Om kvitter i ett träd 4 meter från huvudkudden kl 04.30

Gå och dö fågeljefel!

  1. Your wish is my command .;)100 gram Philadelphiaost2,5 dl fkclsoorer1 tsk vaniljsocker200 gram rumsvarmt jordnf6tssmf6r40 gram osaltat smf6r100 gram osaltade jord- eller cashewnf6tter (mamma brukar ha 50 gram)Rf6r osten mjuk och smidig, Blanda sedan i florsockret lite i taget. Ne4r det e4r klart blandar du i vaniljsocker, jordnf6tssmf6r och smf6r.He4ll upp i kne4ckformar. Strf6 f6ver hackade nf6tter.Minst tve5 timmar i kyl.Kan frysas.Je4kligt goda om jag se4jer det sje4lv

 1. Men se Mona.. Det är vår och sol. Fredag.
  Ain´t it lovely?

  (från någon som faktiskt egentligen inte gillar varken vår, fåglar eller helg… men I am really trying here!) 🙂

  Ha en riktigt fin helg nu!

 2. Gillar inte fåglar som väcker mig vid 4 tiden. Små fruktansvärda varelser. En Fejsbook vän skrev att ända hjälpen är hänga en dö fågel. Som ett avskräckande exempel till de andra. Tror ej jag följer hennes råd.
  Ha en bra dag Mona

 3. Kanske frun skulle fundera på öronproppar?? Bra mycket enklare än att hänga döa fåglar i trädet…(som visserligen fungerar ett tag, åtm på skator!!)

 4. Jag bor typ 500m från havet och har så här års inte bara kvitter från småfåglarna utan även alla sjöfåglar som kraxar, skrålar o tjoar INNAN kl 4 på morgnarna…Dessutom brukar de jäk—na gå in för landning på vårat lagårdstak (gissa vems sovrumsfönster som ligger mot lagårn??) och det är ingen procedur som dom gör tyst precis! Jösses, tur ja sover med öronproppar! Älskar fågelsång men kanske inte vid denna okristliga tid på dygnet!
  Fäll trädet, skjut fjäderfäna (skriver man så??) eller fixa öronproppar!
  Ha en trevlig helg Mona!!

 5. Tips! Öronproppar och en rullgardin, inte konstigt att du sover dåligt i ett rum som är så ljust! Dra ner och stoppa in! Sen kommer du att sova som en prinsessa!

   1. Bästa öronpropparna finns på Claes Ohlson, 39 kr och överlägsna! Har testat rätt många då min man snarkar så tapeterna krullar sig!

 6. Men damen…
  har bestämt för mig att du i forntiden hade en liten pippi som satt och sjöng utanför ditt fönster ungefär den tiden på morgnarna. Du kallade hen lite fina saker i inlägg…. MEN när den väl försvann (dog?) så erkände du att du faktiskt saknade den en liten smula! 😉

 7. Lite fågelkvitter är väl ”ingenting”. 🙂 Vi har (varje vår) en kärlekskrank (?) hackspett som sitter på lyktstolpens(!) plastskärm och hackar så det ekar genom hela grannskapet. Vardagar är inte så farliga eftersom min väckarklocka ringer (alldeles för-) tidigt så då störs jag inte, men skoja inte om vad vi tycker om rackarn på lördagar och söndagar…. *gaaaah*

 8. Oj herreminskapare vad jag håller med ha ha!! 🙂
  Har hittat din blogg för bara någon vecka sen och får mig ett gott skratt varje dag, tusen tack för det 🙂 Ha en fin helg och må dina armar läka fort och fint.

  1. O OMG!!!! This was a totally shock for me! XD I even think I almsot fainted when my friend (Earthy) pointed out that the little boy was little Feral. :O But that same friend of mine got me into this comic and I couldn’t stop reading it the first time! =D You guys are so great with this comic! ^_^ Keeping coming up with those awesome drawings of the story! :3 But so I can’t wait till the next page.

 9. Jag kan tala om för dig att vi för nagot ar sedan hade en tupp som var traumatiserad av en massaker! En massaker som räven utövade pa alla hönorna; tuppenvar den enda som lyckades rädda sig upp i ett päronträd (!?). Där satt han sedan och gol PRECIS NÄR SOM HELST, dag som natt! Grannarna (och vi) var väldigt glada…. Efter nagon manad trodde han att faran var över….. Da kom räven igen och sedan var det lite lugnare. Kvintessensen av det hela: Det kan vara värre än faglar klockan 04.30!

 10. Hahaha, själv väckte sonen mig en timme tidigare och i ett försök att tänka positivt tänkte jag att det i vart fall skönt att höra fågelkvitter. Men då är i och för sig trädet utanför fönstret nedtaget för några år sedan….

 11. Jag bor rakt under måsarnas E4 som går mellan Värtan å Hagbytippen. De startar tidigt på morgonen å vänder hemåt vid middagstid (typ grilla-ute-tid) – himla okul 🙁

 12. Fågelkvitter ….
  Kom och sov hos mig en natt och vakna 5isch av transång 20m från fönstret
  Och om du inte vet vad jag menar så kan du lyssna på det här klippet http://www.youtube.com/watch?v=Gucx5Os7pNw

  Jag önskar att tranor bara kvittrade, men imorse släppte jag ut min schäfer för att skrämma bort dem. I will kill them until they die!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..