Ja men då svarar vi på lite frågor då´ra

 • Maria skriver:
  1. Maria skriver:

  Apr 19, 2012 @ 19:50 kl. 07:50 (Redigera)

  Hej!
  För ett tag sen visade du tack-kort från Victoria och Daniels bröllop. Superhäftigt!                         Varför har du fått det?

  Svar: Enkelt, talibanen ritade en teckning till deras bröllop och vi blev jättesnopna när vi fick tackkortet!

  Annelie skriver:

  Apr 19, 2012 @ 19:58 kl. 07:58 (Redigera)

  Läste inlägget högt för min man och hans kommentar var att talibanen mao är bättre i köket än din man… Här händer inte så mkt roligt heller, ska städa nu.
  Hur går det med er hall? Är den klar?
  Ps. Jag tycker du har valt att göra reklam för väldigt bra saker! Ds

  Svar: Hallen står still. Jag håller på att leta efter en snygg pärlspont/bröstpanel men har inte riktigt haft tid att ta tag i det…ska göra det.

  Reklamen kommer att variera så dessvärre kommer det säkert något som inte alla gillar..

  1. ann skriver:

  Apr 19, 2012 @ 20:11 kl. 08:11 (Redigera)

  Hej, jag är nyfiken på vad du säger till talibanen om din operation?

  Svar: Ärligt talat så har jag inte sagt något annat än att jag ville ta bort lös hud som blev över när jag tappade så mycket i vikt. Hon tror att min GBP-operation gjordes för att jag ”hade hål i magsäcken”. Tids nog kommer hon förstå men jag vill inte prata vikt med henne. Tycker inte att barn ska ta del av såna spörsmål.

  katarina skriver:

  Apr 19, 2012 @ 20:14 kl. 08:14 (Redigera)

  Fråga var det?? Hur funkar det att torka sig i röven när armarna smärtar???
  Gör det ont när du nyser el hostar?? Får du käka blodförtunnande mot ev blodproppar?
  Nöjd för nu….;)

  Svar: Det går okej, har bara kissat so far så jag bävar…Nej, det gör inte ont när jag hostar/nyser. Nej, inget blodförtunnande. Endast Alvedon och Citodon.

  1. Johanna skriver:

  Apr 19, 2012 @ 20:16 kl. 08:16 (Redigera)

  Det skulle vara väldigt intressant om du ville slänga ihop ett inlägg om vad du gjorde i yngre dar.
  Hur du var som ung, vad dina drömmar var, vilka som gick i uppfyllelse osv,osv =)

  Svar: Oj. Eh. I yngre dar..well, låt mig se: jag tog ett sabbatsår efter nian eftersom jag var kär och kunde inte koncentrera mig på skolan. Är inne på mitt 35:e sabbatsår…typ. Ångrar djupt att jag inte pluggade vidare.  Jobbade 10 år på ett inkassobolag (Svea) och trivdes jättebra, sen gick jag vidare då jag träffade maken. Gifte mig, fick 20-åringen, skilde mig efter 11 år. Tycker nog att jag har genomfört det mesta av vad jag drömde om. Jag och nuvarande maken har rest väldigt mycket, levt i mycket lyxiga miljöer och haft det jättekul.

  För 3 år sedan så dog vår kompanjon på videosidan, och lämnade oss med flera miljoner i skulder, vilket kom som en chock för oss. Vi höll på att gå omkull med dunder och brak men valde att jobba ihjäl oss, eller ja, maken jobbar ihjäl sig, för att betala av allt och senare i år så har vi nått målet. Därav makens ständiga tjat på att jag inte får slösa. Jag har aldrig nämnt det här eftersom det har varit en fruktansvärt jobbig period för oss. Det är också därför bloggen kommit att bli så viktig för mig..en ventil.

  1. Rebecca skriver:

  Apr 19, 2012 @ 20:28 kl. 08:28 (Redigera)

  Hej hej!

  Vad var det som gjorde att du valde operation för din viktminskning? Håller själv på med viktväktarna och har haft op på tanke många gånger, men har inte vågat. Hur vågade du?

  Svar: Jag har pendlat fram och tillbaka i hundra år och insåg till sist att jag behövde hjälp. Som min kirurg sa: ”det här är en operation för er som har svårt att bibehålla vikten”.  För face it: det är egentligen inga problem att gå ned, problemet är att stanna där sen.  Jag råder dig att göra operationen, det är större risker för dig att låta bli! Jag har fått ett helt annat liv och önskar att alla tjockisar gör samma sak. Gör man bara som läkarna säger så är riskerna ytterst små för komplikationer. Go for it girlfriend och lyssna inte på idioter som säger att ditt liv kommer ta slut, att man inte kan äta vad som helst och bla bla. Det är i n t e sant!

