När maken kan hoppa och skita

Maken har varit snäll i flera veckor och alla har börjat höja på ögonbrynen.

image

Tills idag. Jag är tydligen ansvarig över fotbollsskorna i hushållet (han är tränare för talibanens fotbollslag) så explosionen lät inte vänta på sig.

Fucka aldrig upp det med en fru som inte har jobbat på en vecka, och som är sjukt rastlös och som har dåligt samvete för att andra får göra en massa jobb.

Han kan laga sin jävla middag själv.

Jag strejkar.

 1. Strejka på Mona! Det gör du helt rätt i.
  Tack för en helt underbar blogg, du ger
  mig så många skratt.
  Sköt om dig/ Kramar

 2. Till Monas make:

  Tack för att du är som du är och ställer till det ibland.
  Vi vet att Mona och du älskar varandra trots att det ibland inte låter så i bloggen.
  Men fy tusan vad många skratt du bjuder oss läsare på när Mona bloggar om er.
  Så då avslutar jag med ännu ett tack för att du uppmuntrar Mona att blogga, även när du inte alltid framställs som drömmannen, det är strongt.

  Mona:
  Ta och motionera kreditkortet på nåt kul som retas lite extra nu?
  Och, tack för att du bjuder på ert förhållande som du gör 🙂

  Kram till er båda

 3. Jag började med att skriva lååååång kommentar av mina erfarenheter av bollklubbar(Pappa har varit både tränare,vaktmästare och kanslist i över 35 år,båda bröderna spelade i många år och äldsta brorsonen är bland de bästa juniorerna i Sverige) Men sedan insåg jag att det är din make vi pratar om och förstod att det var lönlöst. Strejka på Mona. Och du maken….suck, bara suck.Du fattar att du verkligen skitit i det blå skåpet nu va?

 4. Maken – Det är inte läge för mys i kväll. Gör om, gör rätt, så kan det bli andra bullar i morgon……. om du vill alltså!

 5. Har varit läsare till Maggan Graaf en bra stund, och i hennes inlägg häromdagen så länkade hon din blogg.
  Tack gode Gud för den länken!
  Jag garvade så jag tjöt åt/med dig i ditt bajsinlägg, det med frossandes och VV invägningsångesten.. Och allt annat du författat i din blogg. Frossar i dina ord så fort jag kommer åt. Maken undrar vad som är så kul så jag lät honom läsa, och jag lovar att du går hem hos motsatta könet också:)
  Jag är här för att stanna Mona!
  Tack från en mammaledig snart 40 åring från norra Roslagen!

  1. Hej Ankie. Tack så jättemycket för fin kommentar. Jag vet att jag har en hel del män därute men de sitter fortfarande kvar i garderoben. Utom ett par modiga, som vågat outa sig! Alldeles inom kort så kommer Tomas att lägga in alla de inlägg jag skrev under Bloggfamiljen, för som du säkert noterat så är det en lucka på ett halvår. Mina läsare är sjukt viktiga för mig och jag har en bra dialog med dom. Tyvärr så hinner jag inte svara på alla kommentarer, vilket grämer mig, men jag läser precis allt. Och skrattar ihjäl mig mellan varven. Jag är däremot lite rädd för Maggans läsare eftersom tonen där inne bitvis är hemsk. Några av dem är så in i helvete elaka mot henne och dom vill jag inte ha in hit. Jag älskar när männisor har olika åsikter, men man får inte gå till personangrepp. Jag har haft två jävla kärringar här som var dumma, men mina läsare såg till att dom drog. Eller åtminstone slutade att kommentera.

   Så du är verkligen välkommen hit in till oss. Oftast så har vi det roligare bakom kulisserna än i mina inlägg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..