Är det bara jag som får sån här mail….jämt?

Hej sötnos,

Mitt namn är Judy, jag är 25yrs gammal, jag är en fri sinnad, öppna hearted girl, jag gillar att ta livet så lätt som jag kunde, är jag en av de få som fortfarande tror på vänskap, kärlek, tillit och tecken , är mycket enkel och redo att mingla. surfade via internet och kom över din kontakt, blir det min uppriktiga nöje att vara din vän om du inte har något emot, jag hoppas du inte tar min begäran för givet, gärna maila mig igenom ( pjudy211@ymail.com ), kommer jag uppskatta om du kan skicka mig några bilder till min privata e-postadress, ser jag fram emot att höra från dig snart.

Sköt om dig.

Judy.

Jag undrar hur hon skulle reagera om jag skickade lite nakenbilder på mig själv…

 1. Jag har aldrig fått liknade mail som detta….
  MEN ofta dyker det upp: Dear… My name is Dr Brown… Bla bla bla sätt in pengar på konto så ska jag hjälpa miljontal barn bla bla bla och sen kommer du att få tillbaka din summa 3dubbelt om!
  Eller du har vunnit typ 300 miljoner ( I wish 🙂 ) bara jag lämnar mitt konto ( och blir fett råbbad…)
  Dessa mail är jäkla jobbiga dom med!
  Ja varför inte förgylla den där 25åringen (55-årig slemgubbe) med lite najsiga op-bilder 🙂
  Kram på dig BÄSTASTE MONA!!!
  Mia

 2. Haha skaffa dig en kompis – som kidsen sa!
  Nepp jag får inga sådana mejl – det otrevligast jag fått hitills är snuskiga refererarsajter.

 3. Själv får jag ibland följande mail via facebook ibland (åldern på personen kan variera):

  * Hej, jag är en 65 årig man som tycker om att tillbedja kvinnor och om att få smisk. Såg din bild på facebook och tror att du är likasinnad (hur han nu tolkat mitt foto till att jag är likasinnad?). Min stora dröm är bli beodrar utav dig att slicka dina skor och få vara din betjänst. Hör av dig så vi kan träffas, du kan nå mig på mobilen 07xx-xxxxxx.
  Var diskret när du ringer då jag inte bor själv.

  Någon dag ska jag göra slag i saken och ringa upp bara för att få reda på vem en sådan person är som skickar såna mail till främmande människor…och kolla hur tusan han tycker att min oskyldiga profilbild säger att jag är likasinnad.

 4. Jag har fått sånna, var ett tag sedan nu dock så jag börjar känna mig lite ensam.

  Brukar också få mejl från vänliga själar som anser att jag behöver en penisförlängning, hela 3 inches kan jag få extra om jag bara är snäll och svarar på mailet. Det du.

 5. Jag fick en gång mail med typ- hej, jag är en svinrik prins i Frankrike som söker fru, garanterar kärlek, ömhet och frmför allt ett liv i fullständig lyx. Det var rätt nära att jag sökte intesivkurs i franska på Medborgarskolan:)

 6. Det går jätte bra att blockera dessa mail!!
  Tillslut finns dom inte mer…..hahaha!!

  Har också fått konstiga mail från tjejer och killar/gubbar. Men som sagt jag blockerar alltid och nu (peppar peppar) kommer dom inte mer.

 7. Jodå, jag får så fina sådana brev från små ryskor som skriver inlevelsefullt om vilken trevlig man jag verkar vara.

  Hm. Man? *tittar fundersamt ner i tröjan* Verkar inte så.

 8. Men shit vad galet.
  Men hörrni!
  Ni ska ju inte ens öppna sånna här mail, har ni inte lärt er det?
  Det är ofta i sådana det finns virus o skit.

  Radera, anmäl som skräppost, blocka osv är det enda rätta.
  Håller alltid musen över ‘avsändaren’ om det är ngt man inte känner igen, och inte helt otippat är den ofta av typen ”ofalkajkljar@ sfhlkaagh.okej. dooagj”

  Ja men ni fattar.
  ÖPPNA INTE helt enkelt!

  PS. Blir spännande att få höra om detta fastnade i Monas spam pga av mitt fina exempel. 😉 DS.

 9. Jag har tackolov sluppit dessa mail, och även pengalurendrejerimailen… Inte heller har jag fått penisförlängar/förstorar-mailen…

  Jag är inte så ledsen för det 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..