Om maken och hans blindhet

Maken är stensur på mig för en sak jag inte kan skriva om. Så sur att jag ruttnade och sa att jag tänker stänga bloggen. Han drog till jobbet och efter ett par timmar så ringde han för att göra sig sams. Sen säger han:

”Jamen skriv lite inlägg nu i stället. Kom igen nu!”

”Jag har ingen lust. för du är så jävla dum. Har tappat motivationen.”

”Nämen lägg av nu, det är bara att skriva några roliga inlägg.”

”Om vadå, det finns inget roligt att skriva om.”

”Herregud, det är väl bara skriva om vad som helst….lamor i Tibet..eller nåt.”

”Det låter ju jävligt kul hörru du, om det nu är så jävla lätt så kan väl DU göra det.”

”Nä, jag är inge rolig, jag kan inte skriva”

”Jo, jag kan fråga läsarna om de vill att du ska skriva ett gästinlägg.”

”Ameh, vad skulle jag skriva om då?”

”Om vilken underbar fru jag är.”

Tyst

”Men det äru junte.”

”Det är jag väl för fan visst!”

”Näää”

”Jo, men du märker ju inte det. Jag är skitunderbar.”

Så, vad säger ni lovely readers. Ska han få skriva ett gästinlägg? Och vad ska det handla om i så fall?

Jag ska jobba idag så ni kan få ägna dagen till att skriva kommentarer om det tycker jag.

 1. Men det har vi ju sagt förr att vi tycker att Maken ska göra ett gästinlägg. Är lite nyfiken på hans bild av dig och dina läsare.

 2. Kan vi inte få fråga fritt å maken svarar??

  Jag börjar…
  1. Hur lyckades Mona övertala dig att prova den uppblåsbara Barberan.
  2. Hur kändes det när Mona drog igen dörren till kontoret när du satt på dass å pappret va slut?
  3.Hur arg blev du när Mona lyckades övertrakassera sitt visa på några timmar efter flera månaders köpstopp?

  1. hahaha, det vill jag också ha svar på! Klockrent ju!
   Sen skulle jag även vilja att han berättar hur han tänker kring alla dessa renoveringsprojekt som aldrig blir klara?!

  2. Dessa frågor skulle jag också vilja ha svar på. Helt underbart. Sedan har jag en hall och balkong som behöver piffas till. Några råd?

 3. Klart han ska skriva ett gästinlägg! Om vad? Varför inte om hur han dyrkar marken där du går, bland annat 😉 Det ser jag fram emot att läsa!

 4. Självklart ska han skriva om livet med dig från hans sida. Han verkar vara en lika härlig person som dig och ni verkar komplettera varandra perfekt.

 5. Klart han ska skriva- om hur pedantisk du är och hur irro det kan vara. För, allvarligt talat, vem rengör tvättmaskinen en gång per vecka? För övrigt så måste du vara den bästa frun så då finns det inte mycket kul att skriva om:D
  Kram fr en mycket trogen läsare

 6. Självklart vill jag att maken ska skriva! Låt honom skriva om sin fantastiska fru och om bloggen kanske. Ska också jobba idag så ser fram emot detta senare:)

 7. Jaaaa! Herr Universum skriv ett inlägg. Vi är många som älskar Monas roliga syn på vardagen. Det hade varit berikande att få din syn på saker. Gärna om något hon skrivit om dig:) Antagligen hade fruns inspiration inte funnits om det inte var för dig.

 8. Självklart ska han skriva ett gästinlägg. Jag är nog inne på det som gudinnan skrev om ovanför. Det är faktiskt frågor jag funderat på länge.

 9. Vore spännande och höra hur han såg på det som du skriver om honom.
  Finns massor men tex: varför blir det som det blir när han handlar, planteringen i köket, taket i köket, fotbollsklädes upplaget i badrummet. Han kan ju välja några stycken för annars skulle han fylla hela din blogg i en hel vecka.

