Somebody fick dåligt samvete

…och sladdade in på Statoilmacken och köpte blommor klockan 8.00.

image

Och jag är helt säker på att han tror att han köpte påskliljor.

 1. Hej,

  Det är nog säkrast att du sätter på en stooor kanna kaffe för oss blir du inte av med så lätt!

  När passar det att vi kommer 😉

  Kram

 2. Go Girl!! Vilken tuuuuuuuur att du inte slutar blogga. Höll på att dåna innan jag läst färdigt sista inlägget på bloggfamiljen och till slut kunde pusta ut och inse att du tack och lov fortsätter. Och vilken snygg sida! Det här har du gjort riktigt bra!!

 3. Men de var ju gula ju… 😉

  Skoj att du fortsätter att blogga! Jag följer med spänning era små renovering projekt, det är precis samma sak hemma hos mig… Maken startar ngt han sällan avslutar… :p

 4. Ska väl premiärkommentera då för att önska dig lycka till med det nya! Jag har följt dig länge utan att kommentera, men nu tar jag mig i kragen och lämnar ett avtryck!

 5. Så! Nu är ja häääär! Är kaffet klart eller?? :):)

  Mona på en egen domän – det kan inte bli bättre!!

  Och du var f ö den enda läsvärda bloggaren på Bloggfamiljen, ba’ så du vet 🙂

  Hälften av bloggarna hade ju dessutom stängt igen butiken, fast länkarna låg kvar uppe på sidan… Vad är upp med det liksom…

 6. Vilken överraskning, men det är ju självklart att jag följer dig även hit!
  Jag är ju beroende av dina galna roliga och härliga inlägg!
  Ha en kanon måndag och hoppas att allt känns bra här!

 7. Provar igen att kommentera, fick ett roligt meddelande när jag försökte posta förra meddelandet om att jag var för snabb och skulle sakta ner!????
  Ja, ja kul att du står på egna ben nu! Lycka till med allt å självklart måste jag fortsätta att följa dig. Är helt beroende vid det här laget!

 8. Jag hänger med även denna flytt 🙂
  Skulle verkligen sakna din blogg, och jag tycker inte
  du ska ändra på ditt sätt att skriva. Har någon
  problem med det så behöver de ju helt enkelt
  inte gå in på din sida.

 9. Det är tanken som räknas

  Av exet fick jag blommor 1 gång under 7 år. En del karlar är handikappade på den fronten.

  Snyggt har du gjort här och nu kan du blomma ut i all din bloggprakt!
  Me like^^

 10. Jag blir så glad att se att du känner efter vad som är bra för dig, jag hänger gärna med här också. Jag vill tacka dig för att du, utan att du vet det, är ett ljus i min kamp mot en ful utmattningsdepression. Lycka till här i din nya ”värld”, det lär inte bli några bekymmer för dig! Kram.

 11. Klart jag hänger med. Din blogg var ju bäst hos Bloggfamiljen.
  Läste att dina första 15 år gick i TV!!!?? Vad var det för något?
  Lycka till med nya sidan.

 12. Min kommentar försvann när jag skrev från iphonen, så nu har jag väckt MAC och ligger i sängen och hånglar lite. Hoppas denna kommentar stannar.

  Åh kaffe hos en toppenbrud! Ja tack!

  Kom ihåg att det är tanken som räknas. En del karlar är lite handikappade när det gäller blommor. Jag har varit gift med en sådan.

  Härligt med egen domän! Nu kan du du blomma ut med ditt underbara bloggspråk bruden ^^

  God morgon!

 13. Självklart följer jag med dig till din nya blogg, kan ju inte leva utan din blogg. Hoppas du satt på kaffet är på väg:-)

 14. Klart jag flyttar med. Så länge jag slipper bära tunga kartonger är jag tokglad 🙂

  Lycka till nu på nya sidan 🙂

 15. Klart att jag hänger med, tar kaffet en dag när jag besöker Stockholm. Utan din blogg vore mina dagar mycket tristare, nu kan man ju alltid kolla in vad du skriver och lätta upp dagen.

 16. Härligt! Funderade just när jag såg din laptop skymta i bakgrunden på nåt foto här om dagen, och den här sidan skymtade på skärmen. Gillar den!
  Now, var är kaffet? Kan jag komma i pyjamas?

 17. Här är en till smygläsare som är för lat för att lämna kommentarer i vanliga fall….Idag fick jag nästan morgonkaffet i luftstrupen och blodet blev till is i mina ådror innan jag insåg att du skulle fortsätta någon annanstans, thank god!! Jag är inne flera gånger om dagen och det är alltid din blogg jag läser i min iphone när jag har två minuter över (nåja, sååå upptagen är jag inte som det kanske lät..) Mona- tack för såå många skratt!
  Hälsningar från mig som antagligen inte kommer kommentera oftare ändå….

