Hur man bygger en mässmonter…från A till Ö

Tina/SysterLycklig och jag delar ju monter på mässan, som börjar idag, och här är vad vi har pysslat med i tre dagar. Hämta popcorn, luta er tillbaka och ta del av min glammiga vardag.  Som vanligt så går det bra att klicka på bilderna.

Tina börjar med att tapetsera väggarna med vaxdukar och jag blev lite varm i pannan. Tills jag kom på att hon har magic fingers när det kommer till sånt här.

Jag har gått hem före henne varje kväll och varje morgon när jag kommer så har hon flyttat på grejer. Hon har svart bälte i att flytta runt samma pryl 58 gånger. Och sista bilden här ovan visar hur det såg ut när jag gick igår. Tina skulle jobba till 22.00. Mässan startar om en timme och jag är på väg ut nu. Och har därmed ingen aning om hur slutresultatet för vår monter ser ut. It will be a nice surprice.

Hörrni Stockholmare med omnejdare: om ni tror att det bara finns blommor, lökar och frön där så tror ni fel, det finns plenty av roliga grejer att köpa så kom dit. Och gör ni det så får ni stryk om ni inte kommer förbi och säger hej. Jag kommer förmodligen inte ha tid att smalltalka, men blir väldigt glad om ni hälsar på. Jag står som sagt i montern med alla tuppar. Plättlätt.

 

 1. Ser du nån som rusar förbi med andan i halsen i morgon eftermiddag/kväll och hojtar HEJ i förbifarten så är det jag.
  Har läst nåt år nu och tror inte jag har kommenterat tidigare. Fortsätta läsa tänker jag göra, men om det blir fler kommentarer – det visar sig.

 2. Ser jättefint ut!

  Är hemskt sugen på att gå, men det beror på om jag kan auktionera ut 10-åringen för han är INTE intresserad 🙂 Lilla loppan får hänga med oavsett.

  Kommer jag ner så kommer jag och hejar!

 3. I dag var jag väldigt tacksam över att det bara visades tre inlägg på förstasidan. Slapp ju se den där äckliga toaletten igen!

 4. Hurra! Jag har hittat dig! Det är bara att tacka Jeanette som tog sig tid att tipsa mig efter mitt desperata rop.

  Blev ju helt livrädd när jag kom tillbaka från påskfirandet och så kom man ingenstans när man klickade på länken till din gamla blogg. Jag fick på allvar ont i magen.

  Puss, du är bäst!

 5. Hejsan,

  Tänkte bara säga att jag följer din blogg med nöje! Och jag driver också företag (fast med min kompis istället för min man/pojkvän) och vet vad du går igenom vid monterbygge och dylikt. Det är extra roligt att läsa om din vardag när man känner igen sig i saker!

  Hälsningar
  Malin

 6. Jag kommer lätt förbi och spanar in både tuppar och Green Gate! Det är ju runt-omkring-deltaljerna som gör hela balkongen. 🙂

  Snygg sida, förresten!

  Jenny

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..