Sweet Lord så sugen jag är

Är ni säkra på att man inte kan ha sex med en diskbänk?

Jagbaundra.

 1. Du, vill man så går det säkert…
  har tom sett en video på youtube på en snubbe som drog ned brallorna och satte på kylaren på nån snygg bil!

  Det gäller bara för dig att klura ut hur 😉

 2. Fast de finns ju de som gifter sig med hus, träd, bilar, you name it, så det är väl bara att försöka! ”Ni” kan säkert hitta er alldeles speciella, och egna, variant. Var bara noga med att det är bra för diskbänken också (det känns dock som om det finns risk för att glansen kan försvinna…).

 3. Min karl ställde sig och våtslipade och polerade våran diskbänk en dag. Den sken så man kunde spegla sig i den…ett tag. Nu ser den lika dassig ut som förut. Jag hade inte sex med den då heller.

 4. Det går jättebra att ha det PÅ den

  Och du förresten… helt toppen att se på FB när du uppdaterar bloggen. Love it!

 5. Klart som vodka att man hänger med hit:) Som jag skrev förut ang sex med skinande diskbänk, gör rent snigelspåren efter dig.

  Kram och lycka till, du har ju lyckats fånga mig via familjen!

 6. Åh Mona! Jag tror säkerligen att din gamla webbhost var kanon, dom verkar vara toppen men jag är SÅ glad att du bytt till din egen. För jag tyckte du blivit lite tråkig sen du flyttade dit. Ärligt. (Och jag har följt dig i flera år!) Och jag vet att du gillar att man är ärlig. Och du är BÄST. <3 Puss på rej!

 7. Kanske inte var just detta inlägget jag ville kommentera även om min dickbänk i svart silestone är helt ljuvlig…
  Självklart kommer jag följa dig vart du än går ! Galen & rolig, trött och överjobbad men hur du än är så MÅSTE jag läsa det du skriver ! Så stor kram och lycka till önskar Petra i Kalmar 🙂

 8. Sweet lord va kul att du flyttat hemifrån. För även om du bloggat på som aldrig förr så har du varit en aningens mer vuxen än du brukade vara innan.
  Klart man kan sexa med diskbänken, fast tror inte det spelar nån roll om diskmaskinen är på eller inte. Sånt funkar bättre med tvättmaskinen när den centrifugerar.
  Well. Ser fram emot en totalt ocensurerad donna, from nu 🙂

 9. Så klart jag följer med!
  Dålig på att kommentera men läser allt. Har precis kommit hem från semester och måste ju då se vad du haft för dig under tiden, tog ett tag att läsa i kapp men det är det alltid värt.
  Lycka till på ditt nya ställe!

 10. Så då är din adress ändrad och sparad som snabbval 🙂

  Kommer precis hem från Istanbul och där tänkte jag på dig ibland. De hade broderade stövlar som liknade dina 🙂

 11. Så klar man kan för allt man vill genomföra det kan man. Jag är lite nyfiken på vad det är som driver dig till att ha sex med just diskbänken. Vet att du har skrivit det förut. Jag börjar fundera på om jag går miste om något i livet. När man är 56 år så gäller det att ta för sig lite extra man vet ju aldrig …….

 12. Absolut men den är ju så skinande ren… Kanske halt?
  Så trevligt att följa dig här! I love din blogg och dina kuliga skriverier! kram towe.

 13. Modiga du som vågar flytta till eget, kommer hålla dej sällskap i vått och torrt.
  Å du, när det gäller diskbänken så är den nog som karlar i allmänhet dvs. ren och fräsch yta, men hård och kall när man kommer nära 😉

 14. Självklart följer jag med! Jag gillade faktiskt dig bättre innan du kom till Familjen… Du var roligare och lixom ärligare då. Jag skrattade mer åt dina inlägg då. För det kan ju inte vara så att JAG blivit äldre och tråkigare nu! 🙂

  Må du ha roliga inlägg i framtiden – och de behöver inte komma varje dag. Din blogg är den enda jag följer varje dag… Lycka till och Puss på dig!

 15. Klart man följer med! Går inte att klara vardagen utan dig och dina äventyr, även om jag inte riktigt håller med dig om allting jämnt. Kul att du står på egna ben, det tycker jag var ett bra intiativ. Kommentarer, det kommer du få nya i massor, är jag säker på!

 16. Klart man hänger med hit! Så många underbara skratt som du givit mig sedan jag hittade din blogg, har ingen annan bloggare lyckats med. Du har blivit ett gift, m-å-s-t-e bara gå in och läsa varje morgon. Lycka till och fortsätt vara den du är!

 17. Hej, jag följer självklart med dig….har följt din blogg ett bra tag nu och skulle inte klara mig utan dig :). (Brukar inte kommentera). / Kram Carina

 18. Du kan ju ha det där sexet med den person som gjort den så fin, den personen brukar jag bli sugen på. Fast oftast är det ju jag… och det kan ju bli lite trist i längden.. 🙂

 19. jag önskar min diskbänk såg ut sådär! jag var liksom överlycklig idag när jag insåg att jag städat undan i hallen så pass att jag slapp lyfta på fötterna mer än för tröskeln när jag skulle panikspringaförattjaghöllpåattkissapåmignärjagkominnanfördörrn. Livet är bra märkligt. jag som är en gigantisk pedant egentligen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..