 10. Jaaa! Gud vad kul :). Då skulle han skriva hur det är att ha dig som fru. Vi vet ju redan hur underbar du är så det skulle vara kul att maken skulle skriva med EGNA ord.

  Kram påre!

 11. Jaa, hade varit toppen att höra om varför han lägger saker överallt, flyttar dem från en plats till en annan….fyller badrummet med fotbollssaker och hur han tänkte när han planterade i dina urfula krukor som skulle kastas. Givetvis ska han slänga in en hyllning till dig som står ut!

 12. Klart att han måste skriva ett gästinlägg. Skiter i om han är rolig, bara han är ärlig. Och som så många andra här inne vill jag veta: Hur livet med dig är från hans point of vjuuuu så att säga, har han några nya planer för hallen? Ska han kanske måla färsigt taket i köket? Har han planer på att vara med i bygglov som trädgårdstekniker? Har han några träningstips för fotbollen att dela med sig av? Hur har handresserat kläderna från fotbollen till att tvätta sig själva? Ja som sagt. Det finns ju rätt mycket som vi vill veta men som förmodligen bara han kan besvara.

 13. Jamen, det är klart att han ska skriva och om dig naturligtvis. Kan vara kul för oss att höra/se hans syn på det hela. Och om den uteblivna trädgårdsskötseln, överskridna kontokort, halvfärdig husrenovering och femtioelva andra grejer. Hmmm, det verkar som han får skaffa en egen blogg. Låt honom inte slippa undan med att han inte är rolig, det måste han ju vara, för jag tror inte att du som har så mycket humor själv skulle stå ut att leva med någon som är humorbefriad.

 14. Neeeh.
  Guuuud, han kommer ju bara att försöka sälja in sig själv som världens bästa hantverkare/trädgårdsmästare/whatever. Han kommer att ”snacka omkull” alla här så dom fortsättningsvis inte tror ett ord på det du skriver om honom.
  Du vet ju hur han är den där Försäljaren du lever ihop med. 🙂

 15. Men de e väl klart han ska göra! Det skulle vara kul o få veta hur de e o leva med en sån fantastiskt rolig o gorgeous kvinns som du Mona =O)! Väntar med spänning, hejja hejja maken!!

 16. Självklart ska han skriva ett inlägg.. Jag vill jätte gärna läsa om hur han ser på dig och dina ovanor…Kan ju va kul att få saker ur hans perspektiv också… Givetvis så kommer det ju bara stå bra saker om dig…för inte kan det väl finnas något annat att skriva…??

 17. Men hörrni allvarligt hur roligt vore ett gästinlägg av maken? det kan ju inte bli annat än ett eller flera excel ark. El förbrukning, Monad inköp, lönekostnader, närbutikens ökade omsättning, p-böterna i diagramform, avkastningsgrad på insatt kapital på egenodlat, osv vill vi verkligen läsa det????

 18. Självklart vill vi ha ett eller flera inlägg från maken! Så kan han ge sin förklaring på alla små idéer han har för sig. Och kanske berätta hur du är att leva med från hans sida sett. Kom igen nu maken!

 19. Klart han ska skriva ett inlägg!

  Han kanske kan berätta om hur det är att jobba med sin fru och hur han tänker alla gånger han ringer dig per dag 😉

 20. Självklart ska han skriva ett inlägg!
  Eller tre…
  Han kan väl skriva om en dag i hans liv, hur den ser ut och vad han gör. Och naturligtvis om vilken underbar fru han har som tar hand om hemmet och allt utöver 🙂

 21. Vi vill höra om Hallen, frukosthandlat och självfallet en jädra massa smaskig inside info om Mona!
  Hur är Du att leva med? Dina dåliga sidor… vad retar han sig på med dig ;))
  Jag menar.. vi vet ju – en del – om hans dåliga sidor nu..ho ho ho..
  Rätt skall vara rätt och allt det där ;))

  This will be fun!
  Go maken! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..