  1. Ullisen skriver:

  Apr 19, 2012 @ 20:29 kl. 08:29 (Redigera)

  Hur träffades du och maken skulle vara roligt att höra om Krya på dig Mona!!

  Svar: Ehh…tricky question. Jag jobbade på en inkassobyrå och hade en kund som jag hjälpte att driva in pengar. Denna kund presenterade mig för sin yngre bror…som var maken. Jag var i ett annat förhållande då så det tog flera år innan vi blev ihop. Vi har känt varandra i 20-22 år och varit ihop i 16 år.

  Tack så mycket!

  1. Cecilia P skriver:

  Apr 19, 2012 @ 20:30 kl. 08:30 (Redigera)

  Hej Mona,
  Jag snubblade över din blogg för ca en månad sedan- nu är den ett måste varje dag!
  Vi har en hel del gemensamt du och jag ( jag har också en 20-åring bl.a och är i ungefär samma ålder )och jag bara älskar ditt humoristiska sätt att skriva !
  Som nybliven (ja nu är det 7 veckor sedan dunbollen föddes)ammar jag ju på nätterna och då har din blogg fått mig att hålla mig vaken OCH gapskratta:). Heja Mona- sluta aldrig skriv!
  Hoppas att du får bra smärtstillande ( hör av dig till undertecknad annars- jag är snittad och fick med mig festliga piller hem;)) och snart mår fint igen.
  Har ni inga djur?
  Kram
  Cecilia

  Svar: Tack så jättemycket, jag blir otroligt glad när ni skriver så till mig. Djur. Well, jag gillar inte djur. Av en enda anledning: dom dör och då bryter man ihop. Maken har tjatat om katt i 16 år men jag tvärvägrar. Gick med på fiskar så han har ett akvarium. Om du läser min gamla inlägg så har jag en hel del väldigt roliga om just hans jävla fiskar. Jag håller på att sortera/kategorisera inläggen just nu och ska be webbchefen att man kan söka på kategorier och då kan du leta bland Livet med maken. Hur kul som helst!

  1. Cissi skriver:

  Apr 19, 2012 @ 20:53 kl. 08:53 (Redigera)

  Duktig taliban, det ska jag genast införa här hemma, att 8-åringarna lagar mat alltså. Jag tycker det är läskigt att de ska hantera kastruller med kokhett vatten, fixar hon det också själv?
  Till min fråga: När ska vi dricka champagne? DVS när kan du lyfta ett skumpaglas?

  Svar: Är det Cissi B? I så fall änytime baby. Det finns ju sugrör, hehe. Håller med om hanteringen av vattnet. Första gången hon gjorde det så var jag dessutom inte hemma så hon fick ringa mig, sätta på högtalarfunktionen och hälla ut vattnet. Jag var livrädd, men det gick bra.

  1. Anna skriver:

  Apr 19, 2012 @ 20:58 kl. 08:58 (Redigera)

  Skönt att operationen verkar ha gått bra. Det ska bli spännande att se resultatet!

  Min fråga:

  Du får bara göra en enda resa (utomlands) till i hela ditt liv. Vart reser du?

  Sug på den du!

  Svar: Fan vad taskigt! Men det blir Las Vegas som ligger mig varmt om hjärtat av olika orsaker. (Spelar dock inte.)

  Lollo skriver:

  Apr 19, 2012 @ 21:11 kl. 09:11 (Redigera)

  Inte för att jag har ett dugg med detta att göra, men jag frågar ändå. Blev så förvånad när du plötsligt försvann från Bloggfamiljen, vad hände egentligen? Tycker det osar lite osämja… ?Tycker det var så konstigt att dom inte skrev något om att du flyttat och också länkade.
  Hoppas du blir nöjd med operationen – underbart att du är rak och ärlig och står för den. Lycka till med ”nya” bloggsidan! Kram

  Svar: Oj, det var verkligen så som jag beskrev. Däremot så hade nog Peter önskat att jag hade haft lite mer framförhållning tror jag. En miss i kommunikationen från min sida. Jag har verkligen inget negativt att säga om dom alls. Däremot skulle jag ha blivit glad om de hade länkat, men de valde att inte göra det..tyvärr.

