Sagan om mannen som aldrig stängde badrumsskåpsdörren…del 856

Ni gamla erfarna rävar som hänger här, tell me; kommer jag någonsin att vänja mig vid det här? Vi är inne på vårt 16:e år..

Hur JÄVLA svårt kan det vara?!

 1. Det är en inbyggd defekt som alla män har. Att inte ställa tillbaka tallrikar, inte stänga skåpsluckor. Inte tömma diskmaskinen osv…något de inte fattar hur man gör!! Men min kille stänger iaf toalocket. Alltid något!!

  Tack för en rolig och annorlunda blogg!!

 2. Ah men vad underbart! Jag hade tappat bort dig för en längre tid när min dator bestämt sig för att aldrig mer tycka om mig och det jag vill läsa. Och så hittar jag dig igen. Och det här är det första inlägget jag ser! Vilken lycka! Allt är som det brukar!! Tack för du finns!

 3. I know how it is….kan ju berätta att efter 25 år så är det fortfarande lika svårt..
  men du.. Häng inte upp dej på det! Det är ju inte hela världen. Dom är ju bra på mycket annat. Tex att stänga köksskåpen. Eller nä,,men att fälla ner toalocket. Eller nä…vi lägger ner det. Ha en bra dag!

 4. Mona, Detta är ett bevis på hur mer effektiva vi män är. Min fru är lite av samma åsikt som dig ( dvs att det mesta jag gör är fel..:) ) Men förstå vad tid vi sparar in varje dag, slå ut det på ett år!! Det tar säkert 2 sek att öppna ett badrumsskåp ( här hemma tar det lite längre efter min fru har fått för sig att alla knoppar på skåpen är klädhängare….) jag öppnar badrumskåpen kanske 5gånger om dagen.10sek om dagen, ca 1min i veckan… Över en timme per år SPARAR jag i tid!!

  1. Oj, det har jag aldrig tänkt på!!!
   Vad gör du med den timmen? För du ägnar inte den tiden till att bli utskälld av din fru va – för att du inte stänger skåpluckor.

 5. Varken maken eller tonårsgrabbarna lämnar dörrar öppna efter sig, men att slänga tomma toarullar och tandkrämstuber verkar vara jättebesvärligt för dem.

 6. Sånt kan jag leva med…rätt så skönt att få avreagera sig på att smälla igen skåpluckor i kök å badrum div garderobs dörrar å sånt men nåt som jag retar mig tokig på är när sambon ska va hjälpsam å ställa undan efter sig i köket å han hittar hål i skåpen längst upp…JA DET ÄR TOMT DÄR FÖR JAG MÅSTE ANVÄNDA EN PALL FÖR ATT NÅ TILL ÖVERSTA HYLLAN! Alltså är det liiiiite irriterande att behöva klättra på stolar å pallar för att få ner mjöl socker kryddor kaffeburken å tandkrämen varje freking jävla dag!

 7. min man stänger inte skåpsluckan till slasken under vasken. Hade nog hellre velat att badrumsskåpet hade stått öppet.

 8. Men allvarligt, använder han allt det där? Rensa skåpet och ta fram endast det han använder (1 deo och tandborsten kanske?) och lägg in det på hans kontor. Tejpa igen skåpet. 🙂

 9. Min särbo säger ”Jag förstår mig inte på er kvinnor som alltid måste fälla ner toalettlocket och stänga alla skåpsdörrar. Är det för att plåga oss män. Hur j-la svårt kan det vara att lämna toalocket uppe? ;-))).” Mitt svar på det blev en isig tystnad.

 10. Jaha då vet jag vad jag har att vänta . . . har en sambo sen tre år tillbaka som aldrig fäller ner toalocket, aldrig stänger badrumsskåpet, aldrig sätter in stolen efter sig och som alltid slänger sina kläder nedanför sängen! Finns ju en anledning till varför han har den sidan som är längst från dörren, då behöver jag inte se högen iaf.

  Men förmodligen har väl jag någon enstaka brist också som han retar sig på 😉 Trist att vår 20 månaders son har kommit på att han kan slänga napparna i toan eftersom locket aldrig fälls ner! Bläää

 11. Jag är helt fascinerad av hur mycket saker din man har! Tror min skulle klara sig med en halv hylla.
  Stoppa in sakerna, stäng skåpet och ge gubben en puss. Han är säkert bra på annat i stället. 🙂

 12. Efter dessa år har du nog två val; acceptera eller gör något åt saken. Det där måste vara en gendefekt som främst ärvs på den manliga sidan. Efter 35 år med maken och tre barn varav två ärvde defekten (ena sonen och dottern) har jag insett att stänga dörrar och plocka undan ligger på mig för jag stör mig mest. Lyckligtvis har han många andra goda sidor som överväger och så är det nog med din make också.

 13. Men se där ! Mänskligheten grasserar över landet ! Halleluja ! Och vi män är bra på mycket men långt ifrån allt… Fast du gör saker och ting väldigt roligt att läsa =)

 14. Ha ha ha jag stänger heller aldrig badrumsskåpet men i mitt är det betydligt finare 🙂 Dessutom bor jag själv……

 15. Jamen! Du HAR ju i alla fall en man. Det har inte jag. Längre. Tyvärr. Om vi kunde börja om skulle han gärna få lämna dörrar och lådor öppna. Att de är stängda för att han flyttat är värre än att de var öppna när vi bodde ihop! Men man vänjer sig. Vid allt!

 16. Älskade Mona!
  Jag lider med dig! Men du som är både händig och lömsk borde bege dig till närmaste järnhandel och be om en passande fjäder!! Åk hem, skruva upp och sen är det löst!
  Måhända att maken kanske får den i pannan några gånger men det kan det ju vara värt!

 17. Är vi gifta med samma man? Alltså, vad är det för fel på dem? Ibland tror jag att han lämnar allt öppet, slänger saker där han står, packar upp efter en vecka hemma etc bara för att reta mig men har insett att det bara måste vara en defekt. Inte hjälper det att man säger något heller, snarare tvärtom i mitt fall. Dock, så har han några goda sidor också, faktiskt annars hade jag lagt benen på ryggen för länge sedan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..