde det gele eller akryl nu då??
  Glöm inte olja nagelbanden varje kväll så de håller längre o slipper ”släppor”

 8. Tycker dom är asläckra, och det var ju ett jäkla billigt pris. Har själv haft blekgrönt glitter och rosa på mina naglar istället för vanlig fransk manikyr. Lite skoj ska man ju ha

  1. Christer vill nog oxå bli kliad på lite olika ställen låter det som 😉
   As-snyggt (som mina barn säger) Mona!!! Me like!

 9. å va svårt det vart nu…snäll eller elak snäll eller elak snäll eller elak…
  asch lika bra att va elak så du inte blir för stursk i korken…

  D E T V A I N T E S Å S N Y G G T

 10. Fett snygga! Jag skulle vilja ha liknande själv fast i en annan glittrig färg, typ röd eller grön 😛 Annars har jag svårt att inte göra ALLT och göra superspejsade naglar när jag väl håller på (har gjort förlängning två gånger…) så för mig skulle det där vara diskreta naglar XD

 11. Assnygga 🙂 Inte så märkvärdigt i min värld, som vissa tycker här! Jag kör ofta så, fast lila blir det ju då förstås, i olika nyanser 🙂 Och 350 kr, ja det är billigt! Jag brukar betala strax under 500 för mina!
  Var nu rädd om dina naglar Mona!

 12. Coolt o roligt. Kan du inte hinta lite om namn eller websida el så så vi andra också kan gå o få finfina tassar?;) Jag är såååååå sugen!!:)

 13. Jag tycker du är modig! Har inte bestämt mig för om det är snyggt eller inte…kräver lite genomtänkt hela vägen – från naglar till kläder och bling-bling?! Men du har säkert en stövel eller två som matchar….

 14. Ahhh häpp!! Ganska vågat, visst men snyggt ska jag låta vara osagt. Om du ändå hade valt ceris så du åtminstone matchat jobbarbyxorna.

 15. Trodde först du hade snickrat i BB butiken, men tänkte att ”hon kan väl inte ha hamrat sig på alla 5 fingrarna!”. Sedan såg jag att det bara var spetsarna som var blå och metallic… Fick du med kors att hänga i backspegeln? 😉

 16. FIFAN SÅ JÄVLA SNYGGT!!!!
  Jag älskar oxå att pimpa mina naglar. Jag är dock en tur-knutte som har egna naglar som ser ungefär ut sådär utan gele och allt. Så nu har jag köpt stämplar för att kirra rutor, rosor o guuu vete allt på mina naglar hemma. Kolla in min blogg http://rijo.blogg.se där ska jag lägga ut bilder så småningom när jag gjort första alstret.
  Mona: Turkos/blå var skitsnyggt. Im in löööve. Just nu har jag själv lilaglittrigt med cerisa ”tippar”. Asläckert. Om jag får tycka själv… =) Idag fick jag tom två stycken ”kunder” som ville jag skulle fixa deras naglar när jag fått alla mina grejjer, det tyckte jag var skitkul! Synd att du bor så långt ifrån mig, annars hade jag pimpat dina med =) Mot en vattenkanna.

 17. Tyvärr inte min smak men kul för dig.
  Gör mina naglar hemma hos en tjej oxå. Hon tar 400 första gången och 300 när det är påfyllning. Kolsvart. Har svårt att tänka mig att ”din” tjej driver företag med sådana priser. Bra för kunden men inte för hennes framtid. Var rädd om dina armar.

  1. Närå, här är aldrig några sura miner. Dock gillar somliga att häckla mig!

   Och det vore ju så jävla tråkigt om alla höll med mig!

   …men tur att några av er gör det i alla fall, hehe!

 18. Modigt = bra!
  Raffig färg = Tant Raffa!
  Va tycker jag? Helt ok!:-)

  Men du….såna där rakt avskurna naglar är UTE!!!!
  Nu ska de vara ovala som förr i världen = mycket snyggare!

 19. Hej, brukar inte kommentera men naglarna blev superfina 🙂 och bloggen som jag följt nu ett par år blir det nog 🙂 är ett av dagens ”måsten”. Kram och det bra.

 20. Jag vet inte om jag tycker att det är så snyggt, MEN det är roligt, man blir glad av det och jag har funderat på att göra något liknande själv någon gång (men tycker inte jag är ”värd” det när jag bara går hemma med sjukpension).

 21. Förstår inte varför man ska ha färg bara på tipparna, gillar vare sig blått bling eller vitt franskt. Jag tycker om röda naglar, så det så … och lite rundade inte de fyrkantiga. Möjligen blanka med små bling bling stenar, det är snyggt! Är väl en gammal kärring, men jag brukar få beröm för mina röda naglar. Helmålade naglar (kan vara annan färg också) ser kanske mer äkta ut också, eller… Skulle vara kul att veta vad mannen i huset tycker… din stil eller långa röda ?? Gärna vad andra tycker också… Dessutom ska jag nog ta kontakt med din Isabel, för jag betalar just nu dubbelt upp och det kanske är onödigt, speciellt som jag just deklarerat och får betala in en massa tusingar i efterskott. Inge kul! Apropå nå’t annat, hittar man dig på Bromma blocks nu?

 22. Är inte så mycket för glittrigt men nyansen var snygg. De mest exrema naglarna jag haft var riktigt långa i högblankt silver. Fick många kommentarer om dom, speciellt frågan ”Hur torkar du dig”. Svarade ”Med papper” ;-). De näst mest extrema var mörkt lila med vita tippar.Dom blev det också många kommentarer på. Hmm kanske dags att få fixat till naglarna igen….

 23. My lord. Blått är fult!
  Jag hade silvriga toppar en gång i tiden, det var snyggt. 🙂
  Och kanske mer passande för tantens ålder. Osnyggt att att försöka se ut som 25 när man är fyrtiofem, eller vad är det du brukar säga? 😉

  Men omöjligt att jobba när man har såna,,, efter typ ett år så slet jag bort dom,,, men önskar att jag hade kunnat ha. Önskar a lot.

 24. Men Mona, dessa är ju nästan diskreta ju! Lite mer kan du ta i. Hur ska jag annars någonsin våga visa mina? Som när de är målade oftast är svarta med rött blingbling……… Eller blodröda med glitter i färgen…..

 25. Turkosblått är helt rätt den här årstiden (har just nu turkos underlack med turkos hologramlack uppepå, är 52 sen två dar tillbaka och får ofta komplimanger för naglarna).
  Gillar dock inte fyrkantig form, som får nageln att se bredare ut, eller färgade tippar av samma skäl. Satsa på gradering mer ljusast längst ut om du vill ha två färger, är mitt tips.

 26. Mer glitter åt folket.
  Fina. Haft silverglittriga toppar själv.

  Glitter gör gott för själen.

  Lila är da shit. Tarä nästa gång…

  Alltid retar det någon 🙂

 27. Åh va synd att du inte bor i Gbg istället 😉 Då hade jag gladeligen gjort din naglar! Roligt att du är nöjd. Jag kan ju inte låta bli att granska dom ur en nagelspecialists ögon. (arbetsskada you know;) Du fick vad du betalade för kan man väl säga. De är väl inte de mest proffesionellt gjorda naglarna. Fast huvudsaken är ju ändå att du är nöjd såklart! Löööv din sida, du är bäst! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..