 18. Found you! Mig blir du inte av med i första taget ;-). Kaffe lät som en bra idé. Men jag klarar nog inte av att vänta tills i kväll, så jag får göra eget här hemma. (lite kul att man får felmeddelandet ”Du postar kommentarer för snabbt sakta ner” när det är första kommentaren man gör)

 19. Klart man hänger med! Jättefin sida! 🙂
  Vackra blommor! Vi hade 10-årig bröllopsdag häromdagen och då fick jag en bukett med 20 röda rosor, och en bukett med stora, långskaftade röda och gula rosor. (De gula för att det var påsk.) Han kan minsann. 😉

 20. Spelar ingen roll VAR du skriver, det viktiga är ATT du skriver! Trivs du bättre på egen sida så skriver du bättre!!!! Tack snälla för att du fortsätter skriva!

 21. Självklart följer jag med dig vart du än går underbara Mona. Såg dig på föreläsningen om tonåringar förra veckan men vågade inte gå fram. Vill bara säga att du är skitsnygg och det är dina stövlar också 🙂

  PS. Har du kaffe latte??

 22. Fick nästan en chock så där i början av inlägget på förra stället, trodde du tänkte sluta helt.
  Så nu är jag lugn igen. Tack för det! Och snygg design också.

 23. Vilken fin födelsedagspresent! Jag tyckte väl att det var en lite udda header bakom champagneglaset häromdan (som jag nu ser att du har censurerat XD ) Jag tror det här kommer bli skitbra! 😀

 24. Jag är så nyfiken på varför du flyttar? Fler och fler lämnar bloggfamiljen, man kan ju undra varför?
  Lycka till med nya sidan!

 25. Vad är det för snack om kaffe?
  Ta och bjud till nu och låt oss skåla i champagne 🙂
  Är det inflyttningsfest så är det!

  Önskar dig en härlig dag! / Linda

 26. Från någon som hängt med länge i din bloggvärld, måste jag säga att jag är glad att du drar vidare. Gillade gråa hooden på blogspot och blev mer eller mindre skärrad av alla reklamfinansierade bilder på bloggfamiljen. Blev en aning rörigt. Här är det verkligen rent och fint från sådant.

  Må väl!

 27. Ojojoj, där skrämdes du rejält. Pustade ut när jag läste att du bara skulle flytta. Har hittat hit och nu hänger jag på här.
  Din blogg är bara bäst

 28. Dagens första, mellersta och sista kan jag inte leva utan. En dag utan ditt underbara liv är en fattig dag! Självklart följer jag dig, så länge du vill 🙂
  Kram

 29. Sådär, nytt bokmärke tillagt!! 🙂 Tulpaner eller påskliljor, skit samma, det är ju blomster!!! 🙂 Tulpaner är ju ändå både snyggare och luktar bättre, påskliljor luktar s**t, hehe. 😉 Och snittblommor dör ju naturligt såsmåningom så du behöver ju inte ha dåligt samvete när de vissnar ihop. Själv får jag alltid (nåja alltid och alltid är ju en tolkningsfråga) en krukväxt med blommor. MED blommor… jag kan inte ha växter med blommor! Här krävs tåliga saker som garderobsblomma (eller vad de nu heter) eller kaktusar. Tjingeling och ha en bra söndag! Eller nä, måndag är det visst… 😉 Kram

 30. Grattis…Klart du ska starta eget,du kommer att tjäna bra på det här i framtiden,och det är du värd!Kram och lycka till:)

 31. De är ju rätt färg iallafall! Din nya blogg är för övrigt riktigt, riktigt snygg! Kommer fortsätta följa dig här!

 32. Jag satte också morgonkaffet i halsen innan jag förstod att du skulle flytta, inte sluta blogga. Du är en fantastisk bloggare och jag läser alla inlägg. Tycker du gjorde rätt som flyttade, du kändes lite udda i bloggfamiljen.

  Grattis till den nya fina hemsidan!

 33. Klart jag hänger på!
  Jag har faktiskt saknat ditt ”mona-språk” och nu förstår jag att du inte har ”fått” skriva riktigt som du vill.
  Go, Mona!
  ps hur går det för KaosAnna? Jag hoppas att hon läser sin mail….

 34. MONA! Fi. Fan. Vad. Du. Skräms. Trodde du skulle sluta blogga. Vilken jäkla tur att du bara flyttade =))).
  Du har alltså tömt kaffilagret på Citygross nu då???!??? För vi will never quit läsa din blogg. You know that vavavava?!?!? =)). Säg en tid så kommer vi och tar en kaffipaus…. kramen och lycka till här!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..