Jefla tur

..att man rakade benen imorse. Glömde totalt bort att man måste klä av sig här…dahh. 

image

De vill att jag använder deras tofflor och morgonrock, men jag rebellar och sätter på mig egna tofflor.

Och tur att farbror doktorn inte ska vara i närheten av Fiffi, för henne glömde jag att styla till.

Mufflan alltså.

 1. Hej Mona!
  Du e skön du ;-)!
  Vill bara önska dig lycka till med operationen och va härligt att du tagit dig mod, tid & ekonomi till att förverkliga din dröm ;-). Jag gjorde en näsplastik för 7 år sen… när jag va 30 år. En ”höknäsa” som jag misstrivts med sen tonåren blev en rak skapelse och det är det bästa jag gjort ;-)!

  Kram på dig!
  Lindha

 2. Hehehe, klart du ska ha egna Monatofflor!!
  Varmt lycka till idag, håller alla fingrar och tår. Själv är jag sugen på en full bukplastik. Får ingen ordning på degmagen efter tre graviditeter m bautabebisar. Trots träning…
  /Rebecca

  1. Kolla in Olga Rönnbergs blogg. Henne kan du anlita för dessa problem. Själv har hon fått 5 barn, bland annat tvillingar men har lik förbannat rutor på magen 🙂 Vill man så går det.

 3. Gjorde nåt likande när jag åkte in akut för diskbråck – bara det att jag inte hade rakat benen…men jag var jävligt len o fin annars. Dagen till ära snygga unders, mkt spets…, ja det var liksom inte meningen att jag skulle till akuten på kvällen. Benen var det inte tal om, då skulle jag få böja mig/lyft benet – out of question.
  Så där ligger jag på britsen, in kommer doktorernas Doktor – snygg som tusan, 30-35 års ålder o ber mig dra ner brallorna (eller det fick ju han, kunde jag rakt inte göra), glömmer av att det bara var svart spets…
  Det var sådär.

 4. Vad jag älskar dina ord… Jag memorerar och tänker använda flitigt…;) Fiffi, mufflan…underbart. Längtar efter när du skriver om det som sitter på mitten på mannen.

 5. Hej Mona!

  Jag har följt dig en längre tid och följde genast med hit från bloggfamiljen! Du är helt galet underbar, ibland sitter jag o skrattar för mig själv o folk undrar vad jag håller på med, haha läser… Fiffi – i like! För att inte tala om dina tankar när du beskriver maken osv, Såå underbart ärlig o msn känner ju igen sig till Max. Kram Sanna från Borås:)

 6. Asså… din tatuering, kan du inte Photoshoppa bort den nästa gång (finns till mobilen, iPhone iallafall)?
  Jag skrattar på mig. Ser framför mig Ayia Napa -88, Mona går bananas på Grabbarna Grus och vaknar med,,,, nåt på foten. Hepp, en tatuering! 🙂
  Fniss, fniss, fniss.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..