När man sätter musen i halsen

För det måste vara ett skämt.

Väl?

 1. Jepp, det kostar att vara på topp; Från Kanebos hemsida:

  ”Kanebo Sensai Premier The Cream
  Denna fantastiska kräm är resultatet på decennier av forskning. Oöverträffad i konsistensen och utseendet, optimerar formulan energiomsättningen, förbättrar mikrocirkulationen, stöder DNA-funktionerna och hjälper din hud närmare ett universellt ideal för ”tidlös skönhet”. Huden känns fastare, jämnare och ungdomligare.”

  Vore kul att ha hemma med en 17-åring som är i alla burkar….Not.

 2. Hoppsan! Har Kanebo sedan många år tebax å denna kräm har jag missat ( tur det…) visst är det bra, men såååå bra? njae, det är nog ingen kräm

  1. På min dator räcker det att trycka på prt screen knappen och sedan bara välja ”klistra in” i ett nytt ”dokument” i t.ex. photoshop/paint whatever… har du testat att BARA trycka på prt screen? 😉

  2. haha.. gör om gör rätt! så svårt kan det inte vara. Ropa annars på talibanen! 😉

   Tipsar annars om A-kräm, innehåller en massa a-vitaminer, det enda huden behöver. 79:- per burk. Ingenting annat behövs. Min mormor är i princip rynkfri o hon har kört a-kräm hela livet. Min mor har fler rynkor än min mormor. Sug på den! =)

 3. ”stödjer DNA -funktionerna”. Allvarligt….DNA ska man ju inte pillra med. OM den där krämen nu kan påverka DNA så är det ingen bra sak, tvärtom.
  ” Universiellt ideal för skönhet”, är inte idealet för skönhet lika varierande som antalet personer som anser sig ha en åsikt om skönhet?
  ”Huden känns fastare,jämnare och ungdomligare”. Det resultatet uppnår man lika gärna genom god sömn,vanlig jäkla grundhygien (utan överdrifter åt något håll) dricka sin dos vatten/dag och äta en bra kost. Eller om man nu vill ta en genväg, vanlig jäkla Helosan eller Nivea (om man vill vara ”fin i kanten” ;-D ).
  Kan sträcka mig till att betala några hundra för en kräm som innehåller lite vitaminer och mineraler som är bra för huden. Men att betala över 6000 spänn för något som enbart är ett resultat av de överenergiska jepparna på reklamavdelningen´s öl & vin kväll (där de alla försöker bräcka varandra i att komma ihåg klyshor ifrån hudkrämsreklam). Nä,skulle inte tro det. Tar hellre de pengarna och lägger på en semester. Då får man ialla fall valuta för pengarna. + Minnen för livet.

 4. Å herrejössesjävlar, det där måste ju vara en mirakelburk. Typ som Jesus i en liten burk. (Med skägget spretandes utanför burken)

 5. Mona, du trycker BARA på print screen och sedan måste du själv öppna valfritt bildbehandlingsprogram (paint funkar skitbra). Ctrl + V alternativt ”Klista in” i menyn överst. Spara. Sen vare färdigt.. 😉

 6. Man måste nog vara desperat rädd för normalt, oundvikligt åldrande av huden om man köper hudkrämer i den prisklassen. Själv använder jag Nivea lotion sedan evigheter och den mår både min hud och min plånbok väldigt bra av.

 7. Jag som tyckte att min kräm från något fanchy-schmansy märke som kosta si sådär 6-700 var för dyrt. Jag gick tillbaka till Clinique som var hälften så dyr, nästan lika dryg men tyvärr utan ingefärsdoften. Aja, you win some and you loose some…

 8. Jag gör command+shift och 3
  Suuuuperenkelt!

  Med Mac så slipper man pyssla efteråt typ att klistra in, word doc etc
  Klick – gjort!

 9. Allra enklast är kanske (om du kör Windows7) att öppna ett program som heter Skärmklippverktyget. Det är supersmidigt! Du trycker på ”Nytt” och markerar vilken del av skärmen du vill ha, och sen bara spara eller klistra in någon annanstans!

 10. Redan vid den första hade jag dragit djuuupt efter andan, vid den andra hade jag kippat efter den samma och vid den tredje var kvävningsdöden ett faktum!

 11. Åldersnoja måste vara fruktansvärt tacksamt i marknadsföringssyfte.
  Lura av tanter deras slantar.
  Äldre män skaffar sig yngre kvinnor, det är iofs minst lika dyrt.

 12. Behöver man nån annan ansiktsbehandling än hundtunga med tillhörande saliv?

  Liite dyrare än burken, å andra sidan är vi nu snart inne på elfte året med samma. (Och så kan man ha han till så mycket annat. Hämta en toffel t ex. Hämta två tofflor är fortfarande lite raketforskning.)

 13. Plötsligt blev kräm för 700 billig 🙂 Kanske tom kan få en ny nästa gång jag fyller år av maken? För personligen anser jag att 700 var på tok för dyrt…… 🙁

 14. Det står ju att det är ”The Cream”. På de andra bara ”Cream”, så det stämmer nog. Tänk dig…det är THE Cream. Bara det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..