  Jag är jättenöjd. Kommer ha normala armar, dvs normalt gäddhäng, och det var också det som var målet. Tack för lyckönskningen om nya sidan. Jag är supernöjd. Det är Tomas, som fixar Maggans sida, som har gjort den.

  1. cissi skriver:

  Apr 19, 2012 @ 21:16 kl. 09:16 (Redigera)

  Var får man tag på de rosa arbetsbyxorna du har? Jag vill också ha!

  Svar: Öhh, kommer inte ihåg, men googla ”rosa arbetsbyxor” så kommer det upp. Har för mig att de kostade cirka 700-800 kr…eller nåt. Så sköna!

  1. Jannike skriver:

  Apr 19, 2012 @ 21:40 kl. 09:40 (Redigera)

  Skönt att op gick bra, hoppas du blir nöjd med resultatet:) Min fråga till dig är också, tack kortet ifrån Daniel och Vicktoria?? Nyfiken?

  Svar: Jag är jättenöjd, av det jag ser i alla fall. Är svullen som fan. Se svaret om kortet här ovan.

  • Sussi skriver:

  Apr 20, 2012 @ 9:56 kl. 09:56 (Redigera)

  Är också nyfiken på kortet. Jag har en kollega som har ett likadant, men hon är då tremänning med Ockelbokillen….

  Svar: Som sagt, se mitt första svar!=)

  Ragdoll skriver:

  Apr 19, 2012 @ 21:45 kl. 09:45 (Redigera)

  Jag har en 5 åring som äter frukost själv varje lördag och söndag, ställer fram tallrik och flingor kvällen innan och så hämtar han fil/youghurt i kylskåpet själv. *skryter lite* Men nu var det inte det vi skulle prata om…
  Jag har massor med frågor jag skulle vilja ha svar på! T ex hur du och maken träffades? Varför du lämnade bloggfamiljen? Varför hamnade du i erotikbranschen? Hur torkar du dig när du varit på toa nu när du har armarna i paket?!
  Krya på dig!

  Svar: Åh vad duktig han är!

  Hur maken och jag träffades kan du läsa lite längre upp här. Jag lämnade Bloggfamiljen för att jag vill tjäna pengar på bloggen. Jag lägger ned så otroligt mycket tid på den och blir glad om den kan generera lite pengar också. Tomas, som även sköter Maggan Graafs blogg, är en superstar på sånt här så jag ser fram emot lite stålingar. Vi sätter full fart efter sommaren…är planen.  Just ja, erotikbranschen. Maken tog över ett företag som sysslade med distribution av erotikfilmer. Vi köpte in färdig film, lät dom passera statens censur och sen förädlades dom (nya instick m.m) och så vidare ut till butiker och postorder. En otroligt intressant bransch och vi hade mycket roliga 10 år.  Är man på den nivån vi var så är man mycket långt ifrån så kallade p-klubbar och annat oseriöst. Taskig jämförelse men man kan säga att det var NK och EPA. Egentligen borde jag skriva en bok för det var som sagt oerhört intressanta år.. Vi sålde till ett börsnoterat tyskt företag samma sommar som talibanen föddes.

  Jag torkar mig som du men jag ska villigt erkänna att jag inte går i onödan. Som tur är så är jag typen som kan hålla mig en hel dag, hehe.

  • Shrin skriver:

  Apr 19, 2012 @ 23:08 kl. 11:08 (Redigera)

  Hahahaha!
  Jaa, hur fan lyckas du med att torka rumpan?

  Svar: Ehh, just röven (oj vad maken hatar när jag använder det ordet, haha) har jag inte besökt ännu. Och det kommer nog göra ont som fan eftersom jag får ont när jag har armarna nere. Just nu har jag staplat ett gäng kuddar på benen och ställt datorn ovanpå. Ser helt miffad ut.

  1. Packar väska skriver:

  Apr 19, 2012 @ 21:51 kl. 09:51 (Redigera)

  Min fråga: du har många yrken/yrkesroller. Om du fick välja precis vad du vill, vad hade du jobbat med då?

  Svar: Lätt som en plätt: jag vill jobba med hemlösa. Ångrar djupt att jag inte valde den vägen. Å andra sidan så har mitt jobb med maken givit mig så otroligt mycket och ibland försöker jag ge andra i olika former.

  1. En till skriver:

  Apr 19, 2012 @ 21:55 kl. 09:55 (Redigera)

  Eftersom jag har bloggtorka (att läsa) så undrar jag om du kan rekommendera en av dina favoritbloggar. Vilken blogg får Dig att skratta och ”längta” att få läsa varje dag?
  Humor eftersöks. Så man får fnissa och känna igen sig lite…
  Precis som här!

