När man dinglar med godiset framför näsan

Jag har fått ett jätteroligt erbjudande om att komma och provbo på ett hotell i södra Italien en weekend när jag vill under maj eller i början av juni. Detta tack vare en av mina skittrevliga läsare som bor där nere, Tinna. Hon tycker att jag ska ge Italien en chans i sommar med talibanen. Tinna kom och hälsade på mig när jag satt och häckade i Bromma Blocks i julas och hon var verkligen supertrevlig. Ni vet, en sån där som man gillar på studs och som är lätt att umgås med. Jag har alltid sån tur med er jag träffar.

I alla fall.

Ryan Air flyger till just precis den orten. Brindisi.

Och det går jättebra att åka dit på en fredagkväll. För 60 kr, japp, ni läste rätt. Men det går inte att ta sig hem förrän på tisdagar.

Jag som så gärna ville ta med mig Tina och bara njuta eftersom jag har hört så mycket gott om södra Italien.

Bajsryanair

  1. Nämen nä, det går inte. Erbjudandet var en weekend så det vill jag inte. Jobbigt att byta boende också. Måste lösa på nåt annat sätt. Det är inte så många bolag som flyger dit.

 1. Hade inte flygit med Ryanair. Hellre flyga till en annan flygplats och hyra en bil och samtidigt passa in antalet dagar efter behov.
  Men LYX att få ett sånt erbjudande! HUR gulligt som helst, juh! 😀

 2. tips från mej också, åk hem tisdag istället, finns det inte plats på stället du ska bo på så hitta ett annat, kan ju inte deirket vara högsäsong än så rum lär det ju finnas

  åka till fina italien bara för en helg är ju alldeles för kort tid så fre-tis är ju perfekt 🙂

  å att åka med ryanair har funkat bra alla gånger utom en när de höll på att släppa på alla på fel plan när vi skulle hem, men ingen skada skedd de märkte ju felet innan start 😀

 3. Hej Mona, det är klart du ska aka, har en väninna som är ifran Brindisi, hon säger att det är underbart fint där.

  Kram Carita

 4. Tyvärr är det säkerheten som får stryka på foten, när man flyger billigt. Har åkt med Ryanair två ggr. Båda gångerna vintertid. Ingen av gångerna avisades flygplanet……fast det var halv snöstorm! Så jag rekommenderar dig att avstå från Ryanair.

 5. Jag tror du menar Tinna.
  Och jag håller med, hon är skittrevlig! Så ta dig samman och åk till Italien för guds skull!
  Men… välj ett annat bolag än RyanAir!

  Buon viaggio!

   1. Du kan väl alltid skylla på att bandagen snörper åt syretillförseln till hjärnan! 🙂 Eller nåt!
    Åk! Åk! Åk! :))

 6. Har flygit med RyanAir två resor, första gången missade vi planet pga av ett fel som de gjorde (och vi fick betala ny resa själva + extra utgifter) och andra gången var jag livrädd eftersom att vi flög i snöstorm. Jag valde inte flygbolag utan var med på gruppresor. Kommer aldrig någonsin resa med dem igen!

 7. Jag förstår inte heller problemet.. åk hem på tisdag då! Boka nytt boende är inte så krångligt, du kan kanske tillochmed bo kvar och betala en eller två nätter själv ??? Och alla klagomål på Ryanair känns lite fåniga; jag har flygit med dem ett antal gånger nu och det har alltid funkat bra. Visst; sätena är lite bussliknande och deras bagageregler är kanske lite jobbiga men vet man bara om dem så… Grejen är den att man får det man betalar för (oftast väldigt lite…)

 8. Snacka om att bruden ska ha precis allt enl hennes egna schema! Har du hört om ordet f-l-e-x-e-b-i-l-i-t-e-t? Du verkar ju ända veta om ordet i din vardag, sa vad fasen är det för fel med ordet under semestern?? Lätteplätt att byta hotell!

  Ryanair är toppen för billigt flyg till Europa. De har dessutom nyare flygplan än de flesta andra flygbolag. Sedan att man får sitta trångt o kanske inte får den service man förväntar sig, det får man bara tugga i sig. Vill man betala dyra pengar så är det väl fine, men för några fjuttiga kronor så får man lida pin.

  Vi flyger sedan mängder med år, nästan enbart med Ryanair. Och det funkar hur bra som helst, både med security o allt annat!

  *sägerhonsomjobbatpåandrastoraflygbolag*

 9. Ryanair och deras priser är alltid fantastiska tills man förstår haken för de finns alltid. Har du kollat andra flygbolag för att ta dig hem tex: Norwegian de har ju också billiga biljetter. Det där erbjudandet kan du ju inte missa. Även yrkesarbetade husmödrar behöver en egen semester.

 10. ÅK…Kvinna….Jag har flugit med Ryan air säkert 15 ggr….fungerar skitbra!! Aldrig försenat….billigt!!…Åk för fan!!….kram….

 11. Men Mona, kan ju stanna där gratis tills på tisdagen – all inclusive – och om du gillar stället så får dina läsare rabatt oxå – klart att din kompis Tina ska med!

  1. Där ser du, fredag till tisdag. Det blir uppror här på bloggen om du inte reser. Vi vill läsa den reseskildringen och vi vill ha den bloggrabatten.
   Å du måste fatta att det här kan vara början på din få-resa-gratis-för-att-testa-hotell-karriär. Sen behöver du inte sälja tuppar längre eller hyra ut videofilmer.

 12. Annars kan du ge resan till mig! Har inte varit utomlands sen året innan äldsta sonen föddes. Han blir 21 i juli (ett litet tips: bli inte ensamstående och arbetslös samtidigt och skaffa inte en ny man med en massa skulder).
  Fast det förstås; då missar ju alla andra roligt bloggande från resan. Tänkte inte på det…

 13. Kan ni inte bila ner då?
  Snälla!
  Det skulle vara vansinnigt roligt att läsa om en roadtrip med dig och Tina genom europa 🙂
  Det lär ju kosta lite mer än 60 kronor, men bara tänk vilket äventyr!!

  Önskar dig en trevlig kväll! / Linda

 14. Min sambos pappa med fru har ett hotell just där, i Brindisi, sen fem år tillbaka
  masseria coccioli
  Skulle gärna åka och besöka dom om man kunde åka över en weekend, för längre än så står jag inte ut med hans fru 🙂
  /en som oxå vill kunna åka hem tidigare än en tisdag!

 15. Ah just ja, Ryan flyger direkt från Sthlm (nåja…) till Brindisi nu. Förut när man var tvungen att flyga via Rom (eller nåt annat), så kunde man flyga ut till Brindisi, och hem från Bari (via Rom då). Parenteserna bodde då vid Taranto, på andra sidan ”klacken” så om man flög Brindisi eller Bari var liksom vilket som.

  Det är inte så långt till Bari, men det klart om man bor i Brindisi är det en bit förstås. Och då kan man inte flyga direkt till Sthlm, utan måste utmana anslutningsdjävlarna…

  Men jag tycker absolut du ska ge Puglia en chans!
  /jonaz

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..