…och SOM han fick massera

Förvisso stod en mycket god middag på bordet..en timme senare, men då hade jag redan ätit upp min mat.

Han klarade sig inte undan straff i alla fall. Fotmassage i en timme tacksåmycket.

 1. Hittade din blogg för något år sedan, hur jag hittade den vet ej. Följer dina/era dagliga äventyr, och skrattar gott! You rock! Men var har ni/du tuppochalltdetandrashopen? Missat..kärring 🙂

 2. Jisses så skönt med massage efter en lång dag på fötterna på mässan.

  Och du ägnar dig åt smygreklam för andra bloggar ser jag…
  Nu blir jag ju tvungen att kika på den 😉

 3. Suck! Jag önskar min man hade vettet att göra nåt sånt där för mig varje gång han är ett pucko och inte begriper någonting. Vi är inte så kompatibla just nu och har inte varit det på en lång tid. Ibland tror man att alla andra har det sådär kärleksfullt och bra allt jämt och att det är bara vi som tjafar, bråkar och surar. Tack för att du delar med dig Mona av ditt liv med maken. Kanske låter konstigt men för mig ger det en slags tröst när man ofta är ledsen och alla andra verkar så lyckliga hela tiden..

  1. Bästa Ullisen, du kan vara jävligt lugn för att det inte är så puttinuttigt i det här hushållet. Jag älskar förvisso min käre make, men sweet Lord som vi bråkar. Det blir lätt så när man jobbar ihop och därmed ser varandra 24 timmar om dygnet. Jag är dessutom en sån som älskar ensamhet, så det krockar rätt bra mellan varven.

 4. Fniss, jag inbillar mig att kanske det vill reta Bloggfamiljen att du læser Maggans blogg, det var væl inte så populært nær hon læmnade dem heller…You Go Girl!!

 5. Bra att du visar Magdalena Graafs blogg….Det hon gör nu i Filippinerna är helt fantastiskt….ni som inte vet vad hon gör …gå in på hennes blogg och läs….samt hjälp till!:)

 6. *ryser* Jag måste vara bland de enda som tårna krullar sig på vid ens en tanke på fotmassage! :-s Är så fruktansvärt killig och känslig under fötterna så det där går bara inte.

 7. Massera fötterna på min fru är ett av de bättre förspelen. Bra utdelning per insats. ( Tips endast för män! Man kan göra fotmassagen samtidigt som man tittar på sporten. )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..