  Svar: Jag ska villigt erkänna att jag inte läser så många humorbloggar. En som hängt med länge är ”Vuxna människor har inte hamstrar”. Har ont i armarna nu så jag orkar inte länka, men googla. Läser inte många bloggar över huvud taget men Maggans, Katrin Z, Nu när du finns och Fotbollsfrun läser jag varje dag. Sen några andra varje vecka….Ting, Sus m.fl. Jag hinner tyvärr inte fler.

  1. Nyfiken läsare skriver:

  Apr 19, 2012 @ 21:56 kl. 09:56 (Redigera)

  Vilken är din favvoskumpa?

  Svar: Svår fråga då skumpa kan smaka olika vid olika tillfällen. Jag är en alldrickare och dyrt behöver inte betyda bäst.

  1. Troget fan skriver:

  Apr 19, 2012 @ 21:58 kl. 09:58 (Redigera)

  Skvallra för oss, vad är det för kända ansikten som bor i Hooden?

  Svar: Martina och Erik Haag, Fredrik Wikingsson, Reneé Nyberg och David Hellenius, Lennart i Fuskbyggarna. Alltså, det bor hur många som helst här. I synnerhet mediamänniskor.

  1. AnnaN skriver:

  Apr 19, 2012 @ 22:02 kl. 10:02 (Redigera)

  Att resten av ditt liv gå med armarna över huvudet eller för resten av ditt liv dela skrivbord med Maken?

  Svar: Fick fundera en stund men det får bli dela skrivbord med maken. Om det ingår öronproppar.

  1. S skriver:

  Apr 19, 2012 @ 22:08 kl. 10:08 (Redigera)

  Oh frågestund! Kul!

  Här kommer en ”hård fråga”. Vad ska du göra den dagen då talibanen blir tillräckligt stor för att läsa, förstå och ta till sig vad som skrivs på bloggen om henne?

  Svar: Nämen det var ju ingen hård fråga. Hon har redan läst lite och är mest sur för att hon inte får vara med på bild. ”Varför måste du jämt ta bort ansiktet?” Jag skriver ju inga konstigheter om henne, snarare tvärtom. Jag började blogga för att skriva om henne. Saker jag ville komma ihåg och printa ut till en scrapbook. Sen blev det mer och mer om maken..

  Svara

  1. Kamilla skriver:

  Apr 19, 2012 @ 22:30 kl. 10:30 (Redigera)

  O så frågan som ju måste komma i detta läget: när kommer svaren?

  Svar: Ameh, fatta vad tid det tar!=))

  1. Shrin skriver:

  Apr 19, 2012 @ 22:46 kl. 10:46 (Redigera)

  Ehh?
  Ni frågar, jag svarar, kläcker hon ur sig.
  Inte ett enda svar! Hahaha!
  Men antar att du ägnar ett eget inlägg till svaren…

  Svar: Var tvungen att göra löner först!

  1. Elin skriver:

  Apr 19, 2012 @ 23:28 kl. 11:28 (Redigera)

  Jag undrar vad som händer när du äter för mycket eller ”fel”.

  Är det alltid att du somnar eller händer det något annat?

  Svar: Äter jag för mycket socker, eller typ normalportion, så vill jag gärna sova för att jag blir så fruktansvärt trött. Råkar jag få i mig föör mycket, om jag t ex skulle äta sockervadd, eller nåt liknande med sjukt mycket socker så får jag en riktig så kallad ”dumping”, det vill säga: kraftig hjärtklappning, svettningar och skakar som en centrifug. Jävligt obehagligt men det har bara inträffat ett par tre gånger. Det passar man sig jävligt noga för. Äter jag för fet mat så får jag ont i magen.

  1. tres skriver:

  Apr 20, 2012 @ 6:50 kl. 06:50 (Redigera)

  Det här kan du väl också posta för att hjälpa?

  http://unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj

  Och ni andra som läser detta o har blogg kan väl göra detsamma… Ha en fin dag!

  Svar: jag ska göra det hade jag tänkt.

  Svara

  1. Anna på MinKamera skriver:

  Apr 20, 2012 @ 9:28 kl. 09:28 (Redigera)

  Hahahahaha satt kaffet i halsen när jag hörde på Rapport nyss. Män ringer sina fruar mindre än sina fruar. Yeah right tänkte jag; gäller inte Fru Universum i alla fall hehehehe.

  Svar: Inte direkt va!

  LOADING..