Klagovecka

Jag hade tänkt jobba igår men eftersom maken är en vekling så var jag tvungen att hjälpa till att gräva fram hammock och övriga möbler i lördags. Det är jag som brukar släpa, dra, kånka hammockar, träbord, stolar, fan och hans moster, varje år men nu var jag en aning indisponibel.

Maken, som jobbat hela dagen, var trött och grinig så de stönades och stånkades och en massa ”det här går inte”, så då blev jag lack och tänkte ”mes” och råkade ta i lite med ena armen och hej och hå vad det straffade sig direkt. Har fått värsta svullnaden och har så.jävla.ont. Nu vila.

Märks det vem som har varit hemma för länge, hehe?!

  1. Men Jösses människa!! Du ska väl inte sabba resultatet av operationen för att få ut fan och hans moster o lite annat i trädgården. Låt maken släpa ut prylarna och se till att han får ut hammocken först. Sätt dig sedan i den med ett glas bubbel o njut av solen och av att dirigera honom vidare med resten av trädgårdsmöblerna.

  2. Låt inte ärren bli som feta daggmaskar, då kommer du aldrig sätta på dig linne. Smala armar med feta daggmaskar och och fett minus på kontot. Not worth it pullan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..