Jag är här nu

..och nu börjar nervositeten. Tänk om han slinter med kniven? Man kan ju bara hoppas att han slajdar förbi magen ett par varv i så fall.

image

 1. Lycka till!!
  Det kommer bli så bra, så bra
  Ser fram emot när du postar första bilden på dig i en Syster Lycklig-klänning

 2. Hej Mona!
  Vill bara önska dig lycka till med operationen och va härligt att du tagit dig mod, tid & ekonomi till att förverkliga din dröm ;-). Jag gjorde en näsplastik för 7 år sen… när jag va 30 år. En ”höknäsa” som jag misstrivts med sen tonåren blev en rak skapelse och det är det bästa jag gjort ;-)!

  Kram på dig!
  Lindha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..