Jefla skitdag

Den här dagen kan dra åt h-e.

Hejdå

  1. Lite styrka å kram till Universums Skönaste/Roligaste Tjej, garvar läppen utaf mig, äro gravt beroende af Din blogg sedan 2 år, U rules <3!!

  2. Nämen usch då, är det så illa? Stackars dig! Kan det trösta något att dagen snart är slut? Man kan bestämma sig för att dagen är slut vid nio, även om det är Valborg (orka gå och titta på en eld liksom), och gå och lägga sig, förhoppningsvis drömma sött och vakna glad nästa dag!
    Kom ihåg att du är bäst!!

  3. Helt ok att känna så, skönt att nån annan är på samma bana som en annan ibland….Man går å lägger sig så blir det bättre i mon:-)

  4. Styrkekram till dig Mona!! Min valborg blev inte heller så kul. En massa dyngfulla vuxna, små barn med smällare och en jäkla brasa man ska passa barnen ifrån. Näe huvva för valborg!! Hoppas du mår bättre i morgon och va rädd om armarna. Snart är du pigg och igång igen!! Kramen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..