Stockholms city

Kl 04.30 började en grävmaskin sätta igång här. Hade jag varit lite mer vid liv så hade jag gått ut och slagit nåt i huvudet på honom.

image

Fattar inte hur man står ut med att bo i stan.

Ont i armhålorna som f-n och längtar hem. Maken hämtar mig kl 9.

Bloggar mer sen.

 1. Hoppas nån annan slog nåt i huvudet på honom.
  Skönt att du får komma hem, hoppas maken har lakrisbåtar redo 😉
  Önskar dig mindre värk för varje minut som går…

 2. Hemskt att behöva vakna till något sådant. Men när det gäller tidpunkten du vaknade så är det väl inte så stor skillnad mot vanligt 😉

 3. Grävmaskin???
  Hahaha, det måste varit en städmaskin. Vi har städgator i stan, en natt i veckan sopar/skottar man gatorna.
  Om man bor här så kan man välja att inte ha sitt rum mot gatan.
  Vi har inga mygg ens på sommaren, och så har vi cykelavstånd till ”allt”.
  Jag trivs bra så.

 4. Välkommen tillbaka!
  Det finns ett gammalt hederligt rysstrick för de tillfällen som det är störiga grannar, moppegäng och andra som inte hör till kategorin ”sköter bara sitt jobb” för oväsen: Hink + kallt vatten + fönster = sploff. Ibland prickar det, oftast inte – då funkar det bara som en effektiv varning.
  Att bo i stan är inte det minsta jobbigt, jag bodde tidigare i ett ganska ruffigt område i sju år och vande mig direkt vid att sova igenom sirener och allt möjligt. Så bra att jag faktiskt sov igenom 2 jordbävningar på 1 månad (1 hemma i SE den andra i Rom) – båda 6,5 på Richterskalan. Sen flyttade jag till vår lokala ”finhood” och här är knäpptyst. Kunde inte sova de första månaderna … 🙂

 5. Det är iallafall i stan. Själv bor jag på en mindre ort i västsverige blev härom morgonen väckt av en gatsoparmaskin 5.18 . Inte ens när jag bodde i sthlm så blev jag väckt så tidigt under alla år.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..