Abra kadabra

Nu jeflar ska vi sälja. Tinas syster Anna, som är kvar i butiken inne i stan, dissar mina tuppar hårt. Fifan vad hon ska få se.

image

 1. Tupparna är ju så fina!! 🙂 Jag skulle så gärna lägga vantarna på en sån, men har inga möjligheter att ta mig till någon mässa. Så precis som kommentaren ovan så undrar jag om de går att hitta någon annanstans?

 2. Jag har sagt det förr, jag vill gärna köpa en tupp men måste få veta var man kan hitta dem Göteborg (eller i dess närhet)!

 3. Tupparna är ju rätt fula men folk köper dem säkert som galningar.
  Men vad är det som skådar mitt norra öga?
  En SNYGG torkvinda……….visste inte ens att det fanns sådana.
  Synd att jag inte bara kan kvista förbi och köpa en.

 4. Men ååååå vad jag vill åka till mässan i morgon!! Jag som är ledig och allt. Eftersom mina vänner jobbar får jag väl försöka övertala Bonden att följa med. Det kommer säkert att gå skitbra. Fast kan man åka till Uppsala eller Malmö över dagen för att köpa en traktor så…

 5. Var på mässan idag. Hade sett fram emot att bara säga hej och tack för alla skratt gm åren gm bloggen. Jag och min vän spanade in er monter med stort intresse. Ni hade båda flera saker vi tänkt köpa. Men vi kom av oss. När vi var där var det vi och ngn enstaka till som kikade. Vi dröjde oss kvar en stund. Men när ingen av er visade ngt som helst intresse för oss som kunder så ledsnade vi och gick.
  Lite förvånad kände jag mig. Har en bild av dig som supernice.
  Fattar hur hektiskt det måste vara att stå på mässa. Men vill man sälja så får man nog visa att kunderna är viktiga.
  Nåväl. Ni sålde antagligen bra utan våra inköp. Grejerna var riktigt nice… Även de omskrivna tupparna.

  1. Hej Fundersam, jättetråkigt att du fick den upplevelsen. Dessvärre är det så att 99% av kunderna inte vill att man går på dom, de vill titta i lugn och ro. Jag brukar dock vara noga med att säga hej till alla som kommer in i montern och gjorde jag inte det nu, så ber jag verkligen om ursäkt. Det hade varit roligt om du kommit fram till mig och presenterat dig!

 6. Tjoho, jag fick med mig Bonden på söndag i stället! Om jag vågar säger jag hej till dig då, dessutom måste jag ju tacka Tina för superservicen med varorna till vårt bröllop. Men naturligtvis har jag full förståelse för att ni båda kommer att ha häcken full!

 7. Vill bara säga att jag ÄLSKAR dina jefla tuppar 😉

  Synd jag inte bor i Sthlm…. men jag hoppas de kan köpas i lilla Motala ?

 8. Hej igen! Har funderat lite till och vill be om ursäkt för min lite gnälliga kommentar tidigare. Skulle gått rakt fram och hälsat istället. Och tömt montern 😉
  Skyller mitt gnäll på trötthet och dåligt humör. Men det är eg ingen ursäkt för att gnälla i onödan.

  1. Du. Tack som fan. Jag och Tina har verkligen funderat kring det där och vi hade skitdåligt samvete båda två. Ingen av oss kunde förstå hur det var möjligt eftersom vi varit så noga med att hälsa och vara trevliga. Vi måste haft total hjärnsläpp. Vi har pratat om det varje dag och sen när jag upptäckte din kommentar nu på eftermiddagen så blev vi jätteglada!

   1. Vad bra 🙂
    Jag avskyr gnäll, och så blev jag själv en gnällkärring, bara för att jag inte fick den uppmärksamhet jag ville.
    I-landsproblem big time.
    Nä, nästa mässa marscherar jag fram och räcker fram kardan istället.
    Ha det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..