Ibland undrar man ju

I det här hushållet bor mig veterligen:

jag, maken, talibanen, 20-åringen..och hennes kille. Har jag missat några?

      1. Hoppas du fortfarande tar emot kreemntaomr till fre5gestunden, har ne4mligen en fre5ga jag je4ttege4rna vill ha hje4lp med Jag rider pe5 ridskola en ge5ng i veckan. Ibland hoppar vi se5klart, men jag tycker det e4r se5 sve5rt att veta ne4r man ska resa sig upp i sadeln i spre5nget. Iblnd funkar det och blir skitbra, men ibland kommer jag ff6re, ibland efter. Det hje4lper ju se5klart om man le4gger en bom innan hindret, men det kan man ju inte be ridle4raren om varje ge5ng man ska hoppa :p Sen undrar jag ockse5, jag rider oftast en je4ttehe4rlig he4st, som ge5r klockrent i dressyren och e4r underbar verkligen! Min ridle4rare tycker absolut jag borde vara med i n klubbdressyr, se5 att jag fe5r en ”plats” pe5 den he4sten ifall man tar ut he4starna pe5 stf6rre dressyrte4vlingar. De4remot blir jag se5 sjukt nervf6s varje te4vling, och ne4r jag blir nervf6s se5 slarvar jag :p Har du ne5gra tips ff6r detta med? KRAM, och tack ff6r en je4ttebra blogg!

  1. Har ungefär hälften av det där i min dusch…och jag bor själv! Men man behöver faktiskt alla flaskor, man ska ju helst variera schampot och balsamet och allt sådant så att inte håret blir resistent och vänjer sig vid det, då har det där volymgivande schampot till exempel ingen effekt i längden. Det är vad jag har hört i alla fall…

  2. Lugna dig, vi har mer än det där hos oss och det är bara jag och min kusin som bor tillsammans, ungefär sådär hade jag det när jag bodde själv 😉

    fuckedbylife.blogg.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..