Gissa vilken darling som är hemma?!

…och SOM jag har saknat henne! Jag har precis kommit innanför dörren och du är den förste jag ringer!”

image

Så självklart åkte jag över på stört. Herregud så mycket vi hade att prata om. Få människor har så fint hjärta som hon har, kan jag tala om.

 1. Ja hon är fin den tjejen:-)
  Det är inte många som skulle göra det hon har gjort nu. Åkt på resa med hela familjen för att hjälpa andra. Dom flesta hade nog hellre åkt på nån härlig charter resa och slappat o ätit gott.
  Hon är allt bra fin hon:-)
  Kramar!

 2. Näru fru universum, nu börjar de lukta skumrask.. Ryktet säger att systrarna Graaf har en fnurra på tråden, du bloggar hos H.Graaf men huxflux är du borta därifrån & umgås/pratar nu för tiden en hel del om M.Graaf.. Jag tror minsann inte hela sanningen är framme. & egentligen skiter jag väl i vilket för jag själv har alltid gillat M.Graaf bättre, och dig bäst!=)

 3. Ha, kunde tänka mig att ni passar varandra. Kan tänka mig att ni har samma humor. Har följt Maggans blogg ett bra tag, gillar henne skarpt. Började efter jag slukat hennes bok och insåg att hon inte alls var någon ”blåst blondin” som jag trott innan jag läste.

 4. Det här verkar konstigt… Du försvinner från en dag till en annan från Bloggfamiljen utan att de länkats eller meddelas att du ska flytta bloggen och så plötsligt är du och Magdalena superbästisar… ? Hannah och Magdalena verkar ju ha en rejäl fnurra på tråden.
  Hm ……Men hur som helst så gillar jag din blogg jättemycket!

  1. Åh, tro det eller ej, men det är ett sammanträffande. Redan när jag började på BF i september så bestämde jag mig för att ge det 3 månader men jag trivdes så bra så jag drog ut på det. När jag sen fick höra att det var två nya bloggare på väg in, så passade jag på att smita ut genom bakdörren so to speak. Tänkte att det inte skulle märkas, men det kan man säga att det gjorde! Jag har a b s o l u t inget otalt med Peter och Hannah, dom är skittrevliga, tro inget annat. Hade de nya bloggarna kommit i juni, så hade jag slutat i juni. Så enkelt är det.

   Jag råkade träffa Maggan genom Tomas, som sköter min sida, och blev kär på två sekunder. Hon är super-supertrevlig och framför allt jävligt rolig. Vi har alltså blivit nära vänner på mycket kort tid, och hon har ingenting med att göra att jag slutade på BF. Nu så här i efterhand så kan jag också se det från er synvinkel…att det ser skumt ut, men det är det alltså inte på något sätt. Det enda negativa som finns att säga är att jag blev lite ledsen över att BF valde att inte länka till min nya blogg utan släckte ned den på en gång. Men, det är inget jag kan göra något åt och jag har inga som helst hard feelings gentemot Peter och Hannah. Dom är precis lika trevliga som de verkar i bloggarna.

 5. Hej! Jag kan säga att jag blev jättesnopen när du bara var borta från bloggfamiljen helt plötsligt utan förklaring. Tycker faktiskt att du kunde legat kvar där i alla fall ett litet tag så man fick en förklaring om vart du tog vägen. Sen ska du veta att jag har googlat o haft mig för att försöka att hitta dig. Å det va inte lätt men oj så glad jag blev när jag tlllslut hitta dig igen:-)

  Bloggfamiljen är inte alls rolig att läsa längre. Bara matplatsen kvar som är intressant.
  Ja, Maggan är verkligen underhållande att läsa och så verkar hon så godhjärtad.

  Många kramar!

 6. Måste också säga att har man en sån sida som bloggfamiljen tycker jag faktiskt att när någon bloggare slutar så kan man ”tacka för denna tiden o få en förklaring varför någon slutar” Precis som man gör när någon ska börja att blogga o man hälsar välkommen. Det hade väl varit lite schysst mot läsarna.
  Kram igen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..