När maken surar

Idag när jag kom till jobbet så upplyser maken mig om att han är sur på mig och att han har slutat att läsa bloggen sen några dagar tillbaka. ”Du får själv räkna ut varför.” Och så gick han. Som en 5-åring.

Så jag scrollade igenom inläggen men kunde inte hitta något som kunde tänkas göra en make sur.

Sen kom jag på det. Kvällen när jag åkte och hämtade egen mat..bara till mig. Han surar för att jag inte skrev ett nytt inlägg där jag berättade att han och bästa svägerskan visst lagade mat den kvällen. Dessutom två olika rätter. Jättegott. Minsann.

Och det stämmer ju. Men poängen med att han skulle sköta hushållet i en vecka var att maten skulle stå på bordet när jag kom hem från mässan 18.15….. inte 19.30.

För då får man en jefligt grinig fru.

Och nu ska vi se hur lång tid det tar innan han upptäcker trädgårdsinlägget, hehe.

 

  1. Har inte kollat men har för mig att du skrev (kanske i kommentarerna) att han hade lagat mat o den blev god men då var du redan mät… så han får väl läsa allt. 😉

  2. Fast du skrev ju faktiskt att han hade fixat mat lite senare på kvällen efter att du ätit upp den maten du köpte. Så det måste han ju ha missat helt ju. Och ställer han planteringssaken på vägen till bilen så kan han ju faktiskt vattna den på vägen till jobbet och från jobbet. Ja tom plantera lite i farten kanske! 🙂

  3. Skulle tro att jag blev lika grinig jag.
    Jag som du är GBP -opad och har ett väääldigt stort behov av att få mat regelbundet helst med två-tre timmars mellanrum om jag inte får det blir jag kanondålig o jävligt elak 🙂 Så här hemma har vi väl haft en del diskussioner om när maten ska serveras när frun i huset jobbar och vissa andra är lediga ….. Fast med tanke på att sambons uppfattning om att laga mat är att koka pasta och värma köttbullar så föredrar jag nog hämtmat ibland 🙂

  4. Men du skrev ju att han hade lagat mat senare men att du hade ätit upp din mat då! Han får väl för sjutton läsa allt!

  5. Å så trampar han rakt i fällan igen…han må va en jävel till säljare men fan va dålig han är på självinsikt…fast jag gillar hans positiva syn på sina förmågor…fast det är klart om han tror att smuts tvätt och disk magiskt flyttar på sig till rätt ställe så kanske även den där blomlådan magiskt sköter sig själv…

  6. Fniss. Då har ju missat halva inlägget. Själv har jag en make som är duktig på att hitta på tokigheter så jag har något att skriva om när det blir för mycket torka…..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..