50 år, jamenellerhur!

Igår kväll ramlade jag in på nån sida via Aftonbladet, där man kan ladda upp sitt foto och kolla hur gammal man är. Jag var för trött för att göra det igår men har roat mig med det nu.

Jag ser i syne va va va va?!

  Så här ser ni lite bättre.

Den där sidan kan dra åt helvete.

Och jag ska sluta att tjata om min åldersnoja. Nån dag. Närsomhelst.

 1. 50 är inte åldern. Du får åldern om du håller pilen över rutan över ditt ansikte. Gör om – gör rätt 😉

  40 gissar den ju på din bild

 2. Jag använde en av testbilderna istället. Den med barnen. De blev också 50.Testade andra bilder, ALLA blev 50. Så torka ilsketårarna nu Mona ;-). Vad fasiken spelar det för roll vad ett datorprogram tycker egentligen? Har vi inte tillräkligt med att ta åt oss vad andra människor tycker och tänker om oss? Ska vi börja bry oss om datorprograms åsikter nu med? Nä, jag tänker strunta i att bry mig vad andra tycker och jobba på att älska mig själv för den jag är. Enligt min ödmjuka åsikt så är det något de flesta borde jobba på. Tänk vad många som skulle slippa känna sig nedtryckta i skoskaften om de bara hade mer tro på sig själva.

  1. Ni gör ju fel!! 50 är sannolikheten för bilden. Håll pilen över rutan på ansiktet, så får ni resultatet. 🙂 Hoppas du får bättre resultat då 😉

    1. Hahaha..men läs nu vad Mamma Mu skriver. För att se resultatet så måste du föra pilen/markören över ansiktet. Upp kommer en ruta (( men vit bakrund ))där ålder ( högsta och lägsta ) kommer upp.
     Så långt är jag fattat.. men att ladda ner en bild av mig själv det kan tydligen inte. Så jag gör som du jag älskar mig själv och struntar i hur gammal jag ser ut. . Just nu känner jag kärleken flöda så pass mycket att jag ska bjuda mig själv på en god kaffe som jag kan smutta på.En äkta kärleksgest. .. Me love Me <3

     1. Ja, precis – man ska hålla pekaren över ansiktet och då kommer gissade åldern upp 🙂
      Vill man ladda upp en bild av själv finns det en länk för det i ”menyn” till vänster, precis under rutan med massa text och rubriken ”urls:” står det Upload photo. Klicka där 🙂 Ett tips är att förminska bilden innan, annars går det inte!

     2. Kanske du ska läsa vad jag skrev en gång till. ”Men jag tyckte allt att det var konstigt att alla blev 50 😉 ” . Syftar till att JA,jag förstod att jag sett fel. ”håller likväl fast vid min åsikt” syftar tillbaka på att fler borde jobba på att älska sig själva istället för att bry sig om vad andra personer och datorprogram tycker om ens utseende.

 3. Mohahaha! Jag testade tre bilder och fick åldrarna 19, 20 och 24. Och jag är 23 år 🙂 25-årige sambon är dock övertygad om att det är fel på programmet, han blev nämligen 34 😀

 4. Förstå mig rätt nu, snälla. Jag är några år yngre än dig (44) men jag tror att du både skulle känna dig och se yngre ut om du hade en frisyr och inte alltid i en (tant)tofs. Då tror jag att vi läsare kommer att skriva- Kärring, vad snygg du är.Go girl

 5. Jag fick kraftig åldersnoja i går när jag och maken sitter bredvid varandra i soffan framför Mästarnas mästare och fyller på våra dosetter. Mest vitaminer och hälsokostpreparat men i alla fall. Rys.

 6. kunde inte låta bli att testa o måste delge resultatet 🙂

  fick 17,14, 20

  blir 40 i år 😀
  så gissar på att du kan släppa det resultatet du fick för jag ser inte ut som 20

  (testade fyra olika bilder)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..