Skit i snön

…och kom hit och shoppa lite nu va!

image

Jag har ont i fötterna och behöver fokusera på nåt annat.

Komsi komsi.

 1. Nä, kan inte, är för långt bort. Å jag skulle inte handla någon av tupparna eller hönorna. Vet att många här tycker de är jättefina, men jag håller med hon som dissade dem. Inte min grej. 🙁 Däremot skulle jag gärna köpa smides-saker. Det är fint tycker jag!:-)

 2. Skulle gärna kikat förbi mässan om det inte hade vart inträde.
  Har helt enkelt inte råd med det och nån chans att köpa nåt. Men, det är klart, det fyller ju sin funktion i att hålla oss fattiglappar som ändå inte har råd att köpa en massa borta därifrån.

 3. Nu har jag precis kommit från mässan. Trots att det tog 15 minuter att ta sig ut från tomten på landet med mina sommardäck…..
  Tupparna var verkligen fina, jag gillade även den gula lilla hönan. Och tändsticksburken jag köpte.
  Hoppas fötterna mår bättre i dag. Det var ju knökfullt med folk när vi åkte därifrån…..

 4. Sönernas farmor var och röjde runt på mässan igår, hoppas hoppas att hon gick förbi din monter och köpte nå fint åt främst sig själv, men gärna något åt mig också! 🙂

 5. Lite långt borta tyvärr …. och så har jag så fint väder här så jag stannar hellre här 🙂 …. du får ha bekväma skor när du står så långa dagar ;). Kram

 6. Hittade montern, men ingen Mona. Men mycket folk var det, så ni fick nog en del sålt!? Var där idag lördag vid 15-tiden ungefär.

 7. För långt bort 🙁

  Min blivande make bilmekanikern bytte till sommardäck på min lilla bil idag o sedan tyckte han att vi skulle åka o tvätta den. Efter en kilometer påpekade jag att det lät som att ett däck var löst. Han himlade med ögonen o tänkte något i stil med ”din paranoida gnällkärring” men stannade bilen o vi klev ut o kollade. Han fick dra åt samtliga hjulbultar med dragskaftet för vissa var så lösa att man kunde vrida på dem med fingrarna. ”Jag ska nog slänga muttermaskinen åt helvete” kom det sedan…ja o lyssna på blivande frun kanske..?
  Som sagt, han är ju bara bilmekaniker så det är väl inte så lätt 🙂

 8. Hej Mona. Jag kom och jag såg – höll utkik efter tuppar och grejer och fick en glimt av dig, men vågade inte riktigt hälsa… Handlat blev det inte heller, då plånboken bara erbjöd ”fönster”shopping denna gång. Fick dock lov av maken att lägga lite pengar på nya lökar 😉
  Ville väl mest bara säga hej så här i efterhand. Bra jobbat, både med mässa och blogg!

 9. Nettan, v a r f ö r kom du inte fraaaaam?! Det skulle du har gjort för jag lovar att jag inte bits och jag vill så gärna träffa er som tar er tid att läsa mig. Nästa gång får du fan lova att du gör det!

  …och du: tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..