Ibland tar man och ibland ger man..

Jag brukar aldrig göra sånt här, men bara för att hon var så fräck..så gör jag det. Varsågod brudar.

Meddelandefält:

Hej Mona,

Jag är fräck och går rakt på sak. Har följt din blogg i några år, skitkul! Har även bidragit till en del nya läsare i form av mina väninnor. Bra så, eller hur? 

Vi har precis börjat blogga för sajten Entreprenör24 där vi bloggar om vårt liv som företagare. Internt är det nu en tävling om att komma upp i flest läsare. Därför vill jag be om din hjälp, och länka till vår blogg och uppmana dina läsare att gå in och läsa om oss. 

http://malinoemelie.entreprenor24.se/

 Nu tänker du varför ska jag göra det här för två för dig helt okända tjejer! Helt enkelt för att göra oss glada, veta att det bland annat kommer att vara din förtjänst att vi vinner (för det kommer vi göra). Jag vet att det finns fler människor i större behov av hjälp än oss, men va fasingen. Jag måste ju försöka eller hur!

 Sist men inte minst, tack! Kanske kan vi vara till någon hjälp för dig i framtiden. Kanske inte. I vilket fall som helst TACK! 

Mvh

Malin

